Milestone Congratulations

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
Richazey
Registered User
Posts: 823
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:03 pm

Re: Milestone Congratulations

Post by Richazey » Wed Nov 05, 2008 7:05 pm

Hi run the sql via my phpmyadmin and says successful but its still there still there?

run the test.php and says
Next milestone users: 100
Current users: 52

User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Milestone Congratulations

Post by MartectX » Wed Nov 05, 2008 7:17 pm

parkstee wrote:Hi run the sql via my phpmyadmin and says successful but its still there still there?
Purge the cache, check the phpbb_milestones table. If the 53 entry is still in there, look for a delete button next to it.

Richazey
Registered User
Posts: 823
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:03 pm

Re: Milestone Congratulations

Post by Richazey » Wed Nov 05, 2008 7:30 pm

its gone of the history page but still shows up on acp bit and index page but not in test.php ive cleared cache but where do i check phpbb_milestones table.?

User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Milestone Congratulations

Post by MartectX » Wed Nov 05, 2008 7:50 pm

parkstee wrote:its gone of the history page but still shows up on acp bit and index page but not in test.php ive cleared cache but where do i check phpbb_milestones table.?
New test.php for you:

Code: Select all

<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();

set_config('milestone_uid', $user->data['user_id']);
set_config('milestone_uuser', $user->data['username']);
set_config('milestone_ucolour', $user->data['user_colour']);
set_config('milestone_users', 1);
set_config('milestone_ugoal', 100);
?>
Don't forget to delete the file afterwards!

Richazey
Registered User
Posts: 823
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:03 pm

Re: Milestone Congratulations

Post by Richazey » Wed Nov 05, 2008 8:06 pm

Done it and its blank :?:

It now says this on index page

Code: Select all

Post #100 has been made by Rich, topic #1 has been created by Rich; registered user #1 is Anonymous. (History) 

User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Milestone Congratulations

Post by MartectX » Wed Nov 05, 2008 8:09 pm

Make sure you're logged in before you runthe script.

Richazey
Registered User
Posts: 823
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:03 pm

Re: Milestone Congratulations

Post by Richazey » Wed Nov 05, 2008 8:10 pm

Yeah i was logged in? when I run it

User avatar
muggins
Registered User
Posts: 1183
Joined: Fri Feb 22, 2008 5:12 pm
Location: Texas
Name: Donovan
Contact:

Re: Milestone Congratulations

Post by muggins » Wed Nov 05, 2008 8:17 pm

MartectX wrote:
muggins wrote: What should I do to fix this?
These changes will be reflected immediately. You must have edited the wrong language.
Indeed I did. I used my editor to open the last version edited, and found it was in the mod install folder, not the forum root. :oops:

Thanks again!
Muggins

Richazey
Registered User
Posts: 823
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:03 pm

Re: Milestone Congratulations

Post by Richazey » Wed Nov 05, 2008 8:26 pm

MartectX

it says this:

Code: Select all

Milestone Congratulations
Post #100 has been made by Rich, topic #1 has been created by Rich; registered user #1 is Anonymous. (History) [ Milestones: 500 | 50 | 100 ]
On the history page it says this

Code: Select all

Posts Users 
1 Rich 
100 Rich 
Topics Users 
1 Rich 
Users# Users 
1 Rich 
and acp it says this

Code: Select all

Current setting of user counter: Registered user #1 is Anonymous.
Total members 52 Milestone user counter:  Increment user counter:
Upon reaching the current milestone the counter is automatically incremented by this amount. 

User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Milestone Congratulations

Post by MartectX » Wed Nov 05, 2008 8:27 pm

parkstee wrote:Yeah i was logged in? when I run it
Try this:

Code: Select all

    <?php
    define('IN_PHPBB', true);
    $phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './';
    $phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
    include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

    // Start session management
    $user->session_begin();
    $auth->acl($user->data);
    $user->setup();

    set_config('milestone_uid', 2);
    set_config('milestone_uuser', 'Rich');
    set_config('milestone_ucolour', 'AA0000');
    set_config('milestone_users', 1);
    set_config('milestone_ugoal', 100);
    ?>

Richazey
Registered User
Posts: 823
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:03 pm

Re: Milestone Congratulations

Post by Richazey » Wed Nov 05, 2008 8:39 pm

Great working fine now, thanks for all your help!!!!!

User avatar
muggins
Registered User
Posts: 1183
Joined: Fri Feb 22, 2008 5:12 pm
Location: Texas
Name: Donovan
Contact:

Re: Milestone Congratulations

Post by muggins » Wed Nov 05, 2008 8:54 pm

MartectX,

Mine is working too, I think.

I discovered an error in the install.xml. There is no mention of actually running milestones.php, and while looking through it, I discovered the cause of my database woes...

Here are the DIY Instructions:

Code: Select all

In the Admin Control Panel navigate to System -> Module Management -> Administration Control Panel -> .MODs(*) -> Enter "MC_TITLE" -> click "Create new module" -> click "Yes" -> click "Submit".

(*)...if .MODs does not exist, still in your ACP navigate to System -> Module Management -> Administration Control Panel -> Enter "ACP_CAT_DOT_MODS" -> click "Create new module" -> click "Yes" -> click "Submit".

Now navigate to System -> Module Management -> Administration Control Panel -> .MODs -> Milestone Congratulations -> choose "Milestone Congratulations Setup" from the dropdown menu -> click "Add Module" -> click "Yes".

One more time navigate to System -> Module Management -> Administration Control Panel -> .MODs -> Milestone Congratulations -> click "Enable".

Now click the .MODS tab and choose "Milestone Congratulations Setup".

Make your adjustments and click "Submit" (you may now delete folder "milestones_schemata"). 
I take it I can safely delete root/milestones_schemata and milestones.php?
Muggins

User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Milestone Congratulations

Post by MartectX » Wed Nov 05, 2008 9:00 pm

parkstee wrote:Great working fine now, thanks for all your help!!!!!
muggins wrote:Mine is working too, I think.
Glad to hear.
muggins wrote:I discovered an error in the install.xml. There is no mention of actually running milestones.php, and while looking through it, I discovered the cause of my database woes...
You don't have to run milestones.php. You have to access the ACP module.
muggins wrote:I take it I can safely delete root/milestones_schemata and milestones.php?
The first: yes, the latter: no. That one is for the history page to display.

User avatar
scouthostinguk
Registered User
Posts: 62
Joined: Fri Nov 07, 2008 12:28 pm
Location: Bishops Stortford, England
Contact:

Re: Milestone Congratulations

Post by scouthostinguk » Fri Nov 07, 2008 12:33 pm

hi all,

I use the Glacier style on my website and was going to ask if anyone has built the milestones.html for the Glacier style.

Thanks

David

User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Milestone Congratulations

Post by MartectX » Fri Nov 07, 2008 12:42 pm

Have you tried the included files for subSilver2 and proSilver? Depending on what style yours is based on it should work flawlessly.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests