Page 104 of 150

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Oct 20, 2008 12:25 pm
by laochengzi
It works.
But the sensitive expression filter doesn't work when rapidly reply. Can someone fix it?

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Oct 20, 2008 2:24 pm
by zoombee
mej284 wrote:if you give us a link to your site we might be able to tell you. You have some code in the wrong place, I'm just not sure where.
sure its http://forums.asianvows.com/

appreciate if u can help me out thanks :)

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Oct 21, 2008 12:46 am
by mej284
zoombee wrote:
mej284 wrote:if you give us a link to your site we might be able to tell you. You have some code in the wrong place, I'm just not sure where.
sure its http://forums.asianvows.com/

appreciate if u can help me out thanks :)
Can I get a test account, if you don't want to place it here you can PM me.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Oct 21, 2008 11:13 am
by Canis-Lupus
I tried installing this mod with one of my themes yesterday but it produced no result whatsoever, no sign of it, I'm afriad.

I edited the files which were mentioned in the instructions, common files and subsilver theme files, uploaded them, together with the new files provided. I cleared and refreshed the cache, but nothing.

The theme I tried it with was Darkfantasy, a subsilver theme. It should work with that, shouldn't it? All the edits were found in the right files, so I don't see what the problem would've have been.

Perhaps I have left something obvious undone. Any ideas?

Edit: I've tested it with the subsilver theme. It works, but no luck with darkFantazy, despite being a subsilver based theme.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Oct 21, 2008 11:30 am
by RickHope
Hello,


i have installed this MOD and love it...

is there a way of bypassing the page which you automatically go to (information page) when posted something. And instead going to the page where the post is that you have just made?

Thanks :D

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Oct 21, 2008 11:48 am
by Canis-Lupus
RickHope wrote:
is there a way of bypassing the page which you automatically go to (information page) when posted something. And instead going to the page where the post is that you have just made?

Thanks :D
Yep, I would like to able to bypass the information page also. It seems unecessary.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Wed Oct 22, 2008 11:39 am
by RickHope
bump

Re: Evil Quick Reply

Posted: Thu Oct 30, 2008 9:54 am
by sunshinesr
Hi I have a trouble with the RĂ©ponse rapide v1.0.1 MOD, I've followed all the instructions, modified all the files the MOD asked to modify, refresh all the prosilver and subsilver2 Style but nothing happended in my website the button doesn't appear and I've none error message.

I know that some person had had the same trouble but seems that they forget to do some instructions that is not my case so if aznybody has any answezr please send me a message cause I really don't anderstand why it doesn't work...

Re: Evil Quick Reply

Posted: Fri Oct 31, 2008 3:01 am
by ali_korkor
worked perfectly with me using 3.0.1 nut didn't work with 3.0.2 just nothing happens
any Ideas why ?

Re: Evil Quick Reply

Posted: Sun Nov 02, 2008 6:16 am
by oglach
does this work with 3.0.2?

Re: Evil Quick Reply

Posted: Wed Nov 05, 2008 3:08 pm
by Frode789
oglach wrote:does this work with 3.0.2?
Yes it does.

Re: SOLUTION FOR IMAGE NOT SHOWN

Posted: Fri Nov 07, 2008 3:14 am
by dactylmedia
herry_winandi wrote:Image

go to acp, change the quick reply image to anything, click submit..

then you change the quick reply image again to it's original, click submit..

refresh all..

done..

i did it, and i'm sattisfied 8-)
I tried your system and I can not get the image to show up for the button. It is just text that says "Quick Reply"

I refreshed my template and imageset and purged cache. I notice if I refresh the imageset it removes the quick reply icon I set so I also tried only purging cache and the template without the imageset. It still does not show up.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Nov 11, 2008 5:54 pm
by Dugi
Request No.1: I need a Evil quick reply add-on, that allows an user to reply to a topic using quick reply, when clicking submit the message will be submitted without refreshing the page.

Request No.2: I need to remove automatically parsing url's in evil quick reply..

How to do this ^^?

thanks

Re: Evil Quick Reply

Posted: Wed Nov 12, 2008 11:34 pm
by Humanrag3
i installed the advanced quick reply by rxu, but then it had too many options, so i uninstalled it. Now i tried to install the evil quick reply, i did all the edit and upload stuff, but nothing is happening. i refreshed everything, still nothing.

oh i sm using phpbb3.02

Re: Evil Quick Reply

Posted: Thu Nov 13, 2008 7:47 am
by drift angel
i have almost the same problem but it was my first install nothing is showing in there..