Board3 Portal

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
wang5555
Translator
Posts: 588
Joined: Wed Oct 27, 2004 2:57 pm
Location: Taiwan

Re: Board3 Portal

Post by wang5555 » Sat Sep 20, 2008 2:55 pm

Discover a mistake following at language file:
#
#-----[ OPEN ]-----
#
language/en/mods/lang_portal_acp.php

#
#-----[ FIND ]-----
# 221 line

Code: Select all

	'PORTAL_FRIENDS_EXPLAIN'				=> 'Display attachments block',
--
Shares Chinese translation (zh_cmn_hant): (for v1.0.1)
http://phpbb-tw.net/phpbb/download/file.php?id=572
It is more blessed to give than to reveive, welcome to letter, thanks & good-bye!
Good luck ^_^
Welcome to my forum!!
http://wang5555.hopto.org/phpBB3/
p.s. Shut down computer before 11 clock night!!!

avaren
Registered User
Posts: 95
Joined: Fri Dec 21, 2007 1:52 pm
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by avaren » Sat Sep 20, 2008 3:47 pm

It's generally better to get the latest version. We wouldn't link it if it wasn't release worthy.
There's several things different between them, a few bug fixes and a few new features.
See http://board3.de/viewtopic.php?f=10&t=980 think of 1.0.0 as 1.0.0 RC2.

User avatar
vellatechie
Registered User
Posts: 185
Joined: Fri Feb 01, 2008 7:33 pm

Re: Board3 Portal

Post by vellatechie » Sat Sep 20, 2008 5:21 pm

i am getting this on my main page and everthing is shown with a white background.. no theme

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected '}' in FORUM LINK/includes/template.php(527) : eval()'d code on line 208
:shock:

EDIT: solved... forget one edit in header file :)

User avatar
vellatechie
Registered User
Posts: 185
Joined: Fri Feb 01, 2008 7:33 pm

Re: Board3 Portal

Post by vellatechie » Sat Sep 20, 2008 6:51 pm

I want to remove Right Column and display just left column(180 pixels) and remaning space for centre column.. how do i do this??

EDIt: damn got itt :oops:

Fridge
Registered User
Posts: 307
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Name: Martin
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Fridge » Sun Sep 21, 2008 1:41 pm

I'm a bit confused.....at my board i use Board3portal 1.0.0RC2, and that equals the validated release ?
So...to update to the latest release i must download 1.0.1 and use from this package the update_board3portal_100rc2.xml from the contrib folder ?

shiner
Registered User
Posts: 370
Joined: Wed Mar 09, 2005 11:58 pm

Re: Board3 Portal

Post by shiner » Mon Sep 22, 2008 12:01 am

How can I uninstall this portal?

nickjhowe
Registered User
Posts: 31
Joined: Tue Jul 03, 2007 9:53 pm

Re: Board3 Portal

Post by nickjhowe » Mon Sep 22, 2008 12:08 am

Firstly - fantastic Mod. I've tried various portals and this one was by ** FAR ** the simplest to install, and worked first time. Amazing!

One minor problem: The 'link to us' portlet has somehow building the wrong URL. It should say 'http://www.sabausers.org/forums' and instead is saying 'http://www.sabausers.org/phpBB3'. That folder doesn't exist on my server. I've tried debugging and have found the PHP code that is building the URL but can't figure out where it is picking 'phpBB3' from.

Can you help out?

Thx

Peter77sx
Registered User
Posts: 3253
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Re: Board3 Portal

Post by Peter77sx » Mon Sep 22, 2008 1:45 am

nickjhowe wrote:Firstly - fantastic Mod. I've tried various portals and this one was by ** FAR ** the simplest to install, and worked first time. Amazing!

One minor problem: The 'link to us' portlet has somehow building the wrong URL. It should say 'http://www.sabausers.org/forums' and instead is saying 'http://www.sabausers.org/phpBB3'. That folder doesn't exist on my server. I've tried debugging and have found the PHP code that is building the URL but can't figure out where it is picking 'phpBB3' from.

Can you help out?

Thx
The links and text are editable in the admin conrol panel under the .MOD tab. it's not saving the changes for you?

avaren
Registered User
Posts: 95
Joined: Fri Dec 21, 2007 1:52 pm
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by avaren » Mon Sep 22, 2008 10:32 pm

shiner
Re-upload the install files and select "Uninstall" on the installer page.
Out of interest why are you uninstalling?

nickjhowe
Odd as the script should grab the location of the file. Can you link me to your portal as I can't seem to find it at the link provided.

mre03
Registered User
Posts: 149
Joined: Mon Apr 05, 2004 12:02 pm

Re: Board3 Portal

Post by mre03 » Mon Sep 22, 2008 11:03 pm

i managed to work around it, but had to change the index.php to forum.php as it was mentioned in one of the forums. The forums does now work fine the only problem i did manage to find was that on the attachment block if someone where to click any of the links displayed on the block it will give an error, and i believe this is due to because i am using the SEO mod. For the time being i turned the attachment block off, other than that i think its working great.

**EDIT:**looks like im back to square one, because i have the arcade game installed and it requires to call the index.php when submitting high scores, i will continue try and figure out why it will not go to index.php, any other suggestions would be greatly appreciated.

UPDATE**:
alright guys, finally found the problem, apparently the seo mod has this code in includes/functions.php

Code: Select all

global $phpbb_root_path, $phpEx;

	if ($url === "{$phpbb_root_path}index.$phpEx")
	{
		return append_sid($phpbb_root_path);
	}
if you use the SEOMOD this causes a conflict, for the time being i commented this out, unfortunately i dont know what this exactly does since im not really a programmer.

arteta79
Registered User
Posts: 111
Joined: Sat Apr 26, 2008 11:28 am

Re: Board3 Portal

Post by arteta79 » Tue Sep 23, 2008 2:00 pm

where is the file .htaccess??????

avaren
Registered User
Posts: 95
Joined: Fri Dec 21, 2007 1:52 pm
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by avaren » Tue Sep 23, 2008 6:59 pm

It's hidden, your FTP app has to be able to see hidden files.

shiner
Registered User
Posts: 370
Joined: Wed Mar 09, 2005 11:58 pm

Re: Board3 Portal

Post by shiner » Tue Sep 23, 2008 11:49 pm

avaren wrote:shiner
Re-upload the install files and select "Uninstall" on the installer page.
Out of interest why are you uninstalling?
I've changed my mind and I will keep it. :D
There is a problem with "Clock", it doesn't show up in IE6 or IE7. Could it be fixed?

The Pimped Papaya
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Sep 19, 2008 11:43 am

Re: Board3 Portal

Post by The Pimped Papaya » Wed Sep 24, 2008 3:46 am

Hmmm, weird.

I cant find

Code: Select all

<p class="breadcrumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187; 
in the breadcrumbs file

I am using black pearl version 3.0.2. Can someone please help

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5395
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: Board3 Portal

Post by Marc » Wed Sep 24, 2008 11:20 am

Here: http://www.board3-styles.de/viewtopic.php?f=46&t=218
Download the zip-file contained in this topic. It will tell you which parts you have to edit, but please copy the the subsilver2 files contained in the Board3 Portal download package.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”