The submitted form was invalid. Try submitting again.

Get help with installation and running phpBB 3.3.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
</Solidjeuh>
Registered User
Posts: 1788
Joined: Tue Mar 29, 2016 3:45 am
Location: Aalst (Belgium)
Name: Andy Dm
Contact:

The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by </Solidjeuh> »

I can't delete private messages with the "select all" function.
Tried with standard prosilver, same problem.
I also disabled all extensions.

Delete works when opening the message, en then click the delete button.

phpBB 3.3.0
PHP 7.4.1

Image
User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 16039
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by 3Di »

To request support for our extensions you can also contact me here: phpBB Studio

Please PM me only to request paid works. Thx. Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user º Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
🚀 Looking for a specific feature or alternative option? We will rock you! 🚀
User avatar
</Solidjeuh>
Registered User
Posts: 1788
Joined: Tue Mar 29, 2016 3:45 am
Location: Aalst (Belgium)
Name: Andy Dm
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by </Solidjeuh> »

3Di wrote:
Wed Jan 08, 2020 8:42 am
https://github.com/phpbb/phpbb/pull/5821
Oh did not see that. Thank you ;)

Works now!
User avatar
</Solidjeuh>
Registered User
Posts: 1788
Joined: Tue Mar 29, 2016 3:45 am
Location: Aalst (Belgium)
Name: Andy Dm
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by </Solidjeuh> »

Fix for people who don't know how to edit the files:
https://www.supportforum.be/scripts/php ... PM.Fix.zip
Just upload to the root of your forum.
evang007
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Jun 25, 2019 3:13 am

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by evang007 »

I tried this but it didn't work. I still get the error. Any other tips?

Thanks!
Evan
User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 22835
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Watching cricket probably.

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Mick »

@Evan: Please start your own topic (this one is marked as solved Image) by filling out the Support Request Template and posting it in your new topic to enable us to assist you better.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski©
Keefy
Registered User
Posts: 405
Joined: Fri Jan 28, 2005 4:30 am

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Keefy »

Ive got the same problem, tried the above phpBB.3.3.0.PM.Fix.zip but it wont let me download it, comes up with some error,

Am I right in thinking that the files shown on the github.com site that need editing, the text in RED needs removing from the file and the text in GREEN needs adding to the file?
User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 4854
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by janus_zonstraal »

Am I right in thinking that the files shown on the github.com site that need editing, the text in RED needs removing from the file and the text in GREEN needs adding to the file?
Yes
Sorry! My English is bat ;) !!!
Keefy
Registered User
Posts: 405
Joined: Fri Jan 28, 2005 4:30 am

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Keefy »

janus_zonstraal wrote:
Tue May 05, 2020 7:19 pm
Am I right in thinking that the files shown on the github.com site that need editing, the text in RED needs removing from the file and the text in GREEN needs adding to the file?
Yes
Thanks janus :)
User avatar
otseng
Registered User
Posts: 165
Joined: Wed Feb 04, 2004 6:51 pm
Location: Atlanta, GA
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by otseng »

3Di wrote:
Wed Jan 08, 2020 8:42 am
https://github.com/phpbb/phpbb/pull/5821
I had the same problem on a newly installed 3.3 forum. The above link fixed the issue.
Post Reply

Return to “[3.3.x] Support Forum”