Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
apeee
Registered User
Posts: 68
Joined: Fri Nov 09, 2007 5:02 am

Re: Evil Quick Reply

Post by apeee »

Currently I'm getting a "quick reply" text over the "quick reply" button (just after "post reply" button). I have to click on it and then a box opens below. How to remove the quick reply text over the quick reply button. And how can this box always be opened without clicking on the quick reply button.
akazihaha
Registered User
Posts: 13
Joined: Sun Dec 30, 2007 7:25 am

Re: Evil Quick Reply

Post by akazihaha »

Let's see my problem though this pic ^^Image
JASen
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri Dec 28, 2007 3:42 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by JASen »

What is VistaX based off of? If it's based off of prosilver, then it should work unless you forgot to refresh the templates/purge the cache and also refresh the imagesets (if you can.) Subsilver based themes seem to give problems.
i dunno. i Could make appear the quickreply box, but they buttons doesn´t work.
Kreton
Registered User
Posts: 8
Joined: Tue Oct 23, 2007 6:45 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Kreton »

akazihaha wrote:Let's see my problem though this pic ^^Image
I got the same problem :(
Danaldinho
Registered User
Posts: 675
Joined: Sat Aug 11, 2007 8:43 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Danaldinho »

Does this work for the full phpbb stable release :?:
advertix
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Dec 31, 2007 4:17 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by advertix »

Please help me

I am using ACID TECH (red) theme, could any one provide me the button/template for it and how do i show the quick reply always on...

PS- I also need some one to mod my phpbb3, to the MAX,
reward- 10$ USD, PM me
User avatar
NeoID
Registered User
Posts: 406
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:12 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by NeoID »

The Quick-reply image isn't appearing and firebug says it's hidden..

Code: Select all

<div id="quick_reply" style="display: none;">
Any updates regarding the CSS?
Norsk Anime Forum
http://www.AnimeNord.com
User avatar
mauser930
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Oct 12, 2007 11:27 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by mauser930 »

apeee wrote:
mauser930 wrote:
mauser930 wrote:Hi,
I have a problem with the quick reply. I installed it like the XML file says but the quick reply is shown for just one second and then disappears. i already emptied the cache and renewed the style and template but still nothing works. anybody?
After I found the prosilver.xml file in template folder and installing it, I appear to found the same and the exact problem that mauser930 is facing.
can somebody please give a sollution for this problem... when it can be solved ofcourse :roll:
PrepareAnotherDiveIdiot
stooby
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Dec 09, 2007 9:44 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by stooby »

sorry in advance if this question has been asked and answered.

i installed the mod, it works in IE and in Safari, but not in Firefox. anyone else have this issue?
User avatar
kam009
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Dec 19, 2007 3:37 am

Re: Evil Quick Reply

Post by kam009 »

When will this mod be updated to 3.0.0 (gold) the stable version? I don't know people are still making mod for previous version when they can make mod for current versions.
User avatar
NeoID
Registered User
Posts: 406
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:12 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by NeoID »

kam009 wrote:When will this mod be updated to 3.0.0 (gold) the stable version? I don't know people are still making mod for previous version when they can make mod for current versions.
It works, the only thing outdated is the CSS... here's mine:

Code: Select all

/*MOD Quick-reply*/
.quick-reply-icon span {
	background: transparent none 0 0 no-repeat;
}
.buttons div.quick-reply-icon {
	width: 96px; height: 25px;
}
.quick-reply-icon span {
	background-image: url("{T_IMAGESET_LANG_PATH}/button_quick_reply.gif");
}
/*END MOD*/
Norsk Anime Forum
http://www.AnimeNord.com
User avatar
mauser930
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Oct 12, 2007 11:27 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by mauser930 »

is this also solving the problem that i discribed earlier in this topic that you know of?
PrepareAnotherDiveIdiot
User avatar
kam009
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Dec 19, 2007 3:37 am

Re: Evil Quick Reply

Post by kam009 »

NeoID wrote:
kam009 wrote:When will this mod be updated to 3.0.0 (gold) the stable version? I don't know people are still making mod for previous version when they can make mod for current versions.
It works, the only thing outdated is the CSS... here's mine:

Code: Select all

/*MOD Quick-reply*/
.quick-reply-icon span {
	background: transparent none 0 0 no-repeat;
}
.buttons div.quick-reply-icon {
	width: 96px; height: 25px;
}
.quick-reply-icon span {
	background-image: url("{T_IMAGESET_LANG_PATH}/button_quick_reply.gif");
}
/*END MOD*/
Wow, nice.

I assume you mean Common.css by saying css right? If so where do i add your code on my common.css because the file i downloaded from the first post of this topic, when you run the install file(xml), it doesn't mentions any edit to common.css

Wait for ur reply,
Thanks

P.s. should i install the smilies and bbcodes also or not?
thienlong008
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2008 9:07 am

Re: Evil Quick Reply

Post by thienlong008 »

I have tested it. It works so cool. Thank you so much ^^!!!
Image
apeee
Registered User
Posts: 68
Joined: Fri Nov 09, 2007 5:02 am

Re: Evil Quick Reply

Post by apeee »

Just checked in my new phpbb3 gold (prosilver) forum and worked fine when followed the following things. The "quick reply" button was not showing properly because I have to refresh my template, imageset and themes and then worked surpeb. One question: How can I make post quick reply box "always open"?
KellyBean wrote:That's because RC8 changed the way it does buttons

This is what the instructions said to add:

buttons.css:

Code: Select all

.quick-reply-icon, .quick-reply-icon a	{ background: transparent none 0 0 no-repeat; }
Here's how I modified it:

Code: Select all

.quick-reply-icon span	{ background: transparent none 0 0 no-repeat; }
I did the same for colours.css.

Also, on view_topic.html

You need to change this:

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED --><div class="quick-reply-icon"><a href="javascript:toggle_quick_reply();"><span>{L_QUICK_REPLY}</span></a></div><!-- ENDIF -->
To this:

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED --><div class="quick-reply-icon"><a href="javascript:toggle_quick_reply();" title="{L_QUICK_REPLY}"><span></span>{L_QUICK_REPLY}</a></div><!-- ENDIF -->
(thanks to karlsemple for the help and tips! ;) )
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”