Profile friend list

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
eunaumtenhoid
Registered User
Posts: 845
Joined: Wed Jun 03, 2009 12:46 am
Location: ????

Re: Profile friend list

Post by eunaumtenhoid » Sun Oct 04, 2009 12:38 am

how do I do for display in UCP and not in the memberlist and in the friends' of the board3portal block?
My translations of the extensions for Brazilian Portuguese
https://github.com/phpBBTraducoes

platinum_2007
Registered User
Posts: 1101
Joined: Tue Jul 22, 2008 2:47 am
Location: Nova Scotia, Canada

Re: Profile friend list

Post by platinum_2007 » Sun Oct 04, 2009 4:39 pm

eunaumtenhoid wrote:how do I do for display in UCP and not in the memberlist and in the friends' of the board3portal block?
You will need to know PHP, HTML and have an understanding of phpbb's files to do this.

User avatar
woipi90
Registered User
Posts: 908
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:32 pm
Location: Austria

Re: Profile friend list

Post by woipi90 » Thu Oct 15, 2009 12:57 am

hy,

i'm having a problem with your mod.... i'm using the portalxl of damysterious and he defines a standart no_avatar in a return command of a function in functions_display.php.... thats the reason why no no_avatar picture is shown in my profilelist anymore....

can you help me to fix this?

default:

if (empty($avatar) || !$avatar_type)
{
return '';
}

portalxl:

if (empty($avatar) || !$avatar_type)
{
return '<img src="images/avatars/no_avatar.png" alt="' . ((!empty($user->lang[$alt])) ? $user->lang[$alt] : $alt) . '" />';
}


grz woipi
My mods: Ultimate Board Clubs
Support: only for the UBCS!
-----
function be_friends($uid, $u){return ($u == $user->['user_id']) ? false : true;}
$this->be_friends($uid, $user->['user_id']) ? $allow_pm : echo "You failed again";

User avatar
beggers
Registered User
Posts: 1257
Joined: Fri Nov 23, 2001 8:19 pm
Location: Las Vegas
Contact:

Re: Profile friend list

Post by beggers » Fri Oct 16, 2009 5:26 am

Is there a demo of this somewhere? I'd like to see what it looks like.

EDIT: Nevermind, I found it on the author's site. Looks great! but complicated, too. I may take a shot at it eventually. Thanks.

User avatar
sleevedbiker
Registered User
Posts: 789
Joined: Mon Oct 12, 2009 4:33 pm

Re: Profile friend list

Post by sleevedbiker » Fri Oct 16, 2009 7:40 am

is this correct?

its a very nice mod, just didnt know if its suppose to have the dual avater? if not, what did i do wrong?
Attachments
Picture 4.png
Picture 4.png (33.53 KiB) Viewed 1069 times
You ride with an outlaw, You die with an outlaw

platinum_2007
Registered User
Posts: 1101
Joined: Tue Jul 22, 2008 2:47 am
Location: Nova Scotia, Canada

Re: Profile friend list

Post by platinum_2007 » Fri Oct 16, 2009 4:25 pm

sleevedbiker wrote:is this correct?

its a very nice mod, just didnt know if its suppose to have the dual avater? if not, what did i do wrong?
refresh your theme in at acp

User avatar
woipi90
Registered User
Posts: 908
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:32 pm
Location: Austria

Re: Profile friend list

Post by woipi90 » Fri Oct 16, 2009 5:14 pm

woipi90 wrote:hy,

i'm having a problem with your mod.... i'm using the portalxl of damysterious and he defines a standart no_avatar in a return command of a function in functions_display.php.... thats the reason why no no_avatar picture is shown in my profilelist anymore....

can you help me to fix this?

default:

if (empty($avatar) || !$avatar_type)
{
return '';
}

portalxl:

if (empty($avatar) || !$avatar_type)
{
return '<img src="images/avatars/no_avatar.png" alt="' . ((!empty($user->lang[$alt])) ? $user->lang[$alt] : $alt) . '" />';
}


grz woipi

any suggestion?


grz woipi
My mods: Ultimate Board Clubs
Support: only for the UBCS!
-----
function be_friends($uid, $u){return ($u == $user->['user_id']) ? false : true;}
$this->be_friends($uid, $user->['user_id']) ? $allow_pm : echo "You failed again";

User avatar
sleevedbiker
Registered User
Posts: 789
Joined: Mon Oct 12, 2009 4:33 pm

Re: Profile friend list

Post by sleevedbiker » Fri Oct 16, 2009 5:26 pm

platinum_2007 wrote:
sleevedbiker wrote:is this correct?

its a very nice mod, just didnt know if its suppose to have the dual avater? if not, what did i do wrong?
refresh your theme in at acp

thanks. works now. do you know which file contains the size of the avatar in the friends list so i can make the image a little bigger. seems a bit small
You ride with an outlaw, You die with an outlaw

thesecret
Registered User
Posts: 270
Joined: Mon Sep 29, 2008 12:13 pm

Re: Profile friend list

Post by thesecret » Mon Oct 19, 2009 11:02 pm

platinum_2007 wrote:I have yet to figure out why that is happening as i cannot replicate it but removing

Code: Select all

|| $auth->acl_get('u_viewonline')
from that line will fix it.
I'm facing this error as well,,
after removing this line it worked

but is this the exact right solution??
did you know what is the cause?

Simone195
Registered User
Posts: 9
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:45 am

Re: Profile friend list

Post by Simone195 » Tue Oct 20, 2009 6:50 pm

nice :D

User avatar
beggers
Registered User
Posts: 1257
Joined: Fri Nov 23, 2001 8:19 pm
Location: Las Vegas
Contact:

Re: Profile friend list

Post by beggers » Wed Oct 21, 2009 5:43 am

Okay, I've got the basic mod working using the subsilver2 changes on the first page but here's the problem, the mod displays differently in every browser.

In IE8 you get the correct small avatars all in the same row but the hover screws up -- the next small icon appears OVER the previous hover. Same problem on the itmods.com site so I know it's not just me. Saw this mentioned on the author's site (I think) but no solution was given. So far IE comes closest to displaying it correctly.

In Opera you get the double avatar (large/small) problem with each user on a separate line.

In Firefox 3 you get the correct small row of avatars but the hover creates a slider on the right of the window and the hover is displayed hidden below the avatar in that frame.

In Chome 3, same as Firefox.

User avatar
phreakwars
Registered User
Posts: 239
Joined: Thu Feb 22, 2007 4:57 am
Location: Polaris Industries

Re: Profile friend list

Post by phreakwars » Wed Oct 21, 2009 1:14 pm

beggers wrote:Okay, I've got the basic mod working using the subsilver2 changes on the first page but here's the problem, the mod displays differently in every browser.

In IE8 you get the correct small avatars all in the same row but the hover screws up -- the next small icon appears OVER the previous hover. Same problem on the itmods.com site so I know it's not just me. Saw this mentioned on the author's site (I think) but no solution was given. So far IE comes closest to displaying it correctly.

In Opera you get the double avatar (large/small) problem with each user on a separate line.

In Firefox 3 you get the correct small row of avatars but the hover creates a slider on the right of the window and the hover is displayed hidden below the avatar in that frame.

In Chome 3, same as Firefox.
That's odd, it works fine for me, I use strictly firefox. Check it out on my site

http://www.newsucks500.com/memberlist.p ... rofile&u=8

The default theme on mine is subsilver2 based, you can switch to a prosilver based sample by switching themes up on top.
.
.
MODS by me: Default Topic Icon

User avatar
beggers
Registered User
Posts: 1257
Joined: Fri Nov 23, 2001 8:19 pm
Location: Las Vegas
Contact:

Re: Profile friend list

Post by beggers » Wed Oct 21, 2009 3:28 pm

phreakwars wrote:
beggers wrote:Okay, I've got the basic mod working using the subsilver2 changes on the first page but here's the problem, the mod displays differently in every browser.

In IE8 you get the correct small avatars all in the same row but the hover screws up -- the next small icon appears OVER the previous hover. Same problem on the itmods.com site so I know it's not just me. Saw this mentioned on the author's site (I think) but no solution was given. So far IE comes closest to displaying it correctly.

In Opera you get the double avatar (large/small) problem with each user on a separate line.

In Firefox 3 you get the correct small row of avatars but the hover creates a slider on the right of the window and the hover is displayed hidden below the avatar in that frame.

In Chome 3, same as Firefox.
That's odd, it works fine for me, I use strictly firefox. Check it out on my site

http://www.newsucks500.com/memberlist.p ... rofile&u=8

The default theme on mine is subsilver2 based, you can switch to a prosilver based sample by switching themes up on top.
.
.
Yep, it looks fine on yours. Are you using the same subsilver2 code shown on the first page of this topic? As a side note, the http://www.itmods.com site has the same problems, so maybe he'll figure out what the issue is. At least one other person has reported this, too. I'm using an AcidTech style which is subsilver2-based but could have some conflicts. If anyone has any suggestions, please let us know!

User avatar
phreakwars
Registered User
Posts: 239
Joined: Thu Feb 22, 2007 4:57 am
Location: Polaris Industries

Re: Profile friend list

Post by phreakwars » Wed Oct 21, 2009 5:43 pm

Looks the same to me. I can't remember right off hand if I modified the original code or not, but mine is

Code: Select all

<tr>
             <td class="cat" colspan="2" align="center"><h4>{L_FRIEND_LIST}</h4></td>
         </tr>
          <tr>
             <td class="row1" colspan="2"><div class="postbody" style="padding: 10px;">
                <!-- BEGIN fri -->
                    <a class="thumbnail" href="{fri.AV_LINK}" style="text-decoration:none">
                        <span>
                    <!-- IF fri.USER_COLOR --><b style="color:#{fri.USER_COLOR}"> <!-- ELSE --><b style="color:#000;"><!-- ENDIF -->{fri.USERNAME}</b><br /><!-- IF fri.FRI_AV -->{fri.FRI_AV}</span>{fri.FRI_AV_THUMB} <!-- ELSE --> <img src="images/no_avatar.gif" alt="noavatar" /></span><img src="images/no_avatar.gif" alt="noavatar"  width="{fri.WIDTH}" /><!-- ENDIF -->
                    </a>
                    <!-- END fri -->
                </div>
                <ul class="linklist">
   {TOTAL_FRIENDS} &bull; <!-- IF FRINATION --><a href="#" onclick="jumpto(); return false;" title="{L_JUMP_TO_PAGE}">{PAGE_NUMBER_F}</a> &bull; <span>{FRINATION}</span><!-- ELSE -->{PAGE_NUMBER_F}<!-- ENDIF -->

                </td>
              </tr>
And

Code: Select all

/**    * @package styles    * @version $Id: memberlist_avatar.css 45 2007-09-10 04:49:51Z Highway of Life $    * @copyright (c) 2007 David Lewis (Highway of Life) - http://startrekguide.com    * @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License    ---------------------------------------- */    .thumbnail {       z-index: 0;       position:relative;    }    a.thumbnail:hover {       background-color: transparent;       z-index: 50;    }    .thumbnail span {       position: absolute;       background: #e0e5e9 url("./images/cellpic1.gif") repeat-x;       padding: 4px;       border: 1px solid #a9b8c2;       left: 0px;       display: none;       color: #FFF;       text-decoration: none;    }    .thumbnail span img {       border-width: 0;       padding: 2px;    }    a.thumbnail:hover span {       position:absolute;       display:block;       top: 20px;       left: 7px;    }
Did you remember to copy memberlist_avatar.css into the theme folder?
.
.
MODS by me: Default Topic Icon

User avatar
beggers
Registered User
Posts: 1257
Joined: Fri Nov 23, 2001 8:19 pm
Location: Las Vegas
Contact:

Re: Profile friend list

Post by beggers » Thu Oct 22, 2009 1:22 am

phreakwars, thanks for your help. Everything looks right to me. I hadn't copied over that .css file because I don't use ProSilver and the instructions for subsilver2 insert that code into the standard .css file. I'm just thinking there might be some conflict with my theme, but as I said, the itmods.com site has the same problem so helpfully someone there will help sort it out. Thanks again.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”