Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1489
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by Prosk8er »

tim_welch wrote:I am using MOD version 1.0.1 with phpBB3.0.0 and I notice in IE at the bottom left of ever viewtopic page, I get an "error on page" note which if double-clicked shows:

Image

Anyone any ideas what I can do to get rid of this?
i get the same error in IE7
hate264
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon Jan 21, 2008 5:48 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by hate264 »

<|TGC|BOSTON> wrote:If a topic is locked, admins and moderators can still use the quick reply button and i dont want any replys on a locked topic. How can i hide the quick reply buttom for EVERYBOdy if a topic is locked ?
Set mods' and admins' rights. They can post with "slow" reply too, you know.
Run some forums, willya? ,>
<|TGC|BOSTON>
Registered User
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2008 9:40 pm
Location: France

Re: Evil Quick Reply

Post by <|TGC|BOSTON> »

hate264 wrote:Set mods' and admins' rights. They can post with "slow" reply too, you know.
Thanks for your reply, but i cant find where i can set that option. Can you explain me please ?
User avatar
tim_welch
Registered User
Posts: 163
Joined: Tue Aug 17, 2004 11:41 am
Location: London, UK
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by tim_welch »

eviL<3 wrote:tim_welch, i will look into it.
Thanks. I notice quite a few people get it actually - if you look at some of the more recent screen dumps from members, you will see the 'error' text in their web browser's bottom left corner.
StarCraft II Map Creator's Community - for all things related to map building in StarCraft 2.
eScala Fansite (Fan Site) - as appearing in Britain's Got Talent 2008.
Hope Fansite (Fan Site) and Community - for all things Hope girl group related from The X Factor 2007.
The Hobbit Forums - for fans of The Hobbit and Beowulf.
odisn
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed Oct 25, 2006 8:31 pm
Location: Raleigh, NC

Re: Evil Quick Reply

Post by odisn »

I installed EQR last evening and it works great for me and for most of my posters. I have a couple that say the box disappears after a few seconds for them, though. I don't believe I've seen this mentioned, at least not in the previous few pages. Any ideas?

I saw somewhere (might have been on evil's board) where there was a piece of code that could be tweaked so that the QR box is always "turned on" and you don't have to click the button first. Could you repost that? I wonder if that might solve the problem...
User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: Evil Quick Reply

Post by igorw »

odisn, have a look in includes/functions_quick_reply.php, there are some settings at the top.
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three
batman129
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Jan 19, 2007 3:18 am
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by batman129 »

eviL<3 wrote:odisn, have a look in includes/functions_quick_reply.php, there are some settings at the top.
Ahh, that did it for me! It finally shows up and works, thanks evil! The box shows up, which is perfect!
masi
Registered User
Posts: 12
Joined: Thu Nov 09, 2006 12:39 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by masi »

hi there, i'm useing evil quick reply with the serenity style (based on subsilver afaik)

so - well there seem to be some problems with it:

1. the "quick replay" button to hide/show the quick reply field dosnt show up
2. the quick reply field is allways shown up
3. the quick reply field shows up TWICE - one right below the reply/new topic buttons and one below the topic search check pic: http://img242.imageshack.us/img242/1858/errornz5.jpg
User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: Evil Quick Reply

Post by igorw »

For the images problem, refresh your imageset in the acp.

For the duplicate problem, check your edits to viewtopic_body.html.
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three
batman129
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Jan 19, 2007 3:18 am
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by batman129 »

eviL<3 wrote:For the images problem, refresh your imageset in the acp.

For the duplicate problem, check your edits to viewtopic_body.html.
Refreshing the imageset in the ACP caused the "Quick Reply" button to appear for me. ;)
rippededge
Registered User
Posts: 209
Joined: Tue Dec 04, 2007 1:55 am

Re: Evil Quick Reply

Post by rippededge »

The mod works fine all except one little problem!

Check it out!

Image
Image

I cant seem to find where the problem is happening.

It always displays the image that should be shown on mouseover and doesn't change when you mouse over it. There is also text that appears over the image. Is there a way to get the button to work the same way as the post reply button.

Thanks in advance.

The problem occurs at http://www.superbowlforums.com
User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: Evil Quick Reply

Post by igorw »

rippededge, are you using the latest version?
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1489
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by Prosk8er »

evil when you do this in includes/functions_quick_reply.php

Code: Select all

'hide_box'			=> false,	// Shall the box be hidden on pageload?
instead of true
the error on the page problem goes away

so maybe that will help you narrow down the problem
rippededge
Registered User
Posts: 209
Joined: Tue Dec 04, 2007 1:55 am

Re: Evil Quick Reply

Post by rippededge »

eviL<3 wrote:rippededge, are you using the latest version?

I think,

I used the version that is available for download from phpbb.

Which I assumed was the most up-to-date version. If not, where can I find it?
statm
Registered User
Posts: 447
Joined: Thu Jul 21, 2005 11:03 am
Location: NC, USA
Name: Matt
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by statm »

The most recent version is on page one of this topic as of Jan 21st..
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”