User Blog Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17377
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by DavidIQ »

You probably mean archive_body.html because I see no reference to an archive.php file anywhere.
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
User avatar
Mike007
Registered User
Posts: 139
Joined: Mon Nov 03, 2008 9:14 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by Mike007 »

Hiya,

Nice mod but something is not right in my admin panel?

Another quesiton was

How can I add My Blog and Blog button inline with the Board Index rather than on the line below it?
Attachments
blog.jpg
blog.jpg (129.77 KiB) Viewed 1124 times
http://www.thyroidhelp.org - Everything About Thyroid
http://www.whatistsh.com - Thyroid Stimulating Hormone
User avatar
NicMason.com
Registered User
Posts: 53
Joined: Mon Nov 14, 2005 1:03 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

How to stop long strings / large images breaking the layout?

Post by NicMason.com »

Long strings and large images break the layout.

Is it possible to access the functions that will crop both of these, as occurs in the standard phpbb forum?

Thanks for any and all replies!
Sample of large images breaking the layout.
Sample of large images breaking the layout.
large-images-break-layout.jpg (59.14 KiB) Viewed 1115 times
User avatar
NicMason.com
Registered User
Posts: 53
Joined: Mon Nov 14, 2005 1:03 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by NicMason.com »

Found the answer!

I added overflow:hidden here in view_blog_main.html: <div class="postbody" style="width: 430px; overflow:hidden">

EDIT: A fixed width seems to be necessary, rather than a percentage...
Last edited by NicMason.com on Sat Jan 10, 2009 1:33 am, edited 1 time in total.
User avatar
Mike007
Registered User
Posts: 139
Joined: Mon Nov 03, 2008 9:14 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by Mike007 »

Could someone help with my questions please?

Thanks :)
http://www.thyroidhelp.org - Everything About Thyroid
http://www.whatistsh.com - Thyroid Stimulating Hormone
User avatar
NicMason.com
Registered User
Posts: 53
Joined: Mon Nov 14, 2005 1:03 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by NicMason.com »

Mike007 wrote:...something is not right in my admin panel?
Try checking your edits in the installation of the mod. A common error is to place code AFTER a designated point rather than BEFORE (as stated in the instructions) and vise versa.
Mike007 wrote:How can I add My Blog and Blog button inline with the Board Index rather than on the line below it?
A hunt through the code may be in order... Not sure why would you want to do that, though... I think it would start to get a little crowded up there! :)
User avatar
Mike007
Registered User
Posts: 139
Joined: Mon Nov 03, 2008 9:14 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by Mike007 »

I've double checked every single line of the edit and it seems to be fine.

Could you point me which file I should be looking in particularly to fix that error as shown in the screenshot?

Thanks
http://www.thyroidhelp.org - Everything About Thyroid
http://www.whatistsh.com - Thyroid Stimulating Hormone
User avatar
NicMason.com
Registered User
Posts: 53
Joined: Mon Nov 14, 2005 1:03 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by NicMason.com »

Mike007 wrote:I've double checked every single line of the edit and it seems to be fine.

Could you point me which file I should be looking in particularly to fix that error as shown in the screenshot?

Thanks
I'm not sure exactly where it would be, but if it's anything to do with this mod, it's most likely in one of the edited files in the "acp" folder or in the "adm/style" folder. At a guess...

Another possibility is that you're using an outdated version of phpbb3...

Sometimes when I'm looking for things in a large amount of unknown code, I use Firebug (a Firefox extension) and use "Inspect Property" on some element to locate a unique label or text in the relevant page, then use Dreamweaver to search through all the possible files to find which one it's in.
User avatar
Flash619 [GN]
Registered User
Posts: 240
Joined: Fri Apr 27, 2007 8:54 pm
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by Flash619 [GN] »

Does anyone have a dome they could post?
Image
User avatar
NicMason.com
Registered User
Posts: 53
Joined: Mon Nov 14, 2005 1:03 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by NicMason.com »

Flash619 [GN] wrote:Does anyone have a dome they could post?
Not live yet... But will post here soon. I edited the html files quite a bit to get a look I was happy with.

Image
User avatar
FladeX
Registered User
Posts: 244
Joined: Tue Jul 08, 2008 10:38 am
Location: Russia, Saransk
Name: Max Istlyaev
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by FladeX »

Thanks for this mod!

And there is a russian translation of one. But I just added link to my site in footer after your copyright. It's ok?
Attachments

[The extension zip has been deactivated and can no longer be displayed.]

Last edited by FladeX on Mon Jan 19, 2009 8:13 am, edited 1 time in total.
and sorry for my bad english [ phpBB Adept ]
My mods: Sitemap FX, Referrals FX, Topiclist FX, Alphabet FX, Polls Results FX.
User avatar
EXreaction
Former Team Member
Posts: 5666
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:31 pm
Location: Wisconsin, U.S.
Name: Nathan

Re: User Blog Mod

Post by EXreaction »

That's fine.

Would you be able to release that on my forum?
http://www.lithiumstudios.org/forum/viewforum.php?f=43

Also, could you update it to 1.0.9? The only difference is that the language/en/mods/blog/umil.php file was added.
User avatar
FladeX
Registered User
Posts: 244
Joined: Tue Jul 08, 2008 10:38 am
Location: Russia, Saransk
Name: Max Istlyaev
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by FladeX »

Ok, I try to update my translation to latest version, but I don't know when I can do it :roll:
and sorry for my bad english [ phpBB Adept ]
My mods: Sitemap FX, Referrals FX, Topiclist FX, Alphabet FX, Polls Results FX.
tyteen4a03
Registered User
Posts: 9
Joined: Mon Nov 19, 2007 1:09 pm

Re: User Blog Mod

Post by tyteen4a03 »

Language file ./language/en/mods/blog/plugins/archive.php couldn't be opened.

Wondering what happened....
User avatar
FladeX
Registered User
Posts: 244
Joined: Tue Jul 08, 2008 10:38 am
Location: Russia, Saransk
Name: Max Istlyaev
Contact:

Re: User Blog Mod

Post by FladeX »

Russian translation for user blog mod 1.0.9

Sorry, but I don't make instruction for subSilver2. Only prosilver included.
Attachments

[The extension zip has been deactivated and can no longer be displayed.]

and sorry for my bad english [ phpBB Adept ]
My mods: Sitemap FX, Referrals FX, Topiclist FX, Alphabet FX, Polls Results FX.
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”