Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
cunyalen
Registered User
Posts: 127
Joined: Sat Jul 14, 2007 9:09 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by cunyalen »

fatmcgav wrote:HI there,
I havent managed to get this working with subsilver2 or prosilver...
Did you check all instruction files including install.xml, template/prosilver.xml, and if you want smilies, contrib\addons\smilies_bbcodes\install.xml and contrib\addons\smilies_bbcodes\templates\prosilver.xml ?
fatmcgav
Registered User
Posts: 62
Joined: Sat Jul 10, 2004 5:01 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by fatmcgav »

cunyalen wrote:
fatmcgav wrote:HI there,
I havent managed to get this working with subsilver2 or prosilver...
Did you check all instruction files including install.xml, template/prosilver.xml, and if you want smilies, contrib\addons\smilies_bbcodes\install.xml and contrib\addons\smilies_bbcodes\templates\prosilver.xml ?
I didnt notice the template edit for the smilies, but i've just done it and purged, and still no joy...
Completed all the code changes now and double and triple checked and still no joy...

I've got my test forums Here if u want to have a look...

Any other ideas?

Cheers
Gav
moifest
Registered User
Posts: 251
Joined: Tue Nov 06, 2007 4:58 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by moifest »

Make sure you find the correct

Code: Select all

<fieldset class="fields1">
value in posting_qr_body.html

There is more than one and the wrong one wont show if the user is logged in.
fld
Registered User
Posts: 14
Joined: Sat Nov 01, 2003 12:53 am

Re: Evil Quick Reply

Post by fld »

hello!

i am not sure what i did wrong, but after the installations the mod works. but it look like this now...

Image

any help on this? or ideas why it is like this?

thank you

edited: i am getting this error:

Parse error: parse error, unexpected $end in C:\Inetpub\vhosts\shinjitai.com\httpdocs\forum\cache\tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php on line 206
cunyalen
Registered User
Posts: 127
Joined: Sat Jul 14, 2007 9:09 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by cunyalen »

cunyalen
Registered User
Posts: 127
Joined: Sat Jul 14, 2007 9:09 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by cunyalen »

Did you refresh imageset in the acp?
fatmcgav wrote:I didnt notice the template edit for the smilies, but i've just done it and purged, and still no joy...
Completed all the code changes now and double and triple checked and still no joy...

I've got my test forums Here if u want to have a look...

Any other ideas?

Cheers
Gav
cunyalen
Registered User
Posts: 127
Joined: Sat Jul 14, 2007 9:09 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by cunyalen »

Can anonymous users see quick reply button?
fatmcgav
Registered User
Posts: 62
Joined: Sat Jul 10, 2004 5:01 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by fatmcgav »

moifest wrote:Make sure you find the correct

Code: Select all

<fieldset class="fields1">
value in posting_qr_body.html

There is more than one and the wrong one wont show if the user is logged in.
I'm assuming it needs to be the first <fieldset class="fields1"> block, just after

Code: Select all

<h3>{L_POST_REPLY}</h3>
cunyalen wrote:Did you refresh imageset in the acp?
Yep, several times, still no joy... I've already followed the steps here by ureself cunyalen and it still doesn't work...

Any more ideas ppl???

Gav
cunyalen
Registered User
Posts: 127
Joined: Sat Jul 14, 2007 9:09 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by cunyalen »

fatmcgav wrote: Yep, several times, still no joy... I've already followed the steps here by ureself cunyalen and it still doesn't work...

Any more ideas ppl???

Gav
The smilies are just addons. So I think you could leave it for now. It seems you don't see the Quick Reply button yet. I don't know what exactly is going on. Maybe you just need go through every single step and check very carefully, see if you missed anything or did anything wrong.

Basically we need do this:
Edit:
viewtopic.php,
includes/acp/acp_language.php,
includes/acp/acp_styles.php,
language/en/common.php,
language/en/acp/styles.php

Copy root/includes/functions_quick_reply.php

Edit
styles/prosilver/imageset/en/imageset.cfg,
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html,
styles/prosilver/theme/buttons.css,
styles/prosilver/theme/colours.css

Copy
prosilver/imageset/en/button_quick_reply.gif,
prosilver/template/posting_qr_body.html

Refresh ImageSet
Purge cache

If you can't find anything, maybe the only thing I can do is send you the editted files and you just put it in the root.

Download Link
(Don't click directly. Right click and save.)
cunyalen
Registered User
Posts: 127
Joined: Sat Jul 14, 2007 9:09 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by cunyalen »

Blanky
Registered User
Posts: 253
Joined: Wed Aug 23, 2006 4:25 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Blanky »

Is the mod updated to fit with gold yet?
NoDeity
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Jul 17, 2003 9:43 am
Name: Brad Reddekopp

Re: Evil Quick Reply

Post by NoDeity »

Blanky wrote:Is the mod updated to fit with gold yet?
I think he submitted an update and is now awaiting approval.
fatmcgav
Registered User
Posts: 62
Joined: Sat Jul 10, 2004 5:01 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by fatmcgav »

HI Cunyalen,

Cheers for the help. I've been through and double and triple checked, and all the edits are good.
Purged the cache and refreshed themes, templates and imagesets, but i still dont see the button...
The zip file u've linked below doesnt work - gives corrupt archive when i try to open it...

If you could send me through your files so i can do a compare, that would be sweet.
My email address is in my profile.

Cheers
Gavin
cunyalen wrote:
fatmcgav wrote: Yep, several times, still no joy... I've already followed the steps here by ureself cunyalen and it still doesn't work...

Any more ideas ppl???

Gav
The smilies are just addons. So I think you could leave it for now. It seems you don't see the Quick Reply button yet. I don't know what exactly is going on. Maybe you just need go through every single step and check very carefully, see if you missed anything or did anything wrong.

Basically we need do this:
Edit:
viewtopic.php,
includes/acp/acp_language.php,
includes/acp/acp_styles.php,
language/en/common.php,
language/en/acp/styles.php

Copy root/includes/functions_quick_reply.php

Edit
styles/prosilver/imageset/en/imageset.cfg,
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html,
styles/prosilver/theme/buttons.css,
styles/prosilver/theme/colours.css

Copy
prosilver/imageset/en/button_quick_reply.gif,
prosilver/template/posting_qr_body.html

Refresh ImageSet
Purge cache

If you can't find anything, maybe the only thing I can do is send you the editted files and you just put it in the root.

Download Link
(Don't click directly. Right click and save.)
computerkidt
Registered User
Posts: 8
Joined: Tue Dec 18, 2007 4:19 am
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by computerkidt »

i hope that the phpbb3 gold aka 3.0.0 version of this MOD comes out soon.
If the maker of this MOD did upload a gold version of this MOD why doesn't he post here that its on its way?
statm
Registered User
Posts: 447
Joined: Thu Jul 21, 2005 11:03 am
Location: NC, USA
Name: Matt
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by statm »

It won't get posted until the Mod team finishes validating it.
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”