RedBar³

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
Fridge
Registered User
Posts: 307
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Name: Martin
Contact:

Re: RedBar³

Post by Fridge » Wed Aug 06, 2008 4:02 pm

Renodil wrote:Found a, I don't know if it's a serious error, but you have us looking for

Code: Select all

	'LOG_REASON_UPDATED'	=> '<strong>Updated report/denial reason</strong><br />» %s',
when in actuality the code is

Code: Select all

	'LOG_REASON_UPDATED'	=> '<strong>Updated report/denial reason</strong><br />» %s',
and furthermore all the Log Entries have that  in their lines.
Your language files are not UTF-8, the instructions are correct.
Your editor is saving your files as ANSI and not as UTF-8

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Wed Aug 06, 2008 4:04 pm

Oh. Maybe that's what that one guy meant about the errors in my shoutbox mod that frontpage made. Anyone know how to have that save it as UTF-8?

BTW the bar works great in prosilver, but for some reason it won't show the bar bg_list.gif image for my other styles. I edited those ones exactly the same. Help please.

Also deleting the link the bar is still there even after purging the cache and refreshing the template.

User avatar
sparxx
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Feb 21, 2008 3:41 am
Location: Manchester UK
Contact:

Re: RedBar³

Post by sparxx » Thu Aug 07, 2008 7:54 am

super mod, works great just what we needed for our social networks sites ;)

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 8:24 am

@sparxx - no problem :)

@Renodil - The SQL queries were kept separate so that it's clear they are for 2 different things ;)
Renodil wrote:Also deleting the link the bar is still there even after purging the cache and refreshing the template.
This is a known issue and will be fixed possibly for the next version. There is fix a page or 2 back if you want it now, or you can grab the 1.0.2DEV package from my Dev board which have the fix in it :)
ChriZathens wrote:Do you think that it would be possible to make the Redbar, besides link names, to also accept language variables?
So that link names can be localized?
Had a quick look into this and it is possible. Should only require a small change to some of the code.
I can't release it as part of the core MOD as it would mean everyone would have to work that way, but I can show you how to do it :)

*edit*
Here you go. Let me know if it works or not :)
http://dev.sixstringromance.co.uk/viewt ... ?f=15&t=52
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Thu Aug 07, 2008 10:07 am

Thanks for the reply, but what about the problem of the bar not showing up in other styles? The text links show up, but the bg_list.gif won't. And yes I checked. The file is there with the .gif extension. And where's your Dev board?

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 10:42 am

There sholdn't be a problem with it not showing on other styles. As long as the proper template and CSS edits are made, it should work. But I can't gurantee that it'll work without fault as not all styles work the same (and it's only really officially built for prosilver ;)). What style are you having trouble with?
Theres a link to my dev board in my last post and also in the 3rd post of this topic ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: RedBar³

Post by ChriZathens » Thu Aug 07, 2008 12:59 pm

cherokee red wrote:
ChriZathens wrote:Do you think that it would be possible to make the Redbar, besides link names, to also accept language variables?
So that link names can be localized?
Had a quick look into this and it is possible. Should only require a small change to some of the code.
I can't release it as part of the core MOD as it would mean everyone would have to work that way, but I can show you how to do it :)

*edit*
Here you go. Let me know if it works or not :)
http://dev.sixstringromance.co.uk/viewt ... ?f=15&t=52

You rock, man !!! It works! Thanks a lot !!!
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

User avatar
jtryptophan
Registered User
Posts: 299
Joined: Wed Apr 09, 2008 5:38 pm
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: RedBar³

Post by jtryptophan » Thu Aug 07, 2008 4:57 pm

Hello, thanks for the MOD. Should work on 3.0 correct? I see the config in ACP, I've added my links, but no bar is showing in header or footer. I have no errors either.

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 5:15 pm

Did you follow the template edits? The file is linked in the main install file. Alternatively, you can open the templates folder - follow the prosilver instructions and purge your cache afterwards ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
jtryptophan
Registered User
Posts: 299
Joined: Wed Apr 09, 2008 5:38 pm
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: RedBar³

Post by jtryptophan » Thu Aug 07, 2008 5:29 pm

Went through them again and still no navbar. *shrug*

Image
Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Do these look correct to you?

Image
Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 6:59 pm

cherokee red wrote: FAQ:

RedBar Tab won't show in the ACP - all file edits have been made
I've narrowed this issue down to duplicate permissions. Check the acl_options table in your database and look for a_redbar - if you have more than 1, delete the extra's. Now go to the main page of your ACP and purge the cache.
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
jtryptophan
Registered User
Posts: 299
Joined: Wed Apr 09, 2008 5:38 pm
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: RedBar³

Post by jtryptophan » Thu Aug 07, 2008 7:10 pm

cherokee red wrote:
cherokee red wrote: FAQ:

RedBar Tab won't show in the ACP - all file edits have been made
I've narrowed this issue down to duplicate permissions. Check the acl_options table in your database and look for a_redbar - if you have more than 1, delete the extra's. Now go to the main page of your ACP and purge the cache.
I only have 1 a_redbar in the acl_options table. My problem is not "RedBar Tab won't show in the ACP". My problem is the navbar won't show in the header or footer.

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 7:13 pm

Sorry. I mis-read (time to clean the contacts ;) )
Did you follow the prosilver.xml instructions and purge the cache?
If so, can I have a link to your forum please?
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Thu Aug 07, 2008 7:14 pm

Both styles I added are based off the prosilver. I edited the styles as I did for prosilver. The coding looks exactly the same on both as they do on prosilver.

User avatar
Metzle
Registered User
Posts: 113
Joined: Sat Mar 15, 2008 2:55 am
Location: Waiblingen-Neustadt (Germany)
Name: Daniel
Contact:

Re: RedBar³

Post by Metzle » Thu Aug 07, 2008 7:20 pm

Renodil wrote:Both styles I added are based off the prosilver. I edited the styles as I did for prosilver. The coding looks exactly the same on both as they do on prosilver.
Hi,

did you purge the cache after the edits?
Metzle
phpBB.de-Support-Team
No Support via PN/E-Mail/ICQ etc.
Allround-phpBB.de

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”