Hide Bots & Spiders

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
MartectX
Translator
Posts: 1324
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:05 pm
Location: Marienplatz

Re: Hide Bots & Spiders

Post by MartectX » Tue Mar 02, 2010 11:04 pm

hinix wrote:I have question about that modification. Bots can view forum, they are only hide in viewonline etc?
Yes, that is correct.
hinix wrote:And in that stats I can see how much people watch my forum. Bots are included or not?
They are counted as "hidden users".

jurchiks
Registered User
Posts: 24
Joined: Mon Mar 22, 2010 8:41 pm
Name: Juris

Re: Hide Bots & Spiders

Post by jurchiks » Tue Apr 06, 2010 7:18 pm

does it work on 3.0.7?

User avatar
patings
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Sep 09, 2009 10:06 pm
Location: Nederland
Contact:

Re: Hide Bots & Spiders

Post by patings » Tue Apr 27, 2010 9:41 am

jurchiks wrote:does it work on 3.0.7?
Not for me. I am on 3.0.7.PL1.
Just installed the listed code changes in viewonline.php and includes/functions.php but however I log on or not the Bots are still on the Index page.

Anny suggestions ?

Aleksandar
Registered User
Posts: 112
Joined: Tue Feb 01, 2005 8:23 pm

Re: Hide Bots & Spiders

Post by Aleksandar » Wed Apr 28, 2010 12:24 am

patings wrote:
jurchiks wrote:does it work on 3.0.7?
Not for me. I am on 3.0.7.PL1.
Just installed the listed code changes in viewonline.php and includes/functions.php but however I log on or not the Bots are still on the Index page.

Anny suggestions ?
Same here. Doesn't seem to work on 3.0.7.

**EDIT**

Nevermind, it works. I just realized the bots are still viewable when I'm on my admin account but when I switch to a test "registered" account the bots are no longer visible. Thanks for the great mod!

User avatar
patings
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Sep 09, 2009 10:06 pm
Location: Nederland
Contact:

Re: Hide Bots & Spiders

Post by patings » Wed Apr 28, 2010 7:46 pm

Aleksandar wrote:**EDIT**

Nevermind, it works. I just realized the bots are still viewable when I'm on my admin account but when I switch to a test "registered" account the bots are no longer visible. Thanks for the great mod!
Great Congrats Aleksandar.

Be aware that I am still having the problem.
Even when I do not log in the Bots are in the "Who is online" list. Any suggestions appreciated greatly !!

User avatar
patings
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Sep 09, 2009 10:06 pm
Location: Nederland
Contact:

Re: Hide Bots & Spiders

Post by patings » Thu Apr 29, 2010 6:42 am

Correction.
In View online it works okay.

It is on the home page (index.php) that all the Bots etc. still show up. There must be w 3-rd file that requires the same change.
Can anybody tell which one ?

EDIT: Must be related to my style perhaps in combination with the Language (Dutch).
I guess prosilver/template/viewonline_body.html takes the "old" values.

Help still wanted. I am also on the Dutch forum but this must be a problem with the combination.

User avatar
patings
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Sep 09, 2009 10:06 pm
Location: Nederland
Contact:

Re: Hide Bots & Spiders

Post by patings » Thu Apr 29, 2010 8:42 am

I have just restored and installed the "official" MOD package.
This does the job for now ! Thanks.

P.s. I did not change the language file because it is just changing the text that I do not require.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron