RedBar³

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Thu Aug 07, 2008 7:45 pm

I always do that after every mod I add even if there is no DIY instructions telling me to. As I said. It shows up on prosilver with no problem. BTW this has been nagging at me for awhile now. What the heck is DIY an acronym for?

User avatar
jtryptophan
Registered User
Posts: 299
Joined: Wed Apr 09, 2008 5:38 pm
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: RedBar³

Post by jtryptophan » Thu Aug 07, 2008 8:00 pm

cherokee red wrote:Sorry. I mis-read (time to clean the contacts ;) )
Did you follow the prosilver.xml instructions and purge the cache?
If so, can I have a link to your forum please?
Yes...my link is www.mobwarsforum.com. Currently, I have a make-shift navbar up under the logo since I can't seem to get Redbar to work.

And @ Renodil, DIY means : Do It Yourself ;)

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 8:11 pm

@ Renodil - I honestly have no idea why it wouldn't show up. It works fine on the custom style I use on my own forum.

@ jtryptophan - You haven't made the edits to the template files yet or you have clicked the purge cache button in your ACP. That why it doesn't show up.
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Thu Aug 07, 2008 8:27 pm

That's odd. It seems to be working on my other styles now. This happened after I cleared my FireFox's private data.

Another question though. When it's first loading in it shows the bluish color of the prosilver style before the image loads in. How do I change that color to better reflect the color schemes of the other styles?

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Thu Aug 07, 2008 9:55 pm

Edit the redbar class of the styles colours.css file. Change the background colour to match
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Thu Aug 07, 2008 10:27 pm

Thanks.

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Fri Aug 08, 2008 3:44 am

[quote="cherokee red"]Demo Board:
Here's another demo. This ones shows the redbar moving to 2 lines :)
http://www.sixstringromance.co.uk/home.php#link

How'd you do that? The 2 lines thing AND having the header and footer show different things? The top has links as well as drop down menu links and the bottom is a link to us thing. ::Excitedly and rapidly repeating:: I wanna know, I wanna know, I wanna know, I wanna know. :D

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Fri Aug 08, 2008 9:03 am

The header menu on my website is one I picked up from the net - it's not part of the RedBar ;)
If you only want the RedBar to show in one of the places (header or footer), then only edit the template for the one you want it to show in - I might possibly create a switch in the board config for this.

The "link to us" link (which should be fixed now :P ) is a custom page I coded.
To get links rolling on to 2 or more lines, just add more links. Simple as that. You could actually use the RedBar as a side menu too. Just add a <br /> in the HTML code, before the loop ends :P
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: RedBar³

Post by Renodil » Fri Aug 08, 2008 10:06 am

Two words. Novice coder. In other words, huh?

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Fri Aug 08, 2008 10:32 am

What parts do you want clarified? There's not really much I can simplfy (except expand on the side menu part).
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

Fridge
Registered User
Posts: 307
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Name: Martin
Contact:

Re: RedBar³

Post by Fridge » Fri Aug 08, 2008 11:02 am

cherokee red wrote:The "link to us" link (which should be fixed now :P ) is a custom page I coded.
Looks very nice, would you be willing to make the code public......i'm very interested :)

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Fri Aug 08, 2008 12:19 pm

Fridge - here ya go :mrgreen:
http://dev.sixstringromance.co.uk/viewt ... ?f=20&t=53
If anything doesn't work, give me a nudge in that topic ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

Fridge
Registered User
Posts: 307
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Name: Martin
Contact:

Re: RedBar³

Post by Fridge » Fri Aug 08, 2008 1:23 pm

I did some coding myself, wasn't that hard :)
I will take a look at yours, maybe i forgot something or made mistakes in mine. example of the little thingie i made :D

I did peek a little in the source of your site though :P

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Re: RedBar³

Post by stickerboy » Fri Aug 08, 2008 1:42 pm

Haha, very nice :D Like the style you have there. The round corners make it look really good.
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

Sigi1991
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Aug 09, 2008 3:22 am

Re: RedBar³

Post by Sigi1991 » Sat Aug 09, 2008 3:32 am

One Question about the mod.

I have a style, which is based on subsilver2, and when I enter some links, this is the output:
Image
:o

Who can I solve this problem?

btw:

Redbar Code for prosilver:

Code: Select all

   <!-- REDBAR -->
      <div class="redbar">
         <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

         <div id="red-bar">
           <div style="text-align:center;">
            <!-- BEGIN redbar --><a href="{redbar.U_REDBAR_URL}" style="color: #{redbar.REDBAR_COLOUR};" title="{redbar.REDBAR_NAME}">{redbar.REDBAR_NAME}</a><!-- IF redbar.S_LAST_ROW -->&nbsp;<!-- ELSE --> &nbsp; <strong>‹</strong> &nbsp; <!-- ENDIF --><!-- END redbar -->
           </div>   
         </div>

         <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
      </div>     
   <!-- REDBAR -->
Redbar Code for subsilver2:

Code: Select all

<!-- BEGIN redbar -->
   <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="0" style="margin-top: 10px;">
   <tr>
      <td class="row1">
         
<p class="redbar"><a href="{redbar.U_REDBAR_URL}" onclick="window.open(this.href); return false;" style="color: #{redbar.REDBAR_COLOUR};" title="{redbar.REDBAR_NAME}">{redbar.REDBAR_NAME}></a><!-- IF redbar.S_LAST_ROW -->&nbsp;<!-- ELSE --> &nbsp; <strong>‹</strong> &nbsp; <!-- ENDIF --></p>
      </td>
   </tr>
   </table>
<!-- END redbar -->

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”