Page 2 of 2

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Wed May 15, 2019 7:20 am
by david63
For fear of repeating myself
david63 wrote:
Mon May 13, 2019 10:03 am
Exclusive wrote:
Mon May 13, 2019 9:40 am
david63 wrote:
Mon May 13, 2019 9:21 am
Do you have the problem with the default prosilver style as yours is highly modified?
I myself customized the default prosilver theme to fit-in my niche
david63 wrote:
Mon May 13, 2019 9:21 am
Do you have the problem with extensions disabled?
This is not an extension issue
That does not answer either of those questions

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Wed May 15, 2019 12:49 pm
by Exclusive
Lumpy Burgertushie wrote:
Wed May 15, 2019 7:03 am
maybe you could explain exactly what you want the final outcome to be. not how you think it can be done, just what you want.

we are going in circles because you are not giving us enough information to help you.


robert
The same way this forum is: [link removed]

That is how I want all other forums created inside a category to look like (e.g to only show the Jump to button and nothing else).

Hope you understand ?

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Wed May 15, 2019 5:48 pm
by eeji
Exclusive wrote:
Wed May 15, 2019 12:49 pm
The same way this forum is: (link removed by request of OP)

That is how I want all other forums created inside a category to look like (e.g to only show the Jump to button and nothing else).

Hope you understand ?
^^^ That's default behaviour for forums inside a category. In your first post that's default behaviour for subforums inside another forum.

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Wed May 15, 2019 7:52 pm
by Exclusive
eeji wrote:
Wed May 15, 2019 5:48 pm
^^^ That's default behaviour for forums inside a category. In your first post that's default behaviour for subforums inside another forum.
Okay, It seems you're the only one who understands my issue... Pleas how ca I disable that?

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Wed May 15, 2019 8:26 pm
by KevC
I mentioned it six posts in to the topic......

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Fri May 24, 2019 6:27 pm
by Exclusive
eeji wrote:
Wed May 15, 2019 5:48 pm
^^^ That's default behaviour for forums inside a category. In your first post that's default behaviour for subforums inside another forum.
I think this not right, I'm a bit confused!

Take a look at the phpBB community: (https://www.phpbb.com/community/), here they are all categories and in these categories, there are forums (example: viewforum.php?f=80)

This is exactly what I want, why do Forums inside categories show this when a user is logged out or as a guest:
1.png
1.png (5.18 KiB) Viewed 435 times

And when a user is logged in, it shows this at the bottom of the forum also:

2.png
2.png (4.86 KiB) Viewed 435 times

I don't want it to show any of these two (as shown in the images above), let it be as default as a normal forum should be.


PLEASE I REALLY NEED TO FIX THIS!

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Fri May 24, 2019 6:29 pm
by Exclusive
KevC wrote:
Mon May 13, 2019 10:01 am
Ah I think it's because you have stacked subforums so that button and text are for people to post in the forum they're in but in fact you're using that to stack other subforums within it.

You would probably need a styles person to show you how to hide that.
Please, how do you mean by this??

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Fri May 24, 2019 7:06 pm
by KevC
When you made the sections instead of type: category you did type: forum

Just edit the forum and change that.

You have


category>forum>forum>forum
instead of
category>category>category>forum

Re: Issue with a Forum Section

Posted: Fri May 24, 2019 9:13 pm
by Exclusive
KevC wrote:
Fri May 24, 2019 7:06 pm
When you made the sections instead of type: category you did type: forum

Just edit the forum and change that.

You have


category>forum>forum>forum
instead of
category>category>category>forum
All this while I never knew I wasn't doing the right thing..... Thank you so much!

My topic can now be marked as solved! Thank you all!