Colored link when new post

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
5thBrother
Registered User
Posts: 35
Joined: Tue Jun 30, 2009 10:47 am

Re: Colored link when new post

Post by 5thBrother » Thu Sep 03, 2009 2:25 pm

Oh wells,

Thanks anyways guys.

I'll have a play with ACP - user permissions and see.

Else my lazy members will just have to login to check! hehe :D

nadalbg
Registered User
Posts: 273
Joined: Wed Jul 16, 2008 12:58 pm
Contact:

Re: Colored link when new post

Post by nadalbg » Wed Sep 23, 2009 8:55 am

Can you give me screnshot for subsilver 2 forum that has this mod installed, I want to see how it looks.
Thanks

kevinviet
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Jun 08, 2009 6:35 pm

Re: Colored link when new post

Post by kevinviet » Tue Oct 06, 2009 8:28 am

Hi
After I finished install this mod and refresh my prosilver template evrything look fine except I have double forum name. Can anyone please help me to fix this issue ?
Thank you very much
Last edited by kevinviet on Tue Oct 06, 2009 8:46 pm, edited 1 time in total.

User avatar
JimA
Community Team Leader
Community Team Leader
Posts: 7634
Joined: Thu Jul 31, 2008 5:54 am
Location: The Netherlands
Name: Jim Mossing Holsteyn
Contact:

Re: Colored link when new post

Post by JimA » Tue Oct 06, 2009 2:41 pm

Please have another look at the instructions.
You probably added the stuff in the install file instead of replacing it with the current code.
Image Jim Mossing Holsteyn - Community Team Leader
Knowledge Base | Documentation | Board rules

If you're having any questions about the rules/customs of this website, feel free to drop me a PM.

kevinviet
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Jun 08, 2009 6:35 pm

Re: Colored link when new post

Post by kevinviet » Tue Oct 06, 2009 8:50 pm

JimA wrote:Please have another look at the instructions.
You probably added the stuff in the install file instead of replacing it with the current code.
Yes I did mess it up. problem solved
Thank you so much for your lovely mod and thanks for your supported, your time.
Thanks

benrich
Registered User
Posts: 18
Joined: Thu Sep 03, 2009 4:38 pm
Contact:

Re: Colored link when new post

Post by benrich » Sat Nov 14, 2009 9:24 pm

JimA wrote:Thank you. :)

Screenshots:
Forum view:
Image

Topic view:
Image
Your screenshots appear to be missing. Would you or someone else mind uploading some again?

User avatar
zackpack
Registered User
Posts: 114
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:40 am

Re: Colored link when new post

Post by zackpack » Fri Mar 05, 2010 12:27 pm

it works only for FORUM TITLES and not for TOPIC TITLES :(

stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: Colored link when new post

Post by stokerpiller » Sun Mar 21, 2010 6:02 pm

zackpack wrote:it works only for FORUM TITLES and not for TOPIC TITLES :(
Works fine for topic titles.

JimA, I have been using this on several boards and my users really love it.

But there is a tiny problem.
When browsing through unread posts and read all of them, sometimes a forum is still highlighted when returning to forum index.
And there is no more unread posts in the forum.
The error is periodic and I dont know what exactly cause it.
I am done with phpBB

dragon39
Registered User
Posts: 44
Joined: Thu Oct 28, 2004 4:50 pm

Re: Colored link when new post

Post by dragon39 » Wed Apr 14, 2010 2:42 pm

i installed the mod via AUTOMOD.

didnt seem much of a success, and i even saw the bracket things { and } surrounding my links!
have a look at my website and see for yourself.

that same { } is also found in my admin cp
"
You are logged in as:
dragon [ { LOGOUT } ][ ACP Logout ] "

or even {sumbit} button.

so when i go to board settings, i get this

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_board.php on line 896: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 1165: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3494)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3494)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3494)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3494)
i already uploaded every file changed and still nothing.

help please

pororo
Registered User
Posts: 25
Joined: Tue Apr 20, 2010 3:04 pm

Re: Colored link when new post

Post by pororo » Fri Apr 23, 2010 3:27 am

Works like a charm!

3.0.6.

One suggestion.

It would be nice if you would outline in the XML file after doing the file edit to go to the ACP -> Board Settings -> input color code -> save. I had to look through this thread to figure out why it wasn't working initially. But after putting the color code, working perfect!

Thanks~!

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”