Page 8 of 26

Re: Group Legend Positioning

Posted: Thu Feb 21, 2008 12:49 pm
by idontwantausername
ok i installed this mod, after i'd finished, i went to manage groups in ACP, the page is exactly the same, i tried refreshing the style template, but it's still not there

why is this happening? ^^

Re: Group Legend Positioning

Posted: Thu Feb 21, 2008 9:49 pm
by Karl1987
hey, i have the same problem. that I can do?? :cry:

Re: Group Legend Positioning

Posted: Fri Feb 22, 2008 2:07 pm
by Karl1987
Nothing can help me??? :o

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 2:13 pm
by t-r-a-s-h
Hi,

i've got the same beug of "HimelHawa"
CoC if you can help me, it's great.
I made everything of the install.
I use the last phpbb3 version.

Thank you for the mod.

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 3:11 pm
by xwmario
I have installed this mod , the link u provided , instead of Group Legend Positioning

I get this mod Custom profile fields,, I dont know why, is the link provided correct, or could u provide the mirror

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 7:06 pm
by CoC
If you have purged the cache and still are not seeing the changes, you must not be looking properly.

USERS AND GROUPS -> Manage Groups -> Settings -> Group wide settings -> Group Legend Position.

t-r-a-s-h, the error that HimelHawa had was because they installed the mod wrong.

If you have no other mods installed then you could replace your files with these here which are pre edited
http://www.skyblueuntrust.com/mods/acp_groups.zip

xwmario, sending me PM's and cross posting on another site isn't going to make me reply any quicker, the reason there is a support topic is to keep all problems in it so it will help others if they come across the same problem.

The link provided in the first post is correct, clear your browser cache and try downloading it again.

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 7:33 pm
by kam009
Help please, I can't find this line in my includes/acp/acp_groups.php file. I am using gold (3.0.0)

Code: Select all

			ORDER BY g.group_type ASC, g.group_name

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 7:39 pm
by t-r-a-s-h
Thank you CoC.
It's work very well, i'm a naab ^^

Good work and good mod.

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 8:01 pm
by Karl1987
CoC wrote:If you have purged the cache and still are not seeing the changes, you must not be looking properly.

USERS AND GROUPS -> Manage Groups -> Settings -> Group wide settings -> Group Legend Position.

t-r-a-s-h, the error that HimelHawa had was because they installed the mod wrong.

If you have no other mods installed then you could replace your files with these here which are pre edited
http://www.skyblueuntrust.com/mods/acp_groups.zip

xwmario, sending me PM's and cross posting on another site isn't going to make me reply any quicker, the reason there is a support topic is to keep all problems in it so it will help others if they come across the same problem.

The link provided in the first post is correct, clear your browser cache and try downloading it again.
thanks Coc now my phpbb3 work good
kam009 wrote:Help please, I can't find this line in my includes/acp/acp_groups.php file. I am using gold (3.0.0)

Code: Select all

			ORDER BY g.group_type ASC, g.group_name
you can use Dreamweaver for serach lines easy only press Ctrl + F9 and insert line and find o read this topic http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=724145

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sat Feb 23, 2008 8:19 pm
by CoC
kam009 wrote:Help please, I can't find this line in my includes/acp/acp_groups.php file. I am using gold (3.0.0)

Code: Select all

			ORDER BY g.group_type ASC, g.group_name

Try looking for
// Get us all the groups
That will get you just above the line to edit.

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sun Feb 24, 2008 11:18 am
by idontwantausername
Is it possible to remove the groups from the legend or add hidden groups to the legend?

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sun Feb 24, 2008 1:49 pm
by xwmario
Works great COC , sorry for the PM lately !

Re: Group Legend Positioning

Posted: Sun Mar 02, 2008 6:50 am
by Silverdown
I Solved my own problem, uploaded file to wrong directory!

It's 2AM I better stop modifying before I really screw my board up

also GREAT MOD!

Re: Group Legend Positioning

Posted: Wed Mar 12, 2008 2:28 pm
by Irn-Bru
Hey,

First off, a big thanks for this mod. Installed it on my local test forum and it worked a treat. I've used a couple other ones and they didn't work as promised. Secondly though, I'm wondering, does anyone know if a little cosmetic change can be done in the legend. Instead of having the groups separated by commas, can they be changed to | instead? IE:

Image

I know it's not a huge thing, but I'd prefer to get rid of the commas.
Any help, as always, is very much appreciated.

Thanks,
IB


EDIT:
No worries now, I found it myself. If anyone wants to know, PM me. Don't want to go off-topic too much.

Re: Group Legend Positioning

Posted: Wed Mar 12, 2008 3:07 pm
by bbjimbb
I got this error in the ACP by clicking on: Manage Groups (in dutch: Groepsbeheer)

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ')' in /storage/mijndomein/users/048654/public/sites/www.gamerookie.nl/includes/functions_user.php on line 2346
I don't think I do anything wrong. Another guy has this problem too,
Is there fix for this?