User Blog Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
JasonWade
Registered User
Posts: 287
Joined: Mon Jun 05, 2006 9:22 am

Re: User Blog Mod

Post by JasonWade » Sat Oct 10, 2009 5:24 pm

One of my forummembers just PMed me a question and I have no idea about that, so I figured I'd post it here:
Hey Anne! I wanted to ask you something. I was trying to use windows live writer with the blog i have here in the forum, and in some moment they asked me what kind of blog it was and the remote url of publication or something like that (it was in spanish i dont know exactly how to put it) so i didnt know. I'm not a very techonologic friendly LOL, so i wanted to ask you what i should put in those questions, or maybe if i can ever use windows live writer with this blog.

thanks,

Pao

User avatar
EXreaction
Former Team Member
Posts: 5666
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:31 pm
Location: Wisconsin, U.S.
Name: Nathan

Re: User Blog Mod

Post by EXreaction » Sat Oct 10, 2009 7:30 pm

That's a good question, but unfortunately I've never used live writer so I have no idea, also did a quick search and couldn't find anything. Maybe someone will know though.

User avatar
kavee
Registered User
Posts: 31
Joined: Sat Oct 11, 2008 1:46 pm
Location: 保健室

Re: User Blog Mod

Post by kavee » Sat Oct 10, 2009 8:42 pm

Drupal using XML-RPC for their blog API sytem, dunno if this could be implemented in phpBB UBM..

drixie
Registered User
Posts: 76
Joined: Mon Apr 23, 2007 12:12 am

Re: User Blog Mod

Post by drixie » Sat Oct 17, 2009 2:08 am

At the moment, guests cannot view the blog. I've checked through the settings in the ACP, but could not find it.

How can I change this setting?

gjustinj
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Sep 28, 2009 2:09 pm

Re: User Blog Mod

Post by gjustinj » Sat Oct 17, 2009 2:15 am

drixie wrote:At the moment, guests cannot view the blog. I've checked through the settings in the ACP, but could not find it.

How can I change this setting?
Hope you're prepared to pay, he doesn't support his own mod unless you pay him 40.00 per hour, minimum of one hour. ;)

User avatar
kavee
Registered User
Posts: 31
Joined: Sat Oct 11, 2008 1:46 pm
Location: 保健室

Re: User Blog Mod

Post by kavee » Sat Oct 17, 2009 3:54 pm

drixie wrote:At the moment, guests cannot view the blog. I've checked through the settings in the ACP, but could not find it.

How can I change this setting?
Permissions>Groups' permissions>Guest>User permission>Blog Tab>Can view blog entries ...(Yes)

*wrong quote (sowwy)
Last edited by kavee on Sun Oct 18, 2009 9:10 pm, edited 1 time in total.

drixie
Registered User
Posts: 76
Joined: Mon Apr 23, 2007 12:12 am

Re: User Blog Mod

Post by drixie » Sun Oct 18, 2009 6:36 pm

Kavee,

Thanks for your help. It worked like a charm.

Can you please edit your second quote? It might piss the mod author off and I don't want to be attributed for it the way it is. :)

User avatar
EXreaction
Former Team Member
Posts: 5666
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:31 pm
Location: Wisconsin, U.S.
Name: Nathan

Re: User Blog Mod

Post by EXreaction » Sun Oct 18, 2009 6:59 pm

Don't worry about it, some people just seem to think that I should be required to give free support to everyone because I gave out an application I spent over a year and a half on for free (and that user is wrong anyways, I don't charge my hourly rate for support and don't charge an hour minimum).

User avatar
Neuropass
Registered User
Posts: 1158
Joined: Fri Apr 17, 2009 2:02 pm
Location: SciTE4AutoIt3

Re: User Blog Mod

Post by Neuropass » Thu Oct 22, 2009 5:04 pm

EXreaction wrote:Don't worry about it, some people just seem to think that I should be required to give free support to everyone because I gave out an application I spent over a year and a half on for free (and that user is wrong anyways, I don't charge my hourly rate for support and don't charge an hour minimum).

you are so damn right my friend.... there are so many idiots around that it's not even funny. THIS IS the best mod i've ever see for phpbb 3. :ugeek: actually all you mod are great and wise. jsut let me mention another one... html in posts..... right on Sir..

Guminukas
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue Sep 22, 2009 6:00 pm

Re: User Blog Mod

Post by Guminukas » Mon Oct 26, 2009 3:15 pm

I get problem..

Code: Select all

				$sql = 'UPDATE ' . FORUMS_TABLE . "
					SET forum_style = $new_id
					WHERE forum_style = $style_id";
				$db->sql_query($sql);
after this I add:

Code: Select all

				// Start User Blog Mod ----------------------
				global $phpEx;
				include("{$phpbb_root_path}blog/includes/functions_admin.$phpEx");
				blog_remove_style($style_id, $new_id);
				// End User Blog Mod ------------------------
But then, when I'm going to ACP > Styles I get this:

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/laisvailaikis/public_html/includes/acp/acp_styles.php on line 1647

rondembo
Registered User
Posts: 100
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:36 pm
Location: Israel

Re: User Blog Mod

Post by rondembo » Mon Oct 26, 2009 8:39 pm

i don't know why but after installing i defined all the premissions and still when i log to ACP as an admin i don't see any module in the modules list... all is defined as well... what can be the probllem?

rondembo
Registered User
Posts: 100
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:36 pm
Location: Israel

Re: User Blog Mod

Post by rondembo » Tue Oct 27, 2009 10:18 am

rondembo wrote:i don't know why but after installing i defined all the premissions and still when i log to ACP as an admin i don't see any module in the modules list... all is defined as well... what can be the probllem?
someone :?: :!:

User avatar
MasterHand
Registered User
Posts: 170
Joined: Sat Jun 17, 2006 6:34 pm
Location: includes/functions_user.php

Re: User Blog Mod

Post by MasterHand » Tue Oct 27, 2009 5:17 pm

Guminukas wrote:I get problem..

Code: Select all

				$sql = 'UPDATE ' . FORUMS_TABLE . "
					SET forum_style = $new_id
					WHERE forum_style = $style_id";
				$db->sql_query($sql);
after this I add:

Code: Select all

				// Start User Blog Mod ----------------------
				global $phpEx;
				include("{$phpbb_root_path}blog/includes/functions_admin.$phpEx");
				blog_remove_style($style_id, $new_id);
				// End User Blog Mod ------------------------
But then, when I'm going to ACP > Styles I get this:

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/laisvailaikis/public_html/includes/acp/acp_styles.php on line 1647
Your problem is right there. On line 1647 there is a { that shouldn't be there.

Replace this:

Code: Select all

// Start User Blog Mod ----------------------
				global $phpEx;
				include("{$phpbb_root_path}blog/includes/functions_admin.$phpEx");
				blog_remove_style($style_id, $new_id);
				// End User Blog Mod ------------------------
With this:

Code: Select all

// Start User Blog Mod ----------------------
				global $phpEx;
				include("$phpbb_root_path}blog/includes/functions_admin.$phpEx");
				blog_remove_style($style_id, $new_id);
				// End User Blog Mod ------------------------
The it should work. You just had to take the '{' out of "include("$phpbb_root_path}blog/includes/functions_admin.$phpEx");"...

And EXreaction; long time, no see... I just re-installed this MOD on my new forum it works great. ;)
One more thing....No support via PM!

djluba
Registered User
Posts: 14
Joined: Thu Oct 15, 2009 5:04 pm

Re: User Blog Mod

Post by djluba » Tue Oct 27, 2009 5:19 pm

Please help me, i installed this mod to my forum, but when i go to the Blog Moderator CP dont worked..??

rondembo
Registered User
Posts: 100
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:36 pm
Location: Israel

Re: User Blog Mod

Post by rondembo » Tue Oct 27, 2009 5:33 pm

djluba wrote:Please help me, i installed this mod to my forum, but when i go to the Blog Moderator CP dont worked..??
me 2 help please...

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”