NV who was here?

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen »

Seems like you added the code more than once to the index_body.html
No Support via PM

jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: NV who was here?

Post by jskoh »

so how do i do about it?

jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: NV who was here?

Post by jskoh »

so how do i do about it?

Anyasha
Registered User
Posts: 704
Joined: Mon Aug 07, 2006 4:02 am
Name: Anyasha

Re: NV who was here?

Post by Anyasha »

Anyasha wrote:But when I do that it hides the bots from the admins too. I want the bots to appear to admins but not regular users - actually, users without the "can view hidden users" permission.
Not trying to be a pain, just wondering if there is a quick solution to this. :)
Kiss me, I'm Polish!

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen »

includes/functions_wwh.php
find:

Code: Select all

$user_id_ary = array();
after add:

Code: Select all

$config['wwh_disp_bots'] = ($auth->acl_get('u_viewonline') && $config['wwh_disp_bots']);
No Support via PM

Anyasha
Registered User
Posts: 704
Joined: Mon Aug 07, 2006 4:02 am
Name: Anyasha

Re: NV who was here?

Post by Anyasha »

Success, thanks. :)
Kiss me, I'm Polish!

farazhamzaa
Registered User
Posts: 128
Joined: Tue Mar 24, 2009 7:37 pm

Re: NV who was here?

Post by farazhamzaa »

i want to remove this line

Image

what should i do to remove this line from index page.

(based on users active over the past 48 hours)

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen »

remove

Code: Select all

 ({WHO_WAS_HERE_EXP})
from styles/.../template/index_body.html
No Support via PM

farazhamzaa
Registered User
Posts: 128
Joined: Tue Mar 24, 2009 7:37 pm

Re: NV who was here?

Post by farazhamzaa »

Thanks you nickvergessen .....

ricjonhay
Registered User
Posts: 247
Joined: Tue Feb 16, 2010 6:08 pm

Re: NV who was here?

Post by ricjonhay »

Installed this evening, yet another great mod nickvergessen, works great on 3.0.7.

jwk87
Registered User
Posts: 29
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:40 am
Location: Melbourne, Australia

Re: NV who was here?

Post by jwk87 »

Hi guys,

I just updated my board from 3.06. 307 and got this error as well on my index page. I am running subsilver2

{ WHO_WAS_HERE }

{ WWH_UPDATE_NEED }

I am running version 1.02 of this mod. Never had any trouble with it.

I am also running a Top Posters mod and that works except the heading says {TOP POSTERS} with these { } brackets.

Could both instances be related.

Cheers

Jason

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen »

Seems like the edit on the includes/functions.php ode rindex.php got dropped.
No Support via PM

User avatar
paratrooper_rick
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri May 15, 2009 6:15 am

Re: NV who was here?

Post by paratrooper_rick »

Hey guys - want to throw my support in for this mod. I have had it running on two major forums I've run in over a year - and it is one of the best mods i've used.

That said - I'm having some issues nick. I cannot get it to show in my ACP now. I have no idea why. I've installed it twice before without any problem. It does actually appear on front of the forums - it just won't seem to update and I can't find the control panel in the ACP.

Latest site to show what i'm referring to: http://www.kingofalltrades.com/community/phpBB3/

As you will see - it's there - but until i find out how to get the ACP side working - I'm a bit stuck. Would appreciate help getting it working - since I've actually never had a forum without it (and would hate to now).

Thanks,

Rick
kingofalltrades.com

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: NV who was here?

Post by nickvergessen »

the only reason for this could be a broken left/right_id tree in the ACP Modules.
Download the STK (SupportToolKit) and try to regenerate the tree.
No Support via PM

gernster
Registered User
Posts: 28
Joined: Fri Jan 08, 2010 8:18 pm

Re: NV who was here?

Post by gernster »

HI guys, new to modding the board, but installed automod, then this mod and it is working fine on 3.06, phew!!

The mod shows fine on prosilver and subsilver2, but I now need to know what to do to get it showing on my custom style CA Black: http://www.phpbb3styles.net/db/style/CA+Black

Sorry guys, I suppose I will need to do some code modding to the template documents- Could someone give me an idiots guide?

PS, the birthdays one doesnt show either!

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”