Custom Header Logo

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
ThunderCrew
Registered User
Posts: 1438
Joined: Sat Jun 30, 2007 6:26 pm
Location: Ill, Usa
Contact:

Re: Custom Header Logo

Post by ThunderCrew » Mon Jun 08, 2009 5:26 pm

Ok that worked thank you very much :mrgreen:
Not sure why it was showing all folders at first so allowed me to make my root/!logos directory and then did not after that. But after making root/images/logos I now have my drop down list back and it is only reading the root/images/logos directory thank you. Great mod.
Ugg im a t0tal newb again ...... 2 years off cant remember jack ... time to get to it

Appelboom2
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:17 am

Re: Custom Header Logo

Post by Appelboom2 » Tue Jun 16, 2009 7:45 am

Hi and thanks for this great Mod.

It works fine on my board, problem is that when I try to click on anything below "Board settings" in the "General" tab of my ACP, I get a blank page.

Maybe it's conflicting with past mods? I don't really know. Any ideas?

Thanks again for your time.


John
http://rideonboard.net/


OnBoard Videos from all over the world

Appelboom2
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:17 am

Re: Custom Header Logo

Post by Appelboom2 » Wed Jun 17, 2009 8:35 am

Anyone?

Maybe a point to the right direction would be enough for me to investigate...
http://rideonboard.net/


OnBoard Videos from all over the world

Appelboom2
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:17 am

Re: Custom Header Logo

Post by Appelboom2 » Tue Jun 23, 2009 7:59 am

No ideas on this?
http://rideonboard.net/


OnBoard Videos from all over the world

User avatar
Balint
Registered User
Posts: 952
Joined: Tue Aug 06, 2002 2:19 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Custom Header Logo

Post by Balint » Tue Jun 23, 2009 9:34 am

Hi,

I honestly did not see your first post - or the second. The white page could be a result of a wrong edit of php, template or language files. Could you please upload

- language/en/acp/board.php
- adm/style/acp_board.html
- includes/acp/acp_board.php

to pastebin.ca and post the 3 links?

Regards,
Bálint

Appelboom2
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:17 am

Re: Custom Header Logo

Post by Appelboom2 » Tue Jun 23, 2009 1:12 pm

Hi Balint.

I downloaded my php error logs and and the file responsible for this error was at : includes/acp/acp_board.php

Funny thing is I replaced it with the original 3.0.5 file and it now works without glitch.

Shouldn't that affect this mod's operation?
http://rideonboard.net/


OnBoard Videos from all over the world

User avatar
Balint
Registered User
Posts: 952
Joined: Tue Aug 06, 2002 2:19 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Custom Header Logo

Post by Balint » Tue Jun 23, 2009 1:17 pm

Hi,

The MODs operation is not affected, however without the two additional lines in that particular file you won't be able to add, update or delete a custom logo from the ACP. So I'd try to add these two lines again and see if the problem pops up again.


Regards,
Bálint

Appelboom2
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:17 am

Re: Custom Header Logo

Post by Appelboom2 » Tue Jun 23, 2009 1:28 pm

First thing I thought too, So I tried it and all worked with no errors.

I ll try to add the two lines again though. I ll let you know how it goes.

Thanks for your time.


John
http://rideonboard.net/


OnBoard Videos from all over the world

User avatar
Nawid
Registered User
Posts: 329
Joined: Sat Jun 27, 2009 4:32 pm
Contact:

Re: Custom Header Logo

Post by Nawid » Wed Jul 15, 2009 10:13 pm

sorry that I bother you, again...

everything works fine, but I can't set Background image for the header. I think it has something to do with my style. Isn't there any solution to let it work?

My style does have custom images for the header. for example, background image is called ''header-bg.gif" I tryed to remove that, to be able to set a custom background for each forum using the mod.

What do I need to edit to let this work with my style? My stylesheet.css ?

EDIT: I found the problem, it's working perfectly, thanks for the mod!
Image
Check SuperNova Orange style on:
SchoolLife.nl
phpBB.com

Chrisette
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2009 10:04 am

Re: Custom Header Logo

Post by Chrisette » Sun Sep 06, 2009 1:41 pm

hi everyone. the mod works great for the original prosilver style, but i cannot manage it to work for gunguzeli style.

how do you change the path of the original logo to the one gunguzeli uses?

path for the original style logo (prosilver) is

Code: Select all

forum/styles/prosilver/imageset/site_logo.gif
but my current and only active style is using the path

Code: Select all

forum/styles/gunguzeli/theme/images/site_logo.png
how to change the path in the code? where do i need to look? thanks so much!

Chrisette
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2009 10:04 am

Re: Custom Header Logo

Post by Chrisette » Mon Sep 07, 2009 11:18 am

i'd appreciate any help, thanks. :)

User avatar
Balint
Registered User
Posts: 952
Joined: Tue Aug 06, 2002 2:19 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Custom Header Logo

Post by Balint » Tue Sep 08, 2009 8:41 am

Hi,

that's a bit tricky, let me think about it and post back later today (hopefully).


Regards,
Bálint

User avatar
cyberken
Registered User
Posts: 185
Joined: Wed Jul 27, 2005 11:51 am
Location: Edinburgh

Re: Custom Header Logo

Post by cyberken » Tue Sep 08, 2009 7:23 pm

Hi :)
I installed and all works fine, is there any way that the position of the image could be changed?
Ideally I would like it to be just below the user control panel link and above the topic title.

Many thanks for a great mod :)

Chrisette
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2009 10:04 am

Re: Custom Header Logo

Post by Chrisette » Wed Sep 09, 2009 6:00 pm

Balint wrote:Hi,

that's a bit tricky, let me think about it and post back later today (hopefully).


Regards,
Bálint
thanks very much, looking forward to your reply. :)

Chrisette
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2009 10:04 am

Re: Custom Header Logo

Post by Chrisette » Sun Sep 13, 2009 8:36 am

Chrisette wrote:hi everyone. the mod works great for the original prosilver style, but i cannot manage it to work for gunguzeli style.

how do you change the path of the original logo to the one gunguzeli uses?

path for the original style logo (prosilver) is

Code: Select all

forum/styles/prosilver/imageset/site_logo.gif
but my current and only active style is using the path

Code: Select all

forum/styles/gunguzeli/theme/images/site_logo.png
how to change the path in the code? where do i need to look? thanks so much!


hi again, balint do you know the solution to my problem? thanks in advance. :)

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”