User Blog Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
EXreaction
Former Team Member
Posts: 5666
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:31 pm
Location: Wisconsin, U.S.
Name: Nathan

Re: User Blog Mod

Post by EXreaction » Sat Mar 14, 2009 12:59 am

Maybe check the settings in the ACP?

User avatar
MassaM
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Mar 11, 2009 1:08 pm

Re: User Blog Mod

Post by MassaM » Sat Mar 14, 2009 4:52 am

EXreaction wrote:Maybe check the settings in the ACP?
which settings? In the settings of the blog mod it's all activated... The Permissions is all en yes...

which settings???

Thx for you answer :P

User avatar
BiggDawgg
Registered User
Posts: 356
Joined: Tue Oct 19, 2004 8:46 am
Location: USA, Illinois
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by BiggDawgg » Sat Mar 14, 2009 7:56 am

I just want to check before I try to install this

Whenever I do the part of any mod that has database changes I have to change everything that says phpbb to phpbb3 because that is how my forum is setup. Since this does the database changes on it's own will I need to change anything for it to work correctly?

Thanx in advance

User avatar
DragonMaster1
Registered User
Posts: 994
Joined: Tue Aug 17, 2004 11:04 am
Name: Terry
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by DragonMaster1 » Sat Mar 14, 2009 5:11 pm

BiggDawgg wrote:I just want to check before I try to install this

Whenever I do the part of any mod that has database changes I have to change everything that says phpbb to phpbb3 because that is how my forum is setup. Since this does the database changes on it's own will I need to change anything for it to work correctly?

Thanx in advance
The prefix changes to whatever your current one is
Most like is phpbb_

the version number is not usually included

Might want to look at your table and check it and use it exactly as they are

User avatar
EXreaction
Former Team Member
Posts: 5666
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:31 pm
Location: Wisconsin, U.S.
Name: Nathan

Re: User Blog Mod

Post by EXreaction » Sat Mar 14, 2009 5:24 pm

Wait for UMIL RC2 before you try to install it. There was a bug in RC1 related to table prefixes.

User avatar
BiggDawgg
Registered User
Posts: 356
Joined: Tue Oct 19, 2004 8:46 am
Location: USA, Illinois
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by BiggDawgg » Sat Mar 14, 2009 5:42 pm

EXreaction wrote:Wait for UMIL RC2 before you try to install it. There was a bug in RC1 related to table prefixes.
Any idea when that may be? ... Thanx

User avatar
EXreaction
Former Team Member
Posts: 5666
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:31 pm
Location: Wisconsin, U.S.
Name: Nathan

Re: User Blog Mod

Post by EXreaction » Sat Mar 14, 2009 6:35 pm

As soon as the mod team gets around to releasing it. It has already been packaged and prepared.

User avatar
oxfordsi
Registered User
Posts: 266
Joined: Sun Jan 06, 2008 10:06 pm
Location: Witney, Oxfordshire, UK

Re: User Blog Mod

Post by oxfordsi » Sat Mar 14, 2009 8:57 pm

A very very good MOD, no issues installing what so ever!!

Well done :D

User avatar
BiggDawgg
Registered User
Posts: 356
Joined: Tue Oct 19, 2004 8:46 am
Location: USA, Illinois
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by BiggDawgg » Sun Mar 15, 2009 7:43 am

Well I am impatient .. what can I say .. lol

I installed the mod and all went fine :D

User avatar
MassaM
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Mar 11, 2009 1:08 pm

Re: User Blog Mod

Post by MassaM » Sun Mar 15, 2009 11:28 pm

MassaM wrote:
EXreaction wrote:Maybe check the settings in the ACP?
which settings? In the settings of the blog mod it's all activated... The Permissions is all en yes...

which settings???

Thx for you answer :P


Any answer about this?


Thx in advance... :)

hp_solomon
Registered User
Posts: 269
Joined: Wed Mar 30, 2005 8:06 am

Re: User Blog Mod

Post by hp_solomon » Thu Mar 19, 2009 7:49 pm

Wow! Nice mod! Do you plan on adding "rate this blog" feature ? so users can rate it from 1 to 5 stars?

keep it up!

Thanks!

User avatar
MassaM
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Mar 11, 2009 1:08 pm

Re: User Blog Mod

Post by MassaM » Fri Mar 20, 2009 9:40 pm

Come on guys...

I really like this mod, i think is great...

But i can install it if the mod dont rewite any url...


please guys... any idea will be great....


:cry:

hp_solomon
Registered User
Posts: 269
Joined: Wed Mar 30, 2005 8:06 am

Re: User Blog Mod

Post by hp_solomon » Thu Mar 26, 2009 6:29 pm

mod here is version 1.0.8. http://www.lithiumstudios.org has an updated version 1.0.9. Which one should i install? why 1.0.9 not yet officially released here.

thanks!

johnone
Registered User
Posts: 21
Joined: Fri Sep 26, 2008 1:19 pm

Re: User Blog Mod

Post by johnone » Thu Mar 26, 2009 10:27 pm

How do I remove this "Recent Comment" column? After that I want the "Recent Entries" to expand to the right. How do I do that?

Image

User avatar
ijhtio
Registered User
Posts: 150
Joined: Sat Feb 28, 2009 10:09 pm
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by ijhtio » Wed Apr 01, 2009 11:16 am

the mod is awesome EXReaction...i have installed it with tons of efforts (phew), but it is all worth it... but i have a question here (and a suggestion also)..

how would anyone know that we have blog on the board??? when someone visits another user's profile, his/her blog link doesn't seem to appear there (even though they have posted something)?? there should be a place where members have a link to the blogs. memberlist.php is good place....

secondly i luv it how you are doing the same thing in your board/portal. a small link under the avatar of the member on every post...couldn't something similar be done for this mods' users also...please :)


Edit: Found RedBar3 which solves the purpose...
regards,
ijhtio

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”