Arrrrghh!!

Discussion of non-phpBB related topics with other phpBB.com users.
Forum rules
General Discussion is a bonus forum for discussion of non-phpBB related topics with other phpBB.com users. All site rules apply.
User avatar
bubbathegimp
Registered User
Posts: 167
Joined: Tue Sep 25, 2018 8:02 pm
Location: Off Plumb
Name: Bubba
Contact:

Arrrrghh!!

Post by bubbathegimp »

Just renewed last month for another year....

This site can’t be reachedwww.forums.cornpone.net’s server IP address could not be found.
Try:

Checking the connection
Checking the proxy, firewall, and DNS configuration
Running Windows Network Diagnostics
ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Tech Support says they can reach the main site on mobile, but not on the PC....
Odd.
User avatar
david63
Registered User
Posts: 18446
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by david63 »

OK from here on a PC
User avatar
ssl
Registered User
Posts: 249
Joined: Sat Feb 08, 2020 2:15 pm
Location: France
Name: Fred
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by ssl »

Hi
No problem accessing your forum from my Mac
User avatar
bubbathegimp
Registered User
Posts: 167
Joined: Tue Sep 25, 2018 8:02 pm
Location: Off Plumb
Name: Bubba
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by bubbathegimp »

Odd.... I cant get in. I mentioned to the tech that it sounded strange that he could access the site on his phone but not his PC.
He mentioned Geoblocking, But I never had this problem before.

Tried usin 2 different browsers, one through my VPN, the other setup to bypass the VPN..
Still cant access my site.
just started having the issue this morning.
User avatar
bubbathegimp
Registered User
Posts: 167
Joined: Tue Sep 25, 2018 8:02 pm
Location: Off Plumb
Name: Bubba
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by bubbathegimp »

LOL, Cant access the site using Google which is setup to bypass the VPN
My VPN was connected to a server in Toronto Canada.
Couldnt access my site using that server, or one based in the U.S., BUT when I switched the VPN server to Mexico, I got in?? !!(*$$((*^
User avatar
warmweer
Jr. Extension Validator
Posts: 5557
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Bel ... gium

Re: Arrrrghh!!

Post by warmweer »

bubbathegimp wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:14 am
Tried usin 2 different browsers, one through my VPN, the other setup to bypass the VPN..
Still cant access my site.
just started having the issue this morning.
No probs at all, using Edge, FF, Opera and Chrome, with and without (free) VPN.
Actually having problems with phpBB.com, took more than a minute to load this reply (also different browsers, no VPN).

Added: and it seems you tried to post a couple of times and double posted (mind the 6 hour rule :lol: )
User avatar
bubbathegimp
Registered User
Posts: 167
Joined: Tue Sep 25, 2018 8:02 pm
Location: Off Plumb
Name: Bubba
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by bubbathegimp »

warmweer wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:27 am
bubbathegimp wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:14 am
Tried usin 2 different browsers, one through my VPN, the other setup to bypass the VPN..
Still cant access my site.
just started having the issue this morning.
No probs at all, using Edge, FF, Opera and Chrome, with and without (free) VPN.
Actually having problems with phpBB.com, took more than a minute to load this reply (also different browsers, no VPN).

Added: and it seems you tried to post a couple of times and double posted (mind the 6 hour rule :lol: )
Something went wonky somewhere. started getting 503/504 type errors on Phpbb.com while trying to post,
Tried to delete the double post but couldnt...
User avatar
bubbathegimp
Registered User
Posts: 167
Joined: Tue Sep 25, 2018 8:02 pm
Location: Off Plumb
Name: Bubba
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by bubbathegimp »

that last post took around 20 seconds to process? strange....
User avatar
david63
Registered User
Posts: 18446
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by david63 »

warmweer wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:27 am
Actually having problems with phpBB.com,
Definitely running slowwwwwwwwwww at the moment :(
Just got a 503
User avatar
warmweer
Jr. Extension Validator
Posts: 5557
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Bel ... gium

Re: Arrrrghh!!

Post by warmweer »

bubbathegimp wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:42 am
that last post took around 20 seconds to process? strange....
You're lucky the report button takes even longer
It seems I pressed it 503 times :P
User avatar
Siguza
Registered User
Posts: 314
Joined: Wed Apr 22, 2020 10:59 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by Siguza »

david63 wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:44 am
warmweer wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:27 am
Actually having problems with phpBB.com,
Definitely running slowwwwwwwwwww at the moment :(
Just got a 503
I got a 503 as well. It only happened once though :/
User avatar
Forex Station
Registered User
Posts: 114
Joined: Thu Apr 06, 2017 2:26 pm
Location: Australia

Re: Arrrrghh!!

Post by Forex Station »

bubbathegimp wrote:
Tue Oct 13, 2020 8:57 am
Just renewed last month for another year....

This site can’t be reachedwww.forums.cornpone.net’s server IP address could not be found.
Try:

Checking the connection
Checking the proxy, firewall, and DNS configuration
Running Windows Network Diagnostics
ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Tech Support says they can reach the main site on mobile, but not on the PC....
Odd.
Working for me, quite fast on mobile and desktop too. But no https on this site!
Random American
Registered User
Posts: 144
Joined: Sat Aug 10, 2019 4:45 am
Location: Somewhere in the Southern USA.
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by Random American »

Forex Station wrote:
Wed Oct 14, 2020 2:42 pm
Working for me, quite fast on mobile and desktop too. But no https on this site!
Https seems to be working now as my browser is displaying the padlock icon.
Random American
Registered User
Posts: 144
Joined: Sat Aug 10, 2019 4:45 am
Location: Somewhere in the Southern USA.
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by Random American »

bubbathegimp wrote:
Tue Oct 13, 2020 9:42 am
that last post took around 20 seconds to process? strange....
How's your site? Is it better now or are you still having problems?
User avatar
bubbathegimp
Registered User
Posts: 167
Joined: Tue Sep 25, 2018 8:02 pm
Location: Off Plumb
Name: Bubba
Contact:

Re: Arrrrghh!!

Post by bubbathegimp »

Seems to be working for the time being...
Post Reply

Return to “General Discussion”