Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
ever-fresh
Registered User
Posts: 177
Joined: Fri Nov 16, 2007 2:48 pm
Location: Dubai, United Arab Emirates.
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by ever-fresh » Sun Mar 23, 2008 2:13 pm

another error. sorry:
actualy i uploaded the folder evil_quick_reply.zip to my Forum folder. and unzipped it. is it ok ?
in Viewtopic.php page

Code: Select all

);
make_jumpbox(append_sid("{$phpbb_root_path}viewforum.$phpEx"), $forum_id);

//-- mod : Evil Quick Reply ------------------------------------------------------------
//-- add
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_quick_reply.' . $phpEx);
quick_reply($topic_id, $forum_id, $topic_data);
//-- fin mod : Evil Quick Reply --------------------------------------------------------

page_footer();

?>
is this OK ?

ever-fresh
Registered User
Posts: 177
Joined: Fri Nov 16, 2007 2:48 pm
Location: Dubai, United Arab Emirates.
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by ever-fresh » Mon Mar 24, 2008 10:39 am

ok now. i replaced all files in correct directories.
but only problem in viewtopic.php file. and this is still.
the above way is correct to edit or not ? :(

User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: Evil Quick Reply

Post by igorw » Mon Mar 24, 2008 10:50 am

Yes, that should be correct ;)
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three

anhStupid
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Mar 24, 2008 7:27 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by anhStupid » Mon Mar 24, 2008 7:37 pm

hmm, addon no support custom, url, qoute.... bbcode.

I try new code (find in posting.php and apply for functions_quick_reply.php :) )

Code: Select all

	if ($qr_config['smilies'] || $qr_config['bbcodes'])
	{
		$user->add_lang('posting');
		
		if ($qr_config['smilies'])
		{
			include($phpbb_root_path . 'includes/functions_posting.' . $phpEx);
			
			generate_smilies('inline', $forum_id);
			$template->assign_var('S_SMILIES_ALLOWED', true);
		}
		
		if ($qr_config['bbcodes'])
		{
			// HTML, BBCode, Smilies, Images and Flash status
			$bbcode_status	= true;
			$img_status		= ($bbcode_status && $auth->acl_get('f_img', $forum_id)) ? true : false;
			$url_status		= ($config['allow_post_links']) ? true : false;
			$flash_status	= ($bbcode_status && $auth->acl_get('f_flash', $forum_id) && $config['allow_post_flash']) ? true : false;
			$quote_status	= ($auth->acl_get('f_reply', $forum_id)) ? true : false;
            
            $template->assign_vars(array(
				'S_BBCODE_ALLOWED'		=> true,
				'S_BBCODE_IMG'			=> $img_status,
				'S_BBCODE_URL'			=> $url_status,
				'S_LINKS_ALLOWED'			=> $url_status,
				'S_BBCODE_FLASH'		=> $flash_status,
				'S_BBCODE_QUOTE'		=> $quote_status)
            );
            
            display_custom_bbcodes();
		}
	}
I'm not sure is it right, but it's ok!

Groover
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Mar 24, 2008 11:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Groover » Mon Mar 24, 2008 11:57 pm

The mod works perfectly, but for some reason 2 Quick Reply buttons appear. Does anyone know how to fix this?

Image


Thanks in advance.

Hannibal_King
Registered User
Posts: 436
Joined: Mon Apr 03, 2006 6:24 am
Location: SLOVAKIA
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by Hannibal_King » Tue Mar 25, 2008 10:27 am

Hannibal_King wrote:Phew, i just listed the whole topic :shock: but i still cant find an answer to my problems :(

1. how to fix the problem that is in IE7? the quick reply is toggled on every page reload :roll:
2. how to add options to quick reply box? (Disable smilies, Do not automatically parse URLs, Attach a signature (signatures can be altered via the UCP), Notify me when a reply is posted, ...)
hmm, any fix for this please? its a great quick reply but i am missing this.

kipin
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 12, 2008 9:14 pm
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by kipin » Thu Mar 27, 2008 7:26 pm

I know this is supposed to be a "simple" quick reply, but has anyone figured out how to have the custom bbcodes show up in the quick reply?

In normal reply, I went to the source and found this but I can't figure out where I would add this to the quick reply function to get them to display next to all the default bbcodes..

Code: Select all

			<input class="button2" name="addbbcode22" value="imeem" onclick="bbstyle(22)" title="add IMEEM SONG IN TOPIC" type="button">
			<input class="button2" name="addbbcode24" value="spoiler" onclick="bbstyle(24)" title="Note: [spoiler]hidden text[/spoiler]" type="button">
			<input class="button2" name="addbbcode26" value="video" onclick="bbstyle(26)" title="[video]link[/video]" type="button">
I can post a screenshot of what I am talking about if you don't understand my question.

Thanks for any help!

Knild
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Jan 31, 2008 4:19 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Knild » Sat Mar 29, 2008 4:58 pm

Hey i got the mod working and i love it:D
But i want one thing. can the writing box be shown all the time so you don't have to click on the "Quick reply"
button.

// Knild

kipin
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 12, 2008 9:14 pm
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by kipin » Mon Mar 31, 2008 5:17 pm

Knild,

Open up functions_quick_reply.php

Search for this line

Code: Select all

		'hide_box'			=> true,	// Shall the box be hidden on pageload?
Change "true" to "false".

The box should stay open now.

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Mon Mar 31, 2008 6:14 pm

HI evil<3 :
I have a couple of questions about posting_qr_body.html
1) In prosilver there is a double code, one is disabled with <-- -->
can I delete it ??
2) Why you don't do the "addons/smilies_bbcodes" template for subsilver 2 ??

Thanks, Great mod !
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

Basilakis
Registered User
Posts: 19
Joined: Sat Jan 24, 2004 11:50 am

Re: Evil Quick Reply

Post by Basilakis » Tue Apr 01, 2008 12:24 pm

It is not working for me, and it is getting really anoying.

It does not print, the button in the viewtopic page. I have added the code there, in every possible place and it is still nothing.

Also, mod is:

includes/acp/acp_styles.php

find , 'button_topic_reply'

after add

, 'button_quick_reply'

The actually script is

'button_topic_reply' , that means there is a "," after the burron_topic_reply. What the hell, do i do with that?

alez
Registered User
Posts: 237
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:21 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by alez » Wed Apr 02, 2008 6:31 am

solved

User avatar
callumacrae
Former Team Member
Posts: 2662
Joined: Tue Feb 12, 2008 12:28 pm
Location: London, UK
Name: Callum Macrae
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by callumacrae » Wed Apr 02, 2008 12:30 pm

Does it only work in prosilver and subsilver2?

Because it's not working: there used to be an error, solved that, but now there's no difference between what I have now and what I had before. I use Aero Red Blue and Green if it is that and anybody knows.
macr.ae = my website. you probably won't like it.
Proud user ofProud user of

alez
Registered User
Posts: 237
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:21 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by alez » Thu Apr 03, 2008 2:02 am

Callum95 wrote:Does it only work in prosilver and subsilver2?

Because it's not working: there used to be an error, solved that, but now there's no difference between what I have now and what I had before. I use Aero Red Blue and Green if it is that and anybody knows.
im using it on other than ss and ps.. so it works on others.
Try refreshing image gallery on styles (acp)

redgsr
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Mar 04, 2008 3:56 am

Re: Evil Quick Reply

Post by redgsr » Thu Apr 03, 2008 2:14 am

I could not get this to work to save my life. I had someone create a custom quick reply box that is always visible if you are logged in.

It works great and I suggest you all do the same - you can check it at http://www.GuruCreation.com/forum/

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”