[Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Do not post support requests, bug reports or feature requests. Discuss phpBB here. Non-phpBB related discussion goes in General Discussion!
Get Involved
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17375
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

[Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by DavidIQ »

Use this topic to discuss the announcement posted here.

Please do not post support requests in the this topic. Please post them in the AutoMOD support forum or the AutoMOD support section in the customization database.
Last edited by tbackoff on Tue Dec 11, 2012 12:07 pm, edited 1 time in total.
Reason: added support warning and links
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5283
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by MattF »

First!

Didn't I just update my copies of AutoMOD a couple weeks ago :?
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
User avatar
o0johntam0o
Registered User
Posts: 228
Joined: Thu Sep 23, 2010 3:53 pm
Location: Viet Nam
Name: Tam
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by o0johntam0o »

Hello, i'm not sure if AutoMOD v1.0.2 still have this problem:
If in the additional modx file has

Code: Select all

<file from="root/styles/somestyle/template/mods/somefile.html" to="styles/somestyle/template/mods/somefile.html" />
<file from="root/styles/somestyle/template/mods/somefile.ext" to="styles/somestyle/template/mods/somefile.ext" />
...
Then the AutoMOD will not copy any HTML files
User avatar
HGN
Former Team Member
Posts: 4706
Joined: Wed Dec 03, 2008 1:53 pm
Location: The Netherlands
Name: Alfred
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by HGN »

VSE wrote:Didn't I just update my copies of AutoMOD a couple weeks ago :?
See announcement:
There have been a few important bug fixes for this release, mostly introduced in the previous release. Bug fixes and parts of code fell of in the airplane.
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17375
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by DavidIQ »

o0johntam0o wrote:Hello, i'm not sure if AutoMOD v1.0.2 still have this problem:
If in the additional modx file has

Code: Select all

<file from="root/styles/somestyle/template/mods/somefile.html" to="styles/somestyle/template/mods/somefile.html" />
<file from="root/styles/somestyle/template/mods/somefile.ext" to="styles/somestyle/template/mods/somefile.ext" />
...
Then the AutoMOD will not copy any HTML files
If you didn't report it and it's not listed in the fix list then it didn't get fixed. This is the first we hear of this issue. If you are able to produce the issue with the current version then create a ticket for it here.
VSE wrote:First!

Didn't I just update my copies of AutoMOD a couple weeks ago :?
Since a number of serious bugs were reported we decided not to wait too long for this version which fixes/addresses most of those bugs. ;)
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
User avatar
RMcGirr83
Former Team Member
Posts: 21696
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by RMcGirr83 »

tumba25 wrote:"Amsterdam hangover" release
damn it, missed a good one it would seem.
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions | github | All requests for support via PM will be ignored
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beerImage
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 26938
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by Paul »

You only missed the none exististing test stage of the previous release.
Knock knock
Race condition
Who's there?

My BlogMy Photosmy phpBB Extensionscustom phpBB work & Development
User avatar
tumba25
Former Team Member
Posts: 4430
Joined: Wed Jun 06, 2007 6:42 am
Location: Kokkola, Finland.
Name: Jari Kanerva
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by tumba25 »

RMcGirr83 wrote:
tumba25 wrote:"Amsterdam hangover" release
damn it, missed a good one it would seem.
Its not a party if the hangover lasts for less than three weeks. :P
Need a mod/extension created/installed, other custom-coded solution or a server admin? https://tumba25.net
User avatar
RMcGirr83
Former Team Member
Posts: 21696
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by RMcGirr83 »

No, then it's called a coma :P
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions | github | All requests for support via PM will be ignored
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beerImage
User avatar
Gork
Registered User
Posts: 81
Joined: Sun Jul 22, 2007 9:36 pm
Location: Alaska!
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by Gork »

I had v101 installed and updated to v102 by installing the update through AutoMOD. On the page with the "update" button that button showed up twice. Everything seems to have worked, however. (I don't remember if I clicked the update button on top or the one underneath it.)

EDIT:
I probably should have put this information in the discussion/support section for the MOD. I'll cross post the information there - feel free to delete this post or whatever.
User avatar
Jessica
Former Team Member
Posts: 4342
Joined: Sun Jul 18, 2010 2:53 pm
Location: Pennsylvania, USA
Name: Jessica
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by Jessica »

Updated and everything seems okay, so far :S
Pro-choice, Atheist, Pro-LGBT rights
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
User avatar
tumba25
Former Team Member
Posts: 4430
Joined: Wed Jun 06, 2007 6:42 am
Location: Kokkola, Finland.
Name: Jari Kanerva
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by tumba25 »

@Everybody that finds a bug in AutoMOD 1.0.2. Please post a ticket in MOD Teams tracker, the errors gets forgotten otherwise.

Thanks you.
Need a mod/extension created/installed, other custom-coded solution or a server admin? https://tumba25.net
nhymxu
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Apr 23, 2011 3:12 pm

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by nhymxu »

automod can using idea from vqmod for opencart ?
It's create cache php file when edit and using it, support wildcard (*) character for dynamic path building

It's easy for update core phpBB file to new release :)
User avatar
Erik Frèrejean
Former Team Member
Posts: 9899
Joined: Tue Oct 09, 2007 9:09 am
Location: The Netherlands, 3.0.x Support Forum
Name: Erik Frèrejean
Contact:

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by Erik Frèrejean »

nhymxu wrote:It's easy for update core phpBB file to new release :)
You really should be using the phpBB updater to update phpBB and not go through the AutoMOD way.
Support Toolkit | Support Request Template | Knowledge Base | phpBB 3.0.x documentation
I don't give support via PM or IM! (all unsolicited pms will be trashed!)
automat01
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Feb 07, 2011 2:48 am

Re: [Discuss] AutoMOD 1.0.2 released

Post by automat01 »

is it ok to use automod to update itself? After doing this, I couldn't install any other mods, I got an SQL error when writing in phpbb_mods table saying that 'mod_contribs' column didn't exist. I tried uploading and updating automod manually but the column was still missing. I finally uninstalled/reinstalled automod 1.0.2 and everything is fine now. Is that a bug with the update or just me that shouldn't have used automod in the first place?
Post Reply

Return to “phpBB Discussion”