Board3 Portal

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
superj707
Registered User
Posts: 1136
Joined: Thu Feb 26, 2009 12:20 am

Re: Board3 Portal

Post by superj707 » Wed Mar 18, 2009 10:00 pm

marc1706 wrote:Please open a support topic on http://www.board3.de and tell them that I have a test account and the link to your board. My username at board3.de is Marc.

I did it. I hope they can help.

neo4u
Registered User
Posts: 162
Joined: Sun May 25, 2008 2:25 pm

Re: Board3 Portal

Post by neo4u » Thu Mar 19, 2009 7:39 pm

neo4u wrote:ok I noticed that it is actualy once i put the link for the portal on the stylesheet that the images above actualy appear. so I have omitted that link. But the writing in the links becomes very small can someone tell me where to edit to make that writing larger?

Polite bump.

Anyone!

User avatar
Sajaki
Registered User
Posts: 1354
Joined: Mon Mar 02, 2009 1:41 pm
Name: Andreas
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Sajaki » Fri Mar 20, 2009 11:43 pm

hi, when i try to install board3 through Automod 1.0 b2 the link section doesnt work.

i get
Information

Cannot locate File: contrib/update_board3portal_101.xml
when i click on "Details" in Automod

incidentally, that is a problem i have with every mod that uses links.

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5395
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Marc » Sat Mar 21, 2009 4:18 pm

neo4u wrote:
neo4u wrote:ok I noticed that it is actualy once i put the link for the portal on the stylesheet that the images above actualy appear. so I have omitted that link. But the writing in the links becomes very small can someone tell me where to edit to make that writing larger?

Polite bump.

Anyone!
It is actually supposed to look like that. If you don't like that, maybe wait for the next release 1.0.3.


@Sajaki: As this seems to be an AutoMOD problem, please post in the AutoMOD forum.

User avatar
davidooh
Registered User
Posts: 135
Joined: Wed May 25, 2005 1:14 am
Location: Jacksonville, FL

Re: Board3 Portal

Post by davidooh » Tue Mar 24, 2009 8:46 pm

Is there a way to move the blocks? In other words my forum list block is at the bottom center but I would like it at the top center.

Saint_hh
Registered User
Posts: 362
Joined: Thu Mar 31, 2005 5:16 pm
Location: Hamburg / Germany
Name: Kevin
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Saint_hh » Tue Mar 24, 2009 9:10 pm


User avatar
elsinor
Registered User
Posts: 24
Joined: Sun Apr 20, 2008 4:06 pm
Location: RU, Ekaterinburg
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by elsinor » Wed Mar 25, 2009 10:46 am

Im using Seo Premod with Advanced SEO rewrite and all i need is to rewrite viewtopic and viewforum links in Full news block because
Jump to Last post icon,
/post7.html#p7
Post link on the portal page
/viewtopic.php?f=10&t=8
and real rewriten forum links all are different!
/klub-f10/simvolika-kluba-t8.html
I'm from Russia and it's all about my English :)
My phpBB3 forum

Mayi Uchiha
Registered User
Posts: 7
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:05 pm

Re: Board3 Portal

Post by Mayi Uchiha » Wed Mar 25, 2009 2:16 pm

Hi!!!

I installed this mod but when I had to go to install_portal/install.php it says that im not logged in as an administrator when i am. Its not he first time this happens with a mod, i dont understand, i tried going form my profile and the acp.

Thanks

Saint_hh
Registered User
Posts: 362
Joined: Thu Mar 31, 2005 5:16 pm
Location: Hamburg / Germany
Name: Kevin
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Saint_hh » Thu Mar 26, 2009 7:37 am

Hi, try this installer: http://www.board3.de/download/file.php?id=130
Delete it right after the installation!

Mayi Uchiha
Registered User
Posts: 7
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:05 pm

Re: Board3 Portal

Post by Mayi Uchiha » Thu Mar 26, 2009 1:59 pm

Its working now thanks for everything

Musical frog
Registered User
Posts: 79
Joined: Fri Dec 29, 2006 11:31 pm

Re: Board3 Portal

Post by Musical frog » Thu Mar 26, 2009 10:09 pm

I've installed it and it's really cool I have one question though.


I want the portal to be my homepage. So when you go to mysite.com it shows the portal. Then you can go to the forum from there... right now if you go to mysite.com/forum it goes to the portal.

Is there a way to do this? Thanks.

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5395
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Marc » Fri Mar 27, 2009 11:50 am

Did you modify your .htaccess file as stated in the install.xml?

PrinceWords
Registered User
Posts: 104
Joined: Wed Oct 22, 2008 12:40 pm

Re: Board3 Portal

Post by PrinceWords » Fri Mar 27, 2009 10:20 pm

hey, I'm using Avalon style, trying to use Portal3 with it, but the subsilver last instruction is not proper for avalon, in the overall_header.html
so, how to make this instructions, before the end:

Open: styles/subsilver2/template/overall_header.html

Code: Select all

Find

Tip: This may be a partial find and not the whole line.
Code:Select All

<div id="wrapcentre">

Add after

Tip: Add these lines on a new blank line after the preceding line(s) to find.
Code:Select All

<!-- IF not $S_IN_PORTAL or not S_DISPLAY_MAINMENU -->
there is nothing like <div id="wrapcentre"> in the overall_header, so how to make this step?
If You Still have The power to smile..You have everything... :)

User avatar
d0s3
Registered User
Posts: 46
Joined: Sat Oct 04, 2008 11:28 pm
Location: NYC
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by d0s3 » Sat Mar 28, 2009 4:57 am

I installed this mod, but when I click "board index" it just stays on front page of portal and does not take you to my forums? I checked the .htaccess and it is right. What would cause this and how would I fix it?

Thanks
Christopher

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5395
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Marc » Sat Mar 28, 2009 8:50 am

Do you have an SEO Mod installed? That might be the reason why it does that. This topic might help you: http://www.board3.de/viewtopic.php?f=10 ... &hilit=seo

@PrinceWords: I'll take a look later today.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”