Page 1 of 1

quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 9:26 pm
by hennessyy
This

https://imgur.com/hBsq5zt - Look no there's a wrote

but on this exsists who is wrote this post - https://imgur.com/79Goacd

Theme is marina_slate, same theme on both of pictures, could you tell me how to fix it?

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 10:00 pm
by warmweer
hennessyy wrote:
Sat Nov 09, 2019 9:26 pm
This

https://imgur.com/hBsq5zt - Look no there's a wrote

but on this exsists who is wrote this post - https://imgur.com/79Goacd

Theme is marina_slate, same theme on both of pictures, could you tell me how to fix it?
The printscreen shows the output. What was the input for both results? Does it also occur with prosilver?
Other information may also be useful (phpBB version, extensions. board url? - even the SRT perhaps.

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 10:09 pm
by hennessyy
You didn't understand me enough, i've given you a both of pictures, where you can see results, a one of this picture you can see no there's name of writer, but on another one it there's, i think on name's writer, 3.2.8 is version of phpBB.

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 10:29 pm
by Gumboots
Warmweer wants to know what was entered into the editor to generate that result. A link to the problem would help. Or a screenshot of the offending post opened in the reply editor.

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 10:32 pm
by 3Di
hennessyy wrote:
Sat Nov 09, 2019 9:26 pm
This
This
there is nothing strange, see above.

If you use the quote BBcode button there are no details, if you use the quote posting button yes.

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 10:42 pm
by hennessyy
3Di wrote:
Sat Nov 09, 2019 10:32 pm
hennessyy wrote:
Sat Nov 09, 2019 9:26 pm
This
This
there is nothing strange, see above.

If you use the quote BBcode button there are no details, if you use the quote posting button yes.
That's nevermind, I tried and it doesn't work

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 10:47 pm
by 3Di
warmweer wrote:
Sat Nov 09, 2019 10:00 pm
Does it also occur with prosilver?
If not then you should ask for support where you got your style from:
hennessyy wrote:
Sat Nov 09, 2019 9:26 pm
Theme is marina_slate
AKA themeforrest (paid style, paid support)

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 11:04 pm
by hennessyy
Can you help me or not?

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 11:09 pm
by 3Di
hennessyy wrote:
Sat Nov 09, 2019 11:04 pm
Can you help me or not?
You have been asked twice to try with the prosilver style to see if it works, so the first help has already been given but we have no answers yet.

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 11:14 pm
by hennessyy
it works on prosilver bro, but on this current theme it doesn't work

This is a code from quick_reply

Code: Select all

<form method="post" action="{U_QR_ACTION}" id="qr_postform">
<!-- EVENT quickreply_editor_panel_before -->
	<div class="panel">
		<div class="inner">
				<h2 class="quickreply-title">{L_QUICKREPLY}</h2>
				<fieldset class="fields1">
				<!-- EVENT quickreply_editor_subject_before -->
					<dl style="clear: left;">
						<dt><label for="subject">{L_SUBJECT}{L_COLON}</label></dt>
						<dd><input type="text" name="subject" id="subject" size="45" maxlength="124" tabindex="2" value="{SUBJECT}" class="inputbox autowidth" /></dd>
					</dl>
				<!-- EVENT quickreply_editor_message_before -->
				<div id="message-box" class="message-box">
					<textarea style="height: 9em;" name="message" rows="7" cols="76" tabindex="3" class="inputbox"></textarea>
				</div>
				<!-- EVENT quickreply_editor_message_after -->
				</fieldset>
				<fieldset class="submit-buttons">
					{S_FORM_TOKEN}
					{QR_HIDDEN_FIELDS}
					<input type="submit" accesskey="f" tabindex="6" name="preview" value="{L_FULL_EDITOR}" class="button2" id="qr_full_editor" />&nbsp;
					<input type="submit" accesskey="s" tabindex="7" name="post" value="{L_SUBMIT}" class="button1" />&nbsp;
				</fieldset>
		</div>
	</div>
<!-- EVENT quickreply_editor_panel_after -->
</form>

Re: quote fix

Posted: Sat Nov 09, 2019 11:17 pm
by 3Di
hennessyy wrote:
Sat Nov 09, 2019 11:14 pm
it works on prosilver bro, but on this current theme it doesn't work
As I said:
3Di wrote:
Sat Nov 09, 2019 10:47 pm
If not then you should ask for support where you got your style from: marina_slate

AKA themeforrest (paid style, paid support)
There's no support here for styles bought elsewhere, ask its author.