Page 1 of 1

Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Fri Jun 05, 2020 3:34 pm
by gsmaclean
Since upgrading to 3.3, all of the users on my site (myself included) are no longer able to manage their PM's by marking messages. If while in the PM page, you check the "mark" checkbox on one or more messages, then select one of the actions (Mark as Important or Delete Marked), when the page is submitted, the response is "The submitted form was invalid. Try submitting again."

I tried clearing the board cache as well as browser cookies, with no difference. Is anyone else having this same issue (indicating a potential bug) or is it unique to my installation?

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Fri Jun 05, 2020 3:46 pm
by KevC
See the common problems sticky at the top of this forum
It's a known issue that will be fixed in the next release.

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Fri Jun 05, 2020 5:10 pm
by Highway Rider
I went here for the 3 files needed to correct the issue. It worked for me-- https://phpbb.hifikabin.me.uk/viewtopic.php?t=197 follow instructions shown there

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Fri Jun 05, 2020 8:19 pm
by gsmaclean
KevC wrote:
Fri Jun 05, 2020 3:46 pm
See the common problems sticky at the top of this forum
It's a known issue that will be fixed in the next release.
Hi, thanks for this - I had scanned through that sticky before, but to me "Common problems while upgrading to 3.3.0" indicated problems that might be encountered DURING the upgrade process itself, not issues with the release code.

In any case, I did apply the diff changes in that pull, which only partially fixed the issue. Whereas before it immediately gave you the "The submitted form was invalid" error upon submission, now it gets to the "Are you sure?" page, and THEN when you submit that page, you still get "The submitted form was invalid" error.

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Fri Jun 05, 2020 8:24 pm
by Lumpy Burgertushie
purge the cache.


robert

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Fri Jun 05, 2020 9:08 pm
by gsmaclean
Lumpy Burgertushie wrote:
Fri Jun 05, 2020 8:24 pm
purge the cache.


robert
Thanks, but I did that already before I retested.

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Sat Jun 06, 2020 10:27 am
by Elias
Not sure what changes or modifications you did in trying to fix this but here are the changes that you're suppose to do:
https://github.com/phpbb/phpbb/pull/5821/files

Thanks

Re: Marking PM's: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Posted: Sat Jun 06, 2020 3:42 pm
by gsmaclean
Elias wrote:
Sat Jun 06, 2020 10:27 am
Not sure what changes or modifications you did in trying to fix this but here are the changes that you're suppose to do:
https://github.com/phpbb/phpbb/pull/5821/files

Thanks
Yes, those are exactly the changes I made, as I mentioned.