Avatar of poster on Index and Viewforum

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
Needyourhelpbad
Registered User
Posts: 34
Joined: Wed Mar 11, 2009 1:07 am

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by Needyourhelpbad »

I am getting a bug on avatar in viewforum. It does not update avatars after a post is made. The only time it will update and apply correct ones is after I run avatar_update.php. It does however seem to work for the main index page.

Any help would be much appreciated. Thanks in advance. :)
Needyourhelpbad
Registered User
Posts: 34
Joined: Wed Mar 11, 2009 1:07 am

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by Needyourhelpbad »

I since found the problem here. I missed one line in the install under the functions_posting.php

Solved. Thanks. :)
User avatar
CrimianVaid
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat Mar 08, 2008 4:33 am

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by CrimianVaid »

One thing I noticed was when I would try to start a new topic.
I would get a sql error saying that topic_last_poster_avatar had no default value.
I changed the default from empty to zero '0' and good to go.
Lukehluke
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jun 19, 2009 2:08 pm

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by Lukehluke »

I got a problem.

I edited all the files.
Did the update thingy & SQL thing.

The problem is that its not showing up (unless its because I didn't do the reset cache on the admin panel).
The admin panel is just blank when I go on it.

URL: forums.nyxonline.com
User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by lefty74 »

i'd recommend to doublecheck the edits that concern the acp area. you may have mis-edited them.

also, dont forget to run avatar_update.php as per the installation instructions
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.
Lukehluke
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jun 19, 2009 2:08 pm

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by Lukehluke »

I replaced the includes/functions_admin.php with the old one and the admin panel started working and so there is a problem somewhere in that file but I can't see the problem.

Also I ran the one in the root... I wasn't meant to run the other one right?
User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by lefty74 »

ok, i installed this and attached are the files that i just used for comparison.

Please note though that this is not 3.0.5 but the latest version in the SVN trunk (i.e. 3.0.5 plus additional commited changes) so probably best to just look for the edits of this mod and compare them.
Attachments

[The extension zip has been deactivated and can no longer be displayed.]

lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.
Lukehluke
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jun 19, 2009 2:08 pm

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by Lukehluke »

U used for modified files to see if I could get it working.

I redone all the SQL files etc and still nothing.

I enabled:

"Enable Avatar on Index and Viewforum Mod:" and still nothing :(
User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by lefty74 »

hi, i didnt include all files so you may wish to doublecheck the other edits.
also, clear cache, refresh templates, theme etc.
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.
Lukehluke
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jun 19, 2009 2:08 pm

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by Lukehluke »

I think you attached all but the style files.

I have attached the style templates.
Attachments

[The extension zip has been deactivated and can no longer be displayed.]

User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by lefty74 »

have not looked at your attachment but attached are the prosilver files, it is definitely working on that board!
Attachments

[The extension zip has been deactivated and can no longer be displayed.]

lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.
User avatar
LedGrip
Registered User
Posts: 89
Joined: Fri Jun 19, 2009 10:31 am

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by LedGrip »

Refresh all your templates and clear your cache via the ACP after editing the template files.
Run avatar_update.php to update earlier topic author or last post avatar data. Once done, make sure to delete avatar_update.php and language/en/avatar_update.php. Note: You will need Founder status to run this file.
Refresh all your templates and clear your cache via the ACP after editing the template files.
I don't really know what this is telling me to do.. I'm new to this and im trying to install MODs onto my forums. But every time I try I mess it up somehow and mess my boards up. I can get it to install successfully with AUTOMOD but don't know what to do next.... I've been having this problem with every mod so I know it's me, but I just don't understand what to do. It installs with AUTOMOD but never shows up on the forum. Can somebody please help me get one of them working on my forum and then I will probably be able to remember the steps from there.. Thanks
User avatar
LedGrip
Registered User
Posts: 89
Joined: Fri Jun 19, 2009 10:31 am

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by LedGrip »

umm after I installed this nod i get this message on my board index:
Message

This board has no forums.
User avatar
LedGrip
Registered User
Posts: 89
Joined: Fri Jun 19, 2009 10:31 am

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by LedGrip »

Okay now im really getting sick of this. Everytime I install a mod with automod something @#$%# up! now im getting this error:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /hermes/web09/b1202/host/htdocs/forum/cache/tpl_hermes-gray_overall_footer.html.php on line 25
and can't login to my ACP to do a restore....Im about to say screw MODs because everytime I install one it screws my board up
User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Post by lefty74 »

if you are new to this, why dont you try it first with one of the default styles?

Refresh all your templates and clear your cache via the ACP after editing the template files.
This can be done via the ACP. Go to the styles tab and then to the templates styles component and click on refresh on your style.
to purge your cache, simply go to the acp. on the main page, there should be some text like this

Code: Select all


Purge the cache
Purge all cache related items, this includes any cached template files or queries.

Run avatar_update.php to update earlier topic author or last post avatar data. Once done, make sure to delete avatar_update.php and language/en/avatar_update.php. Note: You will need Founder status to run this file.
That just means that you need to point your browser to the avatar_update.php file,e.g http://www.yoursite.com/avatar_update.php
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”