Can I resize my phpbb2 posted images in RC1?

Converting from other board software? Good decision! Need help? Have a question about a convertor? Wish to offer a convertor package? Post here.
Scam Warning
Locked
jester77
Registered User
Posts: 68
Joined: Sat Nov 11, 2006 4:22 pm
Name: Jon

Can I resize my phpbb2 posted images in RC1?

Post by jester77 » Tue Jun 05, 2007 7:28 pm

Hi All.
Most of the images users have posted on my bb2 are 800x wide, they show fine in the fixed width
of my old board but my new style is not as wide so they get cut.
Without making the new board wider (i like the new size) is there any way I can get phpbb3 to shrink the images down to 600xwide or just show them in full.
My host doesn't have imagemagick installed but if I ask them to install this will this solve the problem or will that only rezize new attachments posted in 3?

joebanana
Registered User
Posts: 134
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:28 pm

Re: Can I resize my phpbb2 posted images in RC1?

Post by joebanana » Thu Jun 07, 2007 1:00 pm

You can enable either the PHP GD extension, or ImageMagick.

If they make the change, it will affect only new posted images, not those already attached.

Locked

Return to “[3.0.x] Convertors”