Page 28 of 39

Re: top_five

Posted: Sat Oct 24, 2009 1:18 am
by starsun
hi, im desesperated, :( cant find a solution, i already changed the flag mod for the ip flag mod, since i though this would be easier to add, i think it was installed properly, but im still having a hard time to add this flag mod to the top five block

IP FLAG MOD <--------------------- http://gold.io3di.com/viewtopic.php?f=7&t=90

i would appreciate alot if someone could help me with this :(

Thank You!
Kate. :cry:

Re: top_five

Posted: Sat Oct 24, 2009 8:02 pm
by starsun
nebody there? :roll:

Re: top_five

Posted: Sun Oct 25, 2009 11:42 am
by ALpa # Gun
nice mod but i want to remove something from the text and it is:

Topic Title
In Topic text by: Protected

i want to remove the "IN" ...

Re: top_five

Posted: Sun Oct 25, 2009 11:43 am
by RMcGirr83
Alpha # Gun, already answered in the topic. Read the topic.

starsun, Perhaps you should ask 3Di at that forum where you got the mod.

Re: top_five

Posted: Thu Oct 29, 2009 9:25 am
by mj1985
ALpa # Gun wrote:nice mod but i want to remove something from the text and it is:

Topic Title
In Topic text by: Protected

i want to remove the "IN" ...
Open:
language\en\mods\top_five.php

Find:

Code: Select all

    'IN'                => 'In',
Replace with:

Code: Select all

    'IN'                => '',

Re: top_five

Posted: Thu Oct 29, 2009 1:52 pm
by Snell
Thanks :)

Re: top_five

Posted: Thu Oct 29, 2009 8:21 pm
by Martin_S
Im i right that that it shows the last post

In "topic" and By "is the original poster who started the topic.."

And not the last poster in that topic ?


how can that be set ?

Re: top_five

Posted: Fri Oct 30, 2009 8:54 am
by mj1985
Martin_S wrote:Im i right that that it shows the last post

In "topic" and By "is the original poster who started the topic.."

And not the last poster in that topic ?


how can that be set ?
Open includes/top_five.php

Find

Code: Select all

		'LEFT_JOIN'	=> array(
			array(
				'FROM'	=> array(USERS_TABLE => 'u'),
				'ON'	=> 'p.poster_id = u.user_id',
   			),
Replace with

Code: Select all

		'LEFT_JOIN'	=> array(
			array(
				'FROM'	=> array(USERS_TABLE => 'u'),
				'ON'	=> 't.topic_last_poster_id = u.user_id',
   			),
Only change the line with 'ON' ;)

Re: top_five

Posted: Fri Oct 30, 2009 9:38 am
by Martin_S
Thank you!!

i like it even more now!!!

Re: top_five

Posted: Fri Oct 30, 2009 9:42 am
by mj1985
No problem :D

I did some of editing in the top_five template.
If somebody need it, write a PN ;)

Re: top_five

Posted: Thu Nov 05, 2009 12:09 am
by gjustinj
Nevermind, this was discussed earlier in this post. Resolved.

Re: top_five

Posted: Thu Nov 12, 2009 4:34 pm
by bloodmage
hello , great mod !!! :D

but i want to see how can i put a background ?

here its my top five body .

Code: Select all

<div class="forabg">
	<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
		<table class="table1" cellspacing="1" id="top_five">
		<thead>
		<tr>
			<th style="width: 33.33%;">{L_NEWEST_TOPICS}</th>
			<th style="width: 33.33%;">{L_TOP_FIVE_ACTIVE}</th>
			<th style="width: 33.33%;">{L_TOP_FIVE_NEWEST}</th>
		</tr>
		</thead>
		<tbody>
			<tr class="bg2">
					<td valign="top"><!-- BEGIN top_five_topic --><a href="{top_five_topic.U_TOPIC}">{top_five_topic.TOPIC_TITLE}</a><br />{top_five_topic.USERNAME_FULL}<br /><!-- END top_five_topic --></td>
					<td valign="top"><!-- BEGIN top_five_active -->{top_five_active.USERNAME_FULL}<br /> {L_POSTS}: <a href="{top_five_active.S_SEARCH_ACTION}">{top_five_active.POSTS}</a><br /><!-- END top_five_active --></td>
					<td valign="top"><!-- BEGIN top_five_newest -->{top_five_newest.USERNAME_FULL}<br /> {L_JOINED}: {top_five_newest.REG_DATE}<br /><!-- END top_five_newest --></td>
				</tr>
		</tbody>
		</table>

	<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
</div>

Re: top_five

Posted: Thu Nov 12, 2009 4:44 pm
by Khamosh-Saya
hi
top five is working fine
but i want that block will look like prosilver block
i m using AeroGreen Template
how can i??

like Message and Poster are in same line, i want like in prosilver in 1st line Post name and 2nd line Poster name

Hope u understande

Re: top_five

Posted: Sat Nov 14, 2009 12:28 pm
by Minja
Nice mod, but i have one question. How can i put this mod on the top of the homepage insted on bottom

Re: top_five

Posted: Mon Nov 16, 2009 11:16 pm
by zake black
Hi is it possible to display this on another page other than the index?

I did some testing. and placed the following

Code: Select all

//-- mod: top five ---------------------------------------------------------//
	include($phpbb_root_path . 'includes/top_five.' . $phpEx);
//-- end: top five ---------------------------------------------------------//
On the aboutus page php file on the index.
and then placed the following.

Code: Select all

<!-- INCLUDE top_five_body.html -->
on the aboutus template file.

But getting the following error

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2193: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2193: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2193: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2193: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2193: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4003: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3257)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4005: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3257)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3257)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3257)
Its also messing the display font type and stretching over the width

You can take a look here (this is a test board not live.. :) )

Cheers