Topic Preview

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
Greengo
Registered User
Posts: 35
Joined: Sun Jul 25, 2004 12:35 pm

Re: Topic Preview

Post by Greengo »

this is the message I am getting...

styles/milky_way_red/template/ucp_prefs_view.html
Find

<tr>
<td colspan="2" class="spacer"></td>

Add Before

<!-- IF S_TOPIC_PREVIEW -->
<tr>
<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW}:</b></td>
<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="topic_preview" value="1"<!-- IF S_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="topic_preview" value="0"<!-- IF not S_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<!-- ENDIF -->

The Find specified by the MOD could not be found
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5187
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Topic Preview

Post by MattF »

Greengo wrote:this is the message I am getting...

styles/milky_way_red/template/ucp_prefs_view.html
Find

<tr>
<td colspan="2" class="spacer"></td>

Add Before

<!-- IF S_TOPIC_PREVIEW -->
<tr>
<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW}:</b></td>
<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="topic_preview" value="1"<!-- IF S_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="topic_preview" value="0"<!-- IF not S_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<!-- ENDIF -->

The Find specified by the MOD could not be found
You need to find the line that looks most similar to the original FIND then... In your style it looks like it is this line:

Code: Select all

<tr><td class="spacer" colspan="2"><img src="{T_THEME_PATH}/images/spacer.gif" width="1" height="4" alt="" /></td></tr>
Do this particular edit in ucp_prefs_view.html manually and then force automod to do the install.
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
Greengo
Registered User
Posts: 35
Joined: Sun Jul 25, 2004 12:35 pm

Re: Topic Preview

Post by Greengo »

Sorry for the bother but now I'm getting this message...




* AutoMOD
* AutoMOD
* AutoMOD Configuration

One or more install actions failed. Please review the actions below, make any adjustments and retry. You may continue with the installation even though some of the actions failed. This is not recommended and may cause your board to not function correctly.

Retry
File edits
styles/milky_way_red/template/search_results.html
Find

{searchresults.ATTACH_ICON_IMG} <a href="{searchresults.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{searchresults.TOPIC_TITLE}</a>

In-Line Find

<a href="{searchresults.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{searchresults.TOPIC_TITLE}</a>

The In-Line Find specified by the MOD could not be found.The Find specified by the MOD could not be found


also

styles/milky_way_red/template/ucp_prefs_view.html
Find

<tr>
<td colspan="2" class="spacer"></td>

Add Before

<!-- IF S_TOPIC_PREVIEW -->
<tr>
<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW}:</b></td>
<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="topic_preview" value="1"<!-- IF S_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="topic_preview" value="0"<!-- IF not S_DISPLAY_TOPIC_PREVIEW --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<!-- ENDIF -->

The Find specified by the MOD could not be found


also

styles/milky_way_red/template/viewforum_body.html
Find

{topicrow.ATTACH_ICON_IMG} <!-- IF topicrow.S_HAS_POLL or topicrow.S_TOPIC_MOVED --><b>{topicrow.TOPIC_TYPE}</b> <!-- ENDIF --><a title="{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}" href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}"class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>

In-Line Find

title="{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}"

The In-Line Find specified by the MOD could not be found.The Find specified by the MOD could not be found


also lastly


Find

{topicrow.ATTACH_ICON_IMG} <!-- IF topicrow.S_HAS_POLL or topicrow.S_TOPIC_MOVED --><b>{topicrow.TOPIC_TYPE}</b> <!-- ENDIF --><a title="{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}" href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>

In-Line Find

title="{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}"

The In-Line Find specified by the MOD could not be found.The Find specified by the MOD could not be found
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5187
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Topic Preview

Post by MattF »

Looks like it may have already installed it with automod, and now it's trying to reinstall it a 2nd time, which is why it's not finding anything now - because they have already been updated.

Check the files that get edited to make sure they have already been changed. In that case, you only need to do the ucp_prefs_view page manually.
Last edited by MattF on Thu Apr 01, 2010 3:50 am, edited 1 time in total.
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
themodette
Registered User
Posts: 6
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:22 am

Re: Topic Preview

Post by themodette »

That is a great mod!
User avatar
eman80
Registered User
Posts: 327
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:49 pm

Re: Topic Preview

Post by eman80 »

Hi

Thanks for this nice mod :)

I was using prosilver style and the mod was working perfectly with all browsers for the prosilver, and now I installed another style based on subsilver2 (Aeroblue), I installed the mod on this style and it works fine with all browsers except IE ..

any idea for why this happens?

please note that my board is Arabic (rtl direction)

Thanks in advance
welcome to my forum:
http://www.elibrary4arab.com
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5187
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Topic Preview

Post by MattF »

eman80 wrote:any idea for why this happens?

please note that my board is Arabic (rtl direction)

Thanks in advance
No. I can see it is installed correctly, and it obviously works in other browsers. It just appears that this is a bug between IE + RTL + Subsilver2. (oh my goodness, IE gets it wrong again 8-) )

The only thing you can try is this in your AeroBlue style

open viewforum_body.html
Find:

Code: Select all

{topicrow.ATTACH_ICON_IMG} <!-- IF topicrow.S_HAS_POLL or topicrow.S_TOPIC_MOVED --><b>{topicrow.TOPIC_TYPE}</b> <!-- ENDIF --><a title="<!-- IF topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT -->{topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT}<!-- ELSE -->{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}<!-- ENDIF -->" href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle<!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --> link-new<!-- ENDIF -->">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
Replace with:

Code: Select all

{topicrow.ATTACH_ICON_IMG} <!-- IF topicrow.S_HAS_POLL or topicrow.S_TOPIC_MOVED --><b>{topicrow.TOPIC_TYPE}</b> <!-- ENDIF --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle<!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --> link-new<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT -->{topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT}<!-- ELSE -->{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}<!-- ENDIF -->">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
Find:

Code: Select all

{topicrow.ATTACH_ICON_IMG} <!-- IF topicrow.S_POST_STICKY --><b>{L_TOPIC_PREFIX_STICKY}</b> <!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_TOPIC_LOCKED --><b>{L_TOPIC_PREFIX_LOCKED}</b> <!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_TOPIC_MOVED --><b>{L_TOPIC_PREFIX_MOVED}</b> <!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_HAS_POLL --><b>{L_TOPIC_PREFIX_POLL}</b> <!-- ENDIF --><a title="<!-- IF topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT -->{topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT}<!-- ELSE -->{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}<!-- ENDIF -->" href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle<!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --> link-new<!-- ENDIF -->">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
Replace with:

Code: Select all

{topicrow.ATTACH_ICON_IMG} <!-- IF topicrow.S_POST_STICKY --><b>{L_TOPIC_PREFIX_STICKY}</b> <!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_TOPIC_LOCKED --><b>{L_TOPIC_PREFIX_LOCKED}</b> <!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_TOPIC_MOVED --><b>{L_TOPIC_PREFIX_MOVED}</b> <!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_HAS_POLL --><b>{L_TOPIC_PREFIX_POLL}</b> <!-- ENDIF --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle<!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --> link-new<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT -->{topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT}<!-- ELSE -->{L_POSTED}: {topicrow.FIRST_POST_TIME}<!-- ENDIF -->">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
Refresh template and check... If it works or not, let me know.
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
User avatar
eman80
Registered User
Posts: 327
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:49 pm

Re: Topic Preview

Post by eman80 »

Hello

I just tried this code but It still does not work :(
It just appears that this is a bug between IE + RTL + Subsilver2
I agree with you.
welcome to my forum:
http://www.elibrary4arab.com
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5187
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Topic Preview

Post by MattF »

There's maybe one other thing you can try... In those two lines of code mentioned above, try:

find:

Code: Select all

title="
replace with:

Code: Select all

dir="rtl" title="
See if that helps it work. (Subsilver2 has very poor RTL direction support compared to Prosilver)
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
User avatar
eman80
Registered User
Posts: 327
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:49 pm

Re: Topic Preview

Post by eman80 »

VSE wrote:There's maybe one other thing you can try... In those two lines of code mentioned above, try:

find:

Code: Select all

title="
replace with:

Code: Select all

dir="rtl" title="
See if that helps it work. (Subsilver2 has very poor RTL direction support compared to Prosilver)
still does not work :(
welcome to my forum:
http://www.elibrary4arab.com
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5187
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Topic Preview

Post by MattF »

Sorry... There's nothing fancy to this MOD, so there isn't really anything more I can do to try to get IE to work correctly in your situation.
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
User avatar
eman80
Registered User
Posts: 327
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:49 pm

Re: Topic Preview

Post by eman80 »

VSE wrote:Sorry... There's nothing fancy to this MOD, so there isn't really anything more I can do to try to get IE to work correctly in your situation.
no problem .. thanks for trying to help :)
welcome to my forum:
http://www.elibrary4arab.com
User avatar
eman80
Registered User
Posts: 327
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:49 pm

Re: Topic Preview

Post by eman80 »

Hi VSE

I just want to let you know that I found a solution for above issue

I just replaced this:

Code: Select all

<a title="<!-- IF topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT -->
with this:

Code: Select all

<a style="float: right;" title="<!-- IF topicrow.TOPIC_PREVIEW_TEXT -->
and IE works ok now :D

Thanks for this great mod
welcome to my forum:
http://www.elibrary4arab.com
User avatar
MattF
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 5187
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: Topic Preview

Post by MattF »

Oh, cool. Great! :D
Formerly known as VSEMy ExtensionsPlease do not PM me for support.
StoarceCreierul
Registered User
Posts: 50
Joined: Sat Mar 27, 2010 1:47 pm
Contact:

Re: Topic Preview

Post by StoarceCreierul »

I am loving this !

Romanian translation (place in /language/ro/mods):
topic_preview.php
Topic Preview romanian translation.
(2.2 KiB) Downloaded 279 times
Note: the UMIL included inside the MOD is out of date.
Stoarce Creierul - a splendid example of PhpBB and WordPress integration done with the WP-United MOD.
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”