Page 65 of 80

Re: mChat new version

Posted: Sun Mar 28, 2010 4:15 pm
by pdpower
Well, i solved the SQL statments errors, but still get that 'fart' sound every 10 seconds and messages are not refreshed.
Any help would be welcome!!!

Thanks guys

Re: mChat new version

Posted: Sun Mar 28, 2010 8:46 pm
by Forgereth
some issues with mchta.php file, running over one MSSQL Server Database.

Find this, its near line 260

Code: Select all

$sql = 'SELECT m.*, u.username, u.user_colour, u.user_id as userid
					FROM (' . MCHAT_TABLE . ' m, ' . USERS_TABLE . ' u)
						WHERE m.user_id = u.user_id
							AND m.message_id > ' . $mchat_message_last_id . '
				ORDER BY m.message_id DESC';	
and replace for this

Code: Select all

$sql = 'SELECT m.*, u.username, u.user_colour, u.user_id as userid
					FROM ' . MCHAT_TABLE . ' m, ' . USERS_TABLE . ' u
						WHERE m.user_id = u.user_id
							AND m.message_id > ' . $mchat_message_last_id . '
				ORDER BY m.message_id DESC';	
it will make the autorefresh/ajax/mchat file works

Re: mChat new version

Posted: Sun Mar 28, 2010 9:16 pm
by pdpower
Forgereth wrote:some issues with mchta.php file, running over one MSSQL Server Database.

Find this, its near line 260

Code: Select all

$sql = 'SELECT m.*, u.username, u.user_colour, u.user_id as userid
					FROM (' . MCHAT_TABLE . ' m, ' . USERS_TABLE . ' u)
						WHERE m.user_id = u.user_id
							AND m.message_id > ' . $mchat_message_last_id . '
				ORDER BY m.message_id DESC';	
and replace for this

Code: Select all

$sql = 'SELECT m.*, u.username, u.user_colour, u.user_id as userid
					FROM ' . MCHAT_TABLE . ' m, ' . USERS_TABLE . ' u
						WHERE m.user_id = u.user_id
							AND m.message_id > ' . $mchat_message_last_id . '
				ORDER BY m.message_id DESC';	
it will make the autorefresh/ajax/mchat file works
Thanks!!!
Got it working now.

Re: mChat new version

Posted: Sun Mar 28, 2010 9:27 pm
by Litto
Hi, I have a question. This Mod works with Suubsilver2 based template?

How to intall it, thanks.

Re: mChat new version

Posted: Mon Mar 29, 2010 9:06 am
by Gadget27
Litto wrote:Hi, I have a question. This Mod works with Suubsilver2 based template?

How to intall it, thanks.
In contrib repertory of mod you have the subsilver2 install ;)

Re: mChat new version

Posted: Mon Mar 29, 2010 9:25 am
by sam_8085
kber wrote:
sam_8085 wrote:Hey stoker thanks for mChat newer verion

I use phpBB 3.0.7 PL1

I tried to install this mod, I did all the modification required. but the last change in overall_header.html

I'm not able to find where this line exists

Code: Select all

<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>
Can I find a solution for this ? Thanks in advance...
what is your style based on ?

Its based on Prosilver (Absolution)

Re: mChat new version

Posted: Mon Mar 29, 2010 10:04 am
by Gadget27
@ sam_8085

Find:

Code: Select all

<img src="{T_THEME_PATH}/images/help.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a>
in place of :

Code: Select all

<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>
This part of instructions is just to make a link for mchat page (not very important)

Re: mChat new version

Posted: Mon Mar 29, 2010 11:42 am
by sam_8085
Ok I will give a try !!

Re: mChat new version

Posted: Mon Mar 29, 2010 10:05 pm
by Litto
It seems like everything is fine with the mChat, but i cant see it on the board index.. I did all the instructions..

What happen if i use the Uninstall?

Thanks
__________________

I uninstall and install it again, but I cant see it on my index.. Could someone tell me which could be the error?

Thanks again.

Re: mChat new version

Posted: Tue Mar 30, 2010 2:06 am
by RMcGirr83
Check the settings in the ACP and you will have to apply the edits to the html files for your style if it is not prosilver or subsilver2.

Re: mChat new version

Posted: Tue Mar 30, 2010 9:05 am
by sam_8085
Gadget27 wrote:@ sam_8085

Find:

Code: Select all

<img src="{T_THEME_PATH}/images/help.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a>
in place of :

Code: Select all

<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>
This part of instructions is just to make a link for mchat page (not very important)
I did it, every thing is ok but look at this
3-30-2010 2-12-54 PM.png
3-30-2010 2-12-54 PM.png (5.61 KiB) Viewed 397 times
and here is the code

Code: Select all

        <div class="toolbar-right">
	        <img src="{T_THEME_PATH}/images/help.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a>
			<!-- IF S_MCHAT_ENABLE and U_MCHAT --><li class="icon-bump"><a href="{U_MCHAT}" title="{L_MCHAT}">{L_MCHAT}</a></li><!-- ENDIF -->
            <!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST --><img src="{T_THEME_PATH}/images/group.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}">{L_MEMBERLIST}</a><!-- ENDIF -->
            <!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_USER_LOGGED_IN --><img src="{T_THEME_PATH}/images/magnifier.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH}">{L_SEARCH}</a><!-- ENDIF --> 
            <!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and S_REGISTER_ENABLED and not (S_SHOW_COPPA or S_REGISTRATION) --><img src="{T_THEME_PATH}/images/add.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a><!-- ENDIF -->
            <img src="{T_THEME_PATH}/images/<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->key<!-- ELSE -->disconnect<!-- ENDIF -->.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" title="{L_LOGIN_LOGOUT}" accesskey="x"<!-- IF S_USER_LOGGED_IN --> onclick="return logout_confirmation();"<!-- ENDIF -->>{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
        </div><!-- /toolbar-right -->
    </div><!-- /toolbar -->
Please help me to come out of this !!!

Re: mChat new version

Posted: Tue Mar 30, 2010 9:47 am
by RMcGirr83
Try

Code: Select all

       <div class="toolbar-right">
           <img src="{T_THEME_PATH}/images/help.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a>
         <!-- IF S_MCHAT_ENABLE and U_MCHAT --><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_members.gif" width="16" height="16" alt="" /><a href="{U_MCHAT}" title="{L_MCHAT}">{L_MCHAT}</a><!-- ENDIF -->
            <!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST --><img src="{T_THEME_PATH}/images/group.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}">{L_MEMBERLIST}</a><!-- ENDIF -->
            <!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_USER_LOGGED_IN --><img src="{T_THEME_PATH}/images/magnifier.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH}">{L_SEARCH}</a><!-- ENDIF --> 
            <!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and S_REGISTER_ENABLED and not (S_SHOW_COPPA or S_REGISTRATION) --><img src="{T_THEME_PATH}/images/add.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a><!-- ENDIF -->
            <img src="{T_THEME_PATH}/images/<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->key<!-- ELSE -->disconnect<!-- ENDIF -->.png" width="16" height="16" alt="" /> <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" title="{L_LOGIN_LOGOUT}" accesskey="x"<!-- IF S_USER_LOGGED_IN --> onclick="return logout_confirmation();"<!-- ENDIF -->>{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
        </div><!-- /toolbar-right -->
    </div><!-- /toolbar -->

Re: mChat new version

Posted: Tue Mar 30, 2010 10:53 am
by sam_8085
Works Perfect, thaks alot !!

Re: mChat new version

Posted: Tue Mar 30, 2010 1:52 pm
by Litto
RMcGirr83 wrote:Check the settings in the ACP and you will have to apply the edits to the html files for your style if it is not prosilver or subsilver2.
I think i have done that. :/

I'm Using WoW MoonClaw style.

Re: mChat new version

Posted: Tue Mar 30, 2010 2:14 pm
by Litto
Done, I installed the mChat..

Thanks for the support, and thanks for sharing this mod! :)