Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Get help with installation and running phpBB 3.3.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 4878
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by janus_zonstraal »

But did you check it?
Sometimes your ftp program gives a error and does not upload all the files.
Sorry! My English is bat ;) !!!
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

janus_zonstraal wrote:
Sun Aug 09, 2020 9:49 am
But did you check it?
Sometimes your ftp program gives a error and does not upload all the files.
Yes. I did check. All files were uploaded.
Maybe I should do it a again?
User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 4878
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by janus_zonstraal »

Did you upload the .htaccess to?
Sorry! My English is bat ;) !!!
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

janus_zonstraal wrote:
Sun Aug 09, 2020 11:02 am
Did you upload the .htaccess to?
Yes.
User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 4878
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by janus_zonstraal »

Then look into the error logs from your server.
Sorry! My English is bat ;) !!!
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

janus_zonstraal wrote:
Sun Aug 09, 2020 11:22 am
Then look into the error logs from your server.
I posted them above but don't understand what I have to do.
Can you help me?
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

Hi all,
Well I can't get this to work.
I tried several times, but always end up with a blank screen.
So for now I stay with 3.2.
Is there anybody who is willing to help me and try this to succeed?
If so, please send me a pm.

Johanna ;)
User avatar
HiFiKabin
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 5022
Joined: Wed May 14, 2014 9:10 am
Location: Swearing at the PC, UK
Name: James
Contact:

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by HiFiKabin »

Please remember that solicitation is not allowed other than in Wanted.

Thank you
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

Ok with the help of Hifi Kabin we solved it.
I had uploaded the config file instead of the config.php ;)
But now I get this:
https://www.libralion.com/forum
Anybody know why?
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

libralion wrote:
Thu Aug 13, 2020 6:16 am
Ok with the help of Hifi Kabin we solved it.
I had uploaded the config file instead of the config.php ;)
But now I get this:
https://www.libralion.com/forum/
Anybody know why?
TJK
Registered User
Posts: 110
Joined: Sat Dec 26, 2015 9:10 pm
Name: Tolaso J Kos
Contact:

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by TJK »

I don’t see what’s wrong! To me your forum is working .
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

TJK wrote:
Thu Aug 13, 2020 6:23 am
I don’t see what’s wrong! To me your forum is working .
Yes for me now too. Weird.
Ok. Solved.
User avatar
libralion
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue May 13, 2003 9:25 am

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by libralion »

Well no. Not solved. :cry:
After 1 day of working it stopped working again.
We don't know why.
This is the error log of my hosting provider. SAomething is wrong, but who knows what?
[Thu Aug 13 11:54:24.363288 2020] [lsapi:error] [pid 147656:tid 139999699560192] [client 2a00:23c5:a605:2501:8159:6515:30a1:29e5:59507] [host www.libralion.com] Backend fatal error: PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to phpbb\\template\\twig\\extension::__construct() must be an instance of phpbb\\template\\twig\\environment, instance of phpbb\\language\\language given, called in /home/u9012p6233/domains/libralion.com/public_html/forum/cache/installer/container_edd8661cdbc16adfc424781340313ded.php on line 1941 and defined in /home/u9012p6233/domains/libralion.com/public_html/forum/phpbb/template/twig/extension.php:34\nStack trace:\n#0 /home/u9012p6233/domains/libralion.com/public_html/forum/cache/installer/container_edd8661cdbc16adfc424781340313ded.php(1941): phpbb\\template\\twig\\extension->__construct(Object(phpbb\\template\\context), Object(phpbb\\language\\language))\n#1 /home/u9012p6233/domains/libralion.com/public_html/forum/vendor/symfony/dependency-injection/Container.php(306): phpbb_cache_container->getTemplate_Twig_Extensions_PhpbbService()\n#2 /home/u9012p6233/domains/libralion.com/public_html/forum/phpbb/di/service_collection.php(57): Symfony\\Component\\DependencyInjection\\Container->get('tem in /home/u9012p6233/domains/libralion.com/public_html/forum/phpbb/template/twig/extension.php on line 34\n
Holger
Registered User
Posts: 1843
Joined: Tue Mar 12, 2002 3:54 pm
Location: Hannover

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by Holger »

I also get a blank Error 500 page (adm gets an Error 401) when upldating from 3.2.10 to 3.3.1 (automatic update package).
Update went through without problem but returing to the index or admin index gives me blank pages. I also tried to upload a vanilla 3.3.1, but it does not help.

New topic: viewtopic.php?f=661&t=2563751
Last edited by Holger on Sat Aug 15, 2020 12:03 pm, edited 1 time in total.
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 26924
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Post by Paul »

Holger, please open your own topic, as white pages can have a lot of reasons.
Knock knock
Race condition
Who's there?

My BlogMy Photosmy phpBB Extensionscustom phpBB work & Development
Post Reply

Return to “[3.3.x] Support Forum”