Advertisement Management

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
avr333
Registered User
Posts: 67
Joined: Thu Oct 22, 2009 2:47 am

Re: Advertisement Management

Post by avr333 » Wed Mar 17, 2010 3:20 pm

Ok guys, can someone please help me, i tried to remove the Advertisement By ... Message at the end of my forum by editing the ads.php (language/en/mods/...)

Here is what i get now on top of my forum :

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4356: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/mods/ads.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4358: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/mods/ads.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4359: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/mods/ads.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4360: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/mods/ads.php:1)
Any idea why ?

I've even uploaded the old file to fix the problem and i still get that ...

Please help !

User avatar
Gremlinn
Registered User
Posts: 2133
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am
Location: Rochester, NY
Name: Nathan

Re: Advertisement Management

Post by Gremlinn » Thu Mar 18, 2010 12:29 pm

Your language file is not saved in UTF8 with out BOM format. notepad++ is recommended the most for editing.

fasko
Registered User
Posts: 185
Joined: Wed Jan 28, 2009 9:49 am

Re: Advertisement Management

Post by fasko » Thu Mar 18, 2010 1:17 pm

Please How do I edit the code for prosilver

Overall header.html

Image

my code

Code: Select all

<br />
  <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
<tbody><tr>
	<td class="row1" width= "50%"><div style="text-align: center;"><!-- IF ADS_1 -->{ADS_1}<br /><!-- ENDIF --></div></td>
  <td class="row1 nobold" width="50%"><div style="text-align: center;"><!-- IF ADS_2 -->{ADS_2}<br /><!-- ENDIF --> </div></td>
</tr>
</tbody></table>
	
	<br />
		<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
<tbody><tr>
	<td class="row1" width= "50%"><div style="text-align: center;"><!-- IF ADS_3 -->{ADS_3}<br /><!-- ENDIF --></div></td>
	<td class="row1 nobold" width="50%"><div style="text-align: center;"> <!-- IF ADS_4 -->{ADS_4}<br /><!-- ENDIF --></div></td>
  </tr>
</tbody></table>
	<br />
overaall foater
Image


my code

Code: Select all

<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
<tbody><tr>
	<td class="row1" width= "50%"><div style="text-align: center;"><!-- IF ADS_5 -->{ADS_5}<br /><!-- ENDIF --></div></td>
  <td class="row1 nobold" width="50%"><div style="text-align: center;"><!-- IF ADS_6 -->{ADS_6}<br /><!-- ENDIF --> </div></td>
</tr>
</tbody></table> 
Please you as I do edit the code for style prosilver

Sorry my english Language
Sorry for my english

insafmpm
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Feb 14, 2010 3:46 pm

Re: Advertisement Management

Post by insafmpm » Fri Mar 19, 2010 4:24 am

I have merged 3.0.7 to 3.0.6. So wen i put ads in ad mangement ad not showing. but i have used to put ads in 3.0.6 and ad had been shown

Edit:
if i install again will it fix the problem?

insafmpm
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Feb 14, 2010 3:46 pm

Re: Advertisement Management

Post by insafmpm » Fri Mar 19, 2010 5:22 am

reinstalled it. now its working

Deniph
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Mar 11, 2010 2:15 am

Re: Advertisement Management

Post by Deniph » Fri Mar 19, 2010 5:55 am

i did upload with automod installer
i did click on details
i got this message...
XML error: Not well-formed (invalid token) at line 1. View the file ./../store/mods/Advertisement Management 1.0.9/contrib/[How To] Add Positions.txt in a web browser for a more detailed error message.
i use..
phpBB Version: phpBB "Olympus" 3.0.7-PL1
Installed MODs:
Auto Groups MOD
UPS Easy Shop
Ultimate Points
Uninstalled MODs:
Advertisement Management Details Install | Delete

is it safe to install with automod now?

Deniph
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Mar 11, 2010 2:15 am

Re: Advertisement Management

Post by Deniph » Fri Mar 19, 2010 2:15 pm

install with automod did work without a problem :D
its a cool mod
thank you for providing it :D

ttluigi
Registered User
Posts: 24
Joined: Fri Mar 06, 2009 4:27 pm

Re: Advertisement Management

Post by ttluigi » Fri Mar 19, 2010 6:43 pm

I installed it with AutoMod. It clkaims that it was installed.

It is logged: Added new MOD
» Advertisement Management

I received no installation errors.

However, if I click on Detail on the AutoMod page, I get this error:

XML error: Empty document at line 1. View the file ./../store/mods/Advertisement Management 1.0.9/contrib/[How To] Add Positions.txt in a web browser for a more detailed error message.

Isn't that document supposed to be in XML format instead of txt format??

Also, there is no adv mgm panel in ACP -> General -> Board configuration -> Advertisement Management

-Luigi

Update: It seems that even though AutoMod claims it is installed, in fact it was not. I manually installed it and it is worling.

GREAT MOD !!!

insafmpm
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Feb 14, 2010 3:46 pm

Re: Advertisement Management

Post by insafmpm » Sat Mar 20, 2010 3:26 am

How to remove frames, heading and background color?? as u can see in my site( www.twomap.com ) these things makes page ugly

King-Nothing
Registered User
Posts: 458
Joined: Sat Oct 06, 2007 6:14 pm

Re: Advertisement Management

Post by King-Nothing » Sat Mar 20, 2010 10:05 am

Anyone using this mod with openX? How is the tracing of flashbanners working. Does openX trace everything correctly?

azdolfan
Registered User
Posts: 98
Joined: Thu Sep 03, 2009 5:24 am

Re: Advertisement Management

Post by azdolfan » Sun Mar 21, 2010 8:47 pm

No Errors or Warnings during Automod install

Like user above mentioned get....

ACP > AutoMod > Advertisement Management > Details =

XML error: syntax error at line 1. View the file ./../store/mods/Advertisement Management 1.0.9/contrib/[How To] Add Positions.txt in a web browser for a more detailed error message.

Also, I have two placement ads that show up in template, but do not populate with ads other than the index page. The "below post" and "Above Footer" will not show on any post pages but always show on the index page so I know it's got google code. Does anyone have empty boxes as well? Especially, when away from the index page?

Thanks!

harters
Registered User
Posts: 32
Joined: Fri Oct 17, 2008 12:44 pm

Re: Advertisement Management

Post by harters » Wed Mar 24, 2010 9:19 pm

Hi ExReaction.

I installed this mod some time ago and it works perfectly.

Since then I have changed to the getaway style and so as I only really need one add position I inserted the following into overall_header.php:

Just above <header> i inserted this:
<!-- INCLUDE ads/ads.js -->

and then lower down I inserted this:

Code: Select all

	<!-- IF ADS_2 -->
<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
	<br />
	<div class="forabg">
		<div class="outer"><span class="corners-top"><span></span></span>
			<ul class="topiclist">	</ul>
			{ADS_2}
			<a name="start_here"></a>
		</div>
		<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
	</div>
	<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->
And hey presto...it all works fine.

However, what am now looking to do is to make the area taken up in the ad banner greater...at the moment the ad is auto reduced to about half the size of the area of the table cell so if I put a 500px wide ad and a 800 px ad they both show as the same size but the wider ad is all shrunk.

I looked and looked but I cannot see what is controlling the max width of the jpg or how it is set to auto fit a certain size..

Really appreciate any help you may offer...

User avatar
Coert
Registered User
Posts: 151
Joined: Mon May 18, 2009 7:16 pm
Location: Switzerland

Re: Advertisement Management

Post by Coert » Wed Mar 24, 2010 9:59 pm

When I want to create a custom ad.
I must implant the following code to the file I chose?

Where do I put the

Code: Select all

{ADS_9}
That's not clear to me

I understand

Code: Select all

<!-- IF ADS_9 -->
<div class="forabg">
	<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
		<ul class="topiclist">
			<li class="header">
				<dl class="icon">
					<dt>{L_ADVERTISEMENT}</dt>
				</dl>
			</li>
		</ul>
		<div style="padding: 5px 5px 2px 5px; font-size: 1.1em; background-color: #ECF1F3; margin: 0px auto; text-align: center;">
			{ADS_9}
		</div>
	<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
</div>
<!-- ENDIF -->
should be on the spot I want it but?
Version: 3.0.8 | Template: Prosilver Special Edition | Language: English
PHP: 5.3.1 | Database: MySQL 5.1.41 | Apache: 2.2.14

Samanthavv
Registered User
Posts: 36
Joined: Tue Mar 31, 2009 2:07 am
Location: Alaska
Contact:

Re: Advertisement Management

Post by Samanthavv » Thu Mar 25, 2010 9:17 am

So, does this work in 3.0.7-PL???
I am a BIRTH DOULA.
I use CLOTH DIAPERS.
My son is exclusively BREASTFED.
I have donated my MILK to 8 other babies in need.
I keep a BLOG at http://www.anotherteenmom.com

User avatar
Coert
Registered User
Posts: 151
Joined: Mon May 18, 2009 7:16 pm
Location: Switzerland

Re: Advertisement Management

Post by Coert » Thu Mar 25, 2010 9:56 am

Samanthavv wrote:So, does this work in 3.0.7-PL???
Yes, added it yesterday and works fine :mrgreen:
Version: 3.0.8 | Template: Prosilver Special Edition | Language: English
PHP: 5.3.1 | Database: MySQL 5.1.41 | Apache: 2.2.14

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”