Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
hyperaddix
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:20 am

Re: Evil Quick Reply

Post by hyperaddix » Thu Jul 23, 2009 2:52 am

Can some please tell me how to change the post box color? I am using a black based theme and the posting box is white and the font is black. I basically need the opposite.

Thanks

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 1:45 am

I just installed this and for some reason nothing seems to work.

Here's my site:

http://www.kwanonians.com

user: test user
pw: testuser

I have a prosilver based theme installed called "revolution". I edited the files for this theme. I didn't edit the prosilver theme files. Is this right or should I edit the prosilver files too?

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Sat Aug 08, 2009 4:43 am

tharmsen wrote:I just installed this and for some reason nothing seems to work.

Here's my site:

http://www.kwanonians.com

user: test user
pw: testuser

I have a prosilver based theme installed called "revolution". I edited the files for this theme. I didn't edit the prosilver theme files. Is this right or should I edit the prosilver files too?
HI :

You didn't edit the template file ;)

Code: Select all

http://www.kwanonians.com/styles/revolution/template/viewtopic_body.html
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 1:08 pm

Thanks for the prompt response.

I think I may be looking at the wrong install.xml because it doesn't mention that file. Perhaps I've missed a whole bunch of stuff. All the install.xml file tells me to edit are these files:
Files to Edit

* viewtopic.php,
* includes/acp/acp_language.php,
* includes/acp/acp_styles.php,
* language/en/common.php,
* language/en/acp/styles.php

Included Files

* root/includes/functions_quick_reply.php
It gave me no instructions for placing the "quick reply" buttons which I thought was odd (but I know where they belong).

Is my installation incomplete?

What edits do I need to make to the viewtopic_body.html? Also, the mod description says it requires SQL changes but I didn't see any install directory that executes SQL commands.

Is there a more complete install.xml somewhere that I've missed?

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Sat Aug 08, 2009 2:26 pm

tharmsen wrote:It gave me no instructions for placing the "quick reply" buttons which I thought was odd (but I know where they belong).

Is my installation incomplete?
Yes, you forget the template change, look at evil_quick_reply/templates/prosilver.xml file for instructions
Remember, after you follow the template changes you need to purge the cache, refresh the template, the theme, and the imageset ;)
And no, this mod do not require any sql change :roll:
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 3:44 pm

Files to Edit
styles/prosilver/imageset/en/imageset.cfg,
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html,
styles/prosilver/theme/buttons.css,
styles/prosilver/theme/colours.css
Included Files
templates/prosilver/imageset/en/button_quick_reply.gif,
templates/prosilver/template/posting_qr_body.html
I edited these from my Prosilver directory since the same files in my Revolution theme directory didn't have the code in them I was searching for. Since I couldn't find the code to place the hacked code before/after, I assumed I was supposed to use the Prosilver files.

Still noting.

I purged the cache and refreshed the theme, template and imageset.

Am I editing the wrong files? Should I edit the Revolution files if they exist and guess where the code goes?

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 3:49 pm

Here's the code from my Prosilver imageset.cfg file:

Code: Select all

#
# phpBB Imageset Configuration File
#
# @package phpBB3
# @copyright (c) 2006 phpBB Group 
# @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License 
#
#
# At the left is the name, please do not change this
# At the right the value is entered
# For on/off options the valid values are on, off, 1, 0, true and false
#
# Values get trimmed, if you want to add a space in front or at the end of
# the value, then enclose the value with single or double quotes. 
# Single and double quotes do not need to be escaped.
#
# 

# Images
img_icon_contact_pm = icon_contact_pm.gif*20*28

img_icon_post_edit = icon_post_edit.gif*20*42
img_icon_post_quote = icon_post_quote.gif*20*54

img_icon_user_online = icon_user_online.gif*58*58
img_icon_user_offline = 
img_icon_user_search = 

img_button_pm_forward = button_pm_forward.gif*25*96
img_button_pm_new = button_pm_new.gif*25*84
img_button_pm_reply = button_pm_reply.gif*25*96

img_button_topic_locked = button_topic_locked.gif*25*88
img_button_topic_new = button_topic_new.gif*25*96
img_button_topic_reply = button_topic_reply.gif*25*96
img_button_quick_reply = button_quick_reply.gif*25*106
The last line is the hack code obviously. No where in my Revolution imageset.cfg file does any of the "img_button*" files exist. So I assume it inherits these from the Prosilver imageset.cfg. Right?

Why doesn't the Quick Reply button at least appear on the page now? The "img_button_topic_reply" button appears fine. Why one and not the other?

The button_quick_reply.gif is in the /prosilver/imageset/en/ directory.

isNumB
Registered User
Posts: 86
Joined: Thu Aug 06, 2009 7:59 am

Re: Evil Quick Reply

Post by isNumB » Sat Aug 08, 2009 3:54 pm

Is this version working with 3.0.5?

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 3:56 pm

Well, I edited the viewtopic_body.html for Revolution and now I have a text link (that doesn't work) titled "quick reply" appearing beside the Post Reply button.

Argh!

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Sat Aug 08, 2009 4:07 pm

I see the button It's working now ;)
But you forget the include change at :

Code: Select all

http://www.kwanonians.com/styles/revolution/template/viewtopic_body.html
Before :

Code: Select all

<!-- INCLUDE jumpbox.html -->
add :

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED -->
	<!-- INCLUDE posting_qr_body.html -->
<!-- ENDIF -->
Last edited by leviatan21 on Sat Aug 08, 2009 4:12 pm, edited 1 time in total.
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 4:09 pm

Almost working
Click the quick reply button.

Nothing. :)

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Sat Aug 08, 2009 4:13 pm

tharmsen wrote:Almost working
Click the quick reply button.

Nothing. :)
Read my previous post :D
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 4:20 pm

It works! THANK YOU!

So now I have to figure out how to get the smilies in the quick reply. :)

tharmsen
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun Nov 18, 2007 7:40 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by tharmsen » Sat Aug 08, 2009 4:29 pm

Ok, one last problem... hopefully this is easy to fix.

I have the smilies working... but everything appears twice!

Image

User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: Evil Quick Reply

Post by leviatan21 » Sat Aug 08, 2009 5:52 pm

tharmsen wrote:Ok, one last problem... hopefully this is easy to fix.

I have the smilies working... but everything appears twice!
Undo the changes in posting_qr_body.html for smilies and bbcodes :)

This :

Code: Select all

			<!-- INCLUDE posting_buttons.html -->

			<div id="smiley-box">
				<!-- IF S_SMILIES_ALLOWED and .smiley -->

					<strong>{L_SMILIES}</strong><br />
					<!-- BEGIN smiley -->
						<a href="#" onclick="insert_text('{smiley.A_SMILEY_CODE}', true); return false;"><img src="{smiley.SMILEY_IMG}" width="{smiley.SMILEY_WIDTH}" height="{smiley.SMILEY_HEIGHT}" alt="{smiley.SMILEY_CODE}" title="{smiley.SMILEY_DESC}" /></a>
					<!-- END smiley -->
				<!-- ENDIF -->
				<!-- IF S_SHOW_SMILEY_LINK and S_SMILIES_ALLOWED-->
					<br /><a href="{U_MORE_SMILIES}" onclick="popup(this.href, 300, 350, '_phpbbsmilies'); return false;">{L_MORE_SMILIES}</a>
				<!-- ENDIF -->

			</div>

			<div id="message-box">
Replace with :

Code: Select all

			<div id="message-box">
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”