Page 29 of 29

Re: RedBar³

Posted: Sun Jan 03, 2010 7:01 pm
by lanesharon
I have a need for another menu line and am wondering if I can duplicate this mod to add a second mod and get the same effect that I want. Has anyone tried that?

Re: RedBar³

Posted: Mon Jan 04, 2010 10:29 am
by Oyabun1
Shouldn't be necessary to do that, see the FAQ in the mod author's first post (3rd post of topic).

Re: RedBar³

Posted: Mon Jan 04, 2010 6:15 pm
by lanesharon
Yup, I was able to manipulate the mod to do what I wanted. I 'arranged' the items through phpMyAdmin and change the id number to congregate my links per line. Line number one is the actual links that are 'within' the forum. Line number two are the main website links. I had to use terms that would 'force' the separation of those two lines, base on standard Vista sized screen (I hope).

Then, I went into the CSS and added a line-height of 200% to clearly break the two lines apart. And, I used the RedBar ACP to change colors to separate them using color. Others can see what I mean by clicking on the Forums link in my signature.

I really did not want to go through the additional mod and I am hoping that my adaptations work.

Re: RedBar³

Posted: Tue Feb 09, 2010 12:09 am
by WolfSoul
Ok apologies if anyhone asked before.. but is it possible to use images instead of text for the links
If someone did ask before just link me to the post thnx

Re: RedBar³

Posted: Tue Feb 09, 2010 12:46 am
by Oyabun1
@ WolfSole
The search function on these pages may not be the best search algorithm ever written but it's a pretty good place to start.

Try entering "image" in the search box above.

Re: RedBar³

Posted: Tue Feb 09, 2010 1:21 am
by WolfSoul
Well that sorta helped.. I think mzeora had some solution as I want

Re: RedBar³

Posted: Sun Feb 14, 2010 10:00 pm
by michaelrecycle
Fridge wrote:@cherokee red, with your permission i'm putting my subsilver edits in this topic because i can't edit them anymore in the dev topic. Made some changes so the bar does not show when there are no links in the redbar and add a little css to get control over the bar

Edits for the Subsilver2 style

Open styles/subsilver2/theme/stylesheet.css and find:

Code: Select all

p.breadcrumbs {
	margin: 0;
	float: left;
	color: black;
	font-weight: bold;
	white-space: normal;
	font-size: 1em;
}
Before add:

Code: Select all

.redbar {
   margin: 0;
   text-align:center;
   font-weight: bold;
   font-size: 1.1em;
}
Then make a new html file, call it redbar.html and past within:
This file should be placed where your other template files are

Code: Select all

<!-- IF .redbar -->
   <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="0" style="margin-top: 10px;">
   <tr>
      <td class="row1">
         <p class="redbar"><!-- BEGIN redbar --><a href="{redbar.U_REDBAR_URL}" onclick="window.open(this.href); return false;" style="color: #{redbar.REDBAR_COLOUR};" title="{redbar.REDBAR_NAME}">{redbar.REDBAR_NAME}</a><!-- IF redbar.S_LAST_ROW -->&nbsp;<!-- ELSE --> &nbsp; <strong>&#8249;</strong> &nbsp; <!-- ENDIF --><!-- END redbar --></p>
      </td>
   </tr>
   </table>
<!-- ENDIF -->
Now you can include in overall_header.html, overall_footer.html of index_bode.html the bar using

Code: Select all

<!-- INCLUDE redbar.html -->
For example....i included it only in overall_footer.html after:

Code: Select all

	<!-- IF not S_IS_BOT -->{RUN_CRON_TASK}<!-- ENDIF -->
</div>
As an extra i did a piece of extra css to get control over the width of the bar

In styles/subsilver2/theme/stylesheet.css find:

Code: Select all

#datebar {
	margin: 10px 25px 0 25px;
}
Before add:

Code: Select all

#menubottom {
	margin: 0 25px;
}
Now you must include the following to get the bar and control over it through css

Code: Select all

  <div id="menubottom">
   <!-- INCLUDE redbar.html -->
	</div>
Play with the margin as you see fit and don't forget to refresh your template when done.

On my test forum you can see the result
How do you get the links to appear coloured in Subsilver?

Re: RedBar³

Posted: Fri Feb 19, 2010 2:36 pm
by pfaulkner
I have followed the instructions, when i click on the redbar tab in ACP i get a blank white screen and the following: '' in the top left corner.

Re: RedBar³

Posted: Thu Mar 11, 2010 7:51 am
by noth
Kenny in view of the latest 307PLI and the default provision of feeds I would be interested in your view

in your opinion. . . . if members already having redbar up and running on their sites, added another hyperlink to their redbar: "Feeds," with the link being feed.php would you say that was a good thing to do? or not worth bothering with?

cheers

Malcolm

Re: RedBar³

Posted: Wed May 05, 2010 10:59 pm
by cfotoceo
I too use subsilver2 and the color swath does not work for the links, pick a color and still shows up as blue.

Also, I give permission to my moderators to use redbar but when they go to the ACP no tab for them. Tab is there for me but not for them even though I followed the instruction to give permissions...

Good mod, I am changing to prosilver but need my board up while I do that would like to solve the above if possible.

Re: RedBar³

Posted: Wed May 05, 2010 11:51 pm
by cfotoceo
The following is not XHTML compliant, has a few errors.

ran it via http://validator.w3.org/

Code: Select all

    <!-- IF .redbar -->
       <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="0" style="margin-top: 10px;">
       <tr>
          <td class="row1">
             <p class="redbar"><!-- BEGIN redbar --><a href="{redbar.U_REDBAR_URL}" onclick="window.open(this.href); return false;" style="color: #{redbar.REDBAR_COLOUR};" title="{redbar.REDBAR_NAME}">{redbar.REDBAR_NAME}</a><!-- IF redbar.S_LAST_ROW -->&nbsp;<!-- ELSE --> &nbsp; <strong>&#8249;</strong> &nbsp; <!-- ENDIF --><!-- END redbar --></p>
          </td>
       </tr>
       </table>
    <!-- ENDIF -->