Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
gaggid
Registered User
Posts: 43
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:45 am

Re: Evil Quick Reply

Post by gaggid » Thu Jul 02, 2009 4:32 am

I just checked opening up website from another computer. Posting.php still not working and viewtopic.php which show all posts on page is also giving out done with errors at bottom of the page.

try posting out any smilies. you will not be able to.

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Thu Jul 02, 2009 1:04 pm

gaggid wrote:I just checked opening up website from another computer. Posting.php still not working and viewtopic.php which show all posts on page is also giving out done with errors at bottom of the page.

try posting out any smilies. you will not be able to.
I insist, all is fine : http://forum.erepublikindia.com/phpBB3/ ... f=21&t=272
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

gaggid
Registered User
Posts: 43
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:45 am

Re: Evil Quick Reply

Post by gaggid » Thu Jul 02, 2009 8:10 pm

Try to reply on this topic.

http://forum.erepublikindia.com/phpBB3/ ... f=14&t=195

It showing same java error to me on this topic.

And ya i checked you post. Quick reply working fine for everyone. I am using IE 6 and mozilla firefox.

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Thu Jul 02, 2009 8:36 pm

gaggid wrote:Try to reply on this topic.

http://forum.erepublikindia.com/phpBB3/ ... f=14&t=195

It showing same java error to me on this topic.

And ya i checked you post. Quick reply working fine for everyone. I am using IE 6 and mozilla firefox.
I reply, you can see it ;)
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

gaggid
Registered User
Posts: 43
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:45 am

Re: Evil Quick Reply

Post by gaggid » Thu Jul 02, 2009 9:00 pm

yes i see. Could be my bad luck.

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Thu Jul 02, 2009 9:09 pm

gaggid wrote:yes i see. Could be my bad luck.
leviatan21 wrote:I think you need to clear your browser cache to update editor.js changes, that should work :D
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

coogs
Registered User
Posts: 117
Joined: Wed Jul 01, 2009 5:21 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by coogs » Wed Jul 08, 2009 6:54 pm

Hey i just want to that will that work with PHPBB 3.0.5

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Wed Jul 08, 2009 7:20 pm

coogs wrote:Hey i just want to that will that work with PHPBB 3.0.5
Yes it works on 3.0.5 as was confirmed several times 8-)
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

coogs
Registered User
Posts: 117
Joined: Wed Jul 01, 2009 5:21 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by coogs » Thu Jul 09, 2009 10:08 am

Thanks to confirm

anph
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Jul 08, 2009 10:30 am

Re: Evil Quick Reply

Post by anph » Fri Jul 10, 2009 7:42 am

hey man, this mod doesn't match with phpBB 3.5?!

User avatar
Tripp
Former Team Member
Posts: 1358
Joined: Sun May 20, 2007 5:14 am
Location: G'boro, North Carolina
Name: Tripp
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by Tripp » Fri Jul 10, 2009 11:32 am

anph wrote:hey man, this mod doesn't match with phpBB 3.5?!
leviatan21 wrote:
coogs wrote:Hey i just want to that will that work with PHPBB 3.0.5
Yes it works on 3.0.5 as was confirmed several times 8-)
The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Formerly Drugs

User avatar
Hippie459MN
Registered User
Posts: 917
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:13 pm
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by Hippie459MN » Fri Jul 10, 2009 9:53 pm

anph wrote:hey man, this mod doesn't match with phpBB 3.5?!
Works just fine on 3.0.5 here as well. :)

somat
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Nov 15, 2008 2:51 am

Re: Evil Quick Reply

Post by somat » Fri Jul 10, 2009 11:23 pm

Thank's,
I succesfully installed this mod with 3.0.5 using prosilver style.

Cineris
Registered User
Posts: 9
Joined: Thu Feb 19, 2009 1:15 am

Re: Evil Quick Reply

Post by Cineris » Sat Jul 11, 2009 6:28 am

Can someone please help me out? I've done everything by the .xml's and I'm getting some really strange stuff happening. I can't even get into the admin CP. When I try to, it loads the acp header, but no content, and I'm getting strange errors at the top of every page. Please help as soon as possible, I'm doing this for a friend and he needs it up asap. Thanks in advance.

http://www.diyautomotive.org/forums

PS: All the text isn't supposed to be that big.

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Sat Jul 11, 2009 3:06 pm

Cineris wrote:Can someone please help me out? I've done everything by the .xml's and I'm getting some really strange stuff happening. I can't even get into the admin CP. When I try to, it loads the acp header, but no content, and I'm getting strange errors at the top of every page. Please help as soon as possible, I'm doing this for a friend and he needs it up asap. Thanks in advance.

http://www.diyautomotive.org/forums

PS: All the text isn't supposed to be that big.
At this moment your forum is ok.

Most times the big text is a problem with the editor, or wrong placed code, make sure you use a plain text editor like Notepad++ to save the file as UTF-8 without BOM.
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”