Evil Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
User avatar
KellyBean
Registered User
Posts: 270
Joined: Wed Nov 07, 2007 3:06 pm
Location: Massachusetts
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by KellyBean »

Installed and working on RC8... but is anyone else getting this:
Image

What did I do wrong this time? :lol: Thanks!
My Forum | My Design/How-to Site
Need help MODing or customizing your site? I can do it for a very reasonable fee. Contact me!

Image

ramonax
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Nov 14, 2007 4:28 am

Re: Evil Quick Reply

Post by ramonax »

furyking wrote:
ramonax wrote:ok i managed to fix the problem,

how will the quickreply be automatically displayed without clicking the quickreply button?
You fixed the error submitting problem?
Can teach me?
well i couldnt get it work on subsilver so i changed the theme on xmas mg but its based on subsilver i think

how can decrease the quickreply box size without clicking the "-" button?

User avatar
Jaymie1989
Registered User
Posts: 1991
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:21 pm
Name: Jaymie

Re: Evil Quick Reply

Post by Jaymie1989 »

KellyBean wrote:Installed and working on RC8... but is anyone else getting this:
Image

What did I do wrong this time? :lol: Thanks!

Hey you.

Re-upload your style. That should fix it.
Dear creators of Sesame Street,
Kids are still fat. Can I come back now?
Sincerely, Cookie Monster.

View my MODs - Need phpBB help with MODs and Styles? Take a look at my phpBB3 services

Juza
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri May 25, 2007 5:21 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Juza »

Juza wrote:I have installed this mod but I have a problem...when I open a topic, the page immediately jumps to the QR box...is there any way to avoid it? Or I haven't installed it correctly?
ok, I've solved my problem :-)
Juza Nature Photography - http://www.juzaphoto.com

Chanty87
Registered User
Posts: 28
Joined: Mon Jul 11, 2005 8:36 pm
Location: NL
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by Chanty87 »

Just updated from RC5 -> RC7 -> RC8. Everything works fine (as far as I know), except when I try to post with quick reply I get forwarded to posting.php with this error message:

The submitted form was invalid. Try submitting again.

Any ideas on how to fix this? I'm using subsilver2.

NoDeity
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Jul 17, 2003 9:43 am
Name: Brad Reddekopp

Re: Evil Quick Reply

Post by NoDeity »

I tried installing it last night on RC8 and found that many of the Finds were broken. Anyone else seeing that?

egriz
Registered User
Posts: 441
Joined: Tue Jun 11, 2002 9:49 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by egriz »

I also am seeing that and I also have the same issue with the text showing over the quick-reply button.

User avatar
KellyBean
Registered User
Posts: 270
Joined: Wed Nov 07, 2007 3:06 pm
Location: Massachusetts
Contact:

Re: Evil Quick Reply

Post by KellyBean »

That's because RC8 changed the way it does buttons

This is what the instructions said to add:

buttons.css:

Code: Select all

.quick-reply-icon, .quick-reply-icon a	{ background: transparent none 0 0 no-repeat; }
Here's how I modified it:

Code: Select all

.quick-reply-icon span	{ background: transparent none 0 0 no-repeat; }
I did the same for colours.css.

Also, on view_topic.html

You need to change this:

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED --><div class="quick-reply-icon"><a href="javascript:toggle_quick_reply();"><span>{L_QUICK_REPLY}</span></a></div><!-- ENDIF -->
To this:

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED --><div class="quick-reply-icon"><a href="javascript:toggle_quick_reply();" title="{L_QUICK_REPLY}"><span></span>{L_QUICK_REPLY}</a></div><!-- ENDIF -->
(thanks to karlsemple for the help and tips! ;) )
My Forum | My Design/How-to Site
Need help MODing or customizing your site? I can do it for a very reasonable fee. Contact me!

Image

User avatar
MS FRANKY
Registered User
Posts: 155
Joined: Sun Feb 13, 2005 9:53 pm
Location: Slovakia no SLOVENIA

Re: Evil Quick Reply

Post by MS FRANKY »

I want ask you. How i did disable posting with qr for guest..?

NoDeity
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Jul 17, 2003 9:43 am
Name: Brad Reddekopp

Re: Evil Quick Reply

Post by NoDeity »

KellyBean wrote:That's because RC8 changed the way it does buttons

This is what the instructions said to add:

buttons.css:

Code: Select all

.quick-reply-icon, .quick-reply-icon a	{ background: transparent none 0 0 no-repeat; }
Here's how I modified it:

Code: Select all

.quick-reply-icon span	{ background: transparent none 0 0 no-repeat; }
I did the same for colours.css.

Also, on view_topic.html

You need to change this:

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED --><div class="quick-reply-icon"><a href="javascript:toggle_quick_reply();"><span>{L_QUICK_REPLY}</span></a></div><!-- ENDIF -->
To this:

Code: Select all

<!-- IF S_QR_ENABLED --><div class="quick-reply-icon"><a href="javascript:toggle_quick_reply();" title="{L_QUICK_REPLY}"><span></span>{L_QUICK_REPLY}</a></div><!-- ENDIF -->
(thanks to karlsemple for the help and tips! ;) )
Good work! Thanks. :)

NoDeity
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Jul 17, 2003 9:43 am
Name: Brad Reddekopp

Re: Evil Quick Reply

Post by NoDeity »

Is imageset.cfg no longer edited for this MOD in RC8?

Edit: Nevermind. I was in the wrong folder.

Edit again: Success!

NoDeity
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Jul 17, 2003 9:43 am
Name: Brad Reddekopp

Re: Evil Quick Reply

Post by NoDeity »

The quick reply is working fine but I'm not having much luck getting the smilies and BB code panels to show up (i.e. I'm seeing the same thing as before I tried to enable that extra bit in the contrib folder).

Here are the relevant bits of my functions_quick_reply.php file. See any problems?

Code: Select all

	// Some little config for the quick reply, allows the admin to change these default values through the database.
	$qr_config = array(
		// Disable it easily
		'enabled'			=> isset($config['evil_qr_enabled']) ? $config['evil_quick_reply'] : true,
		// Do you want the subject line to be displayed
		'display_subject'	=> isset($config['evil_qr_display_subject']) ? $config['evil_qr_display_subject'] : false,
		// Shall the box be hidden on pageload?
		'hide_box'			=> isset($config['evil_qr_hide_box']) ? $config['evil_qr_hide_box'] : false,
		// Display the buttons to resize the textarea?
		'resize'			=> isset($config['evil_qr_resize']) ? $config['evil_qr_resize'] : true,
		'bbcodes'			=> isset($config['evil_qr_bbcodes']) ? $config['evil_qr_bbcodes'] : true,
		'smilies'			=> isset($config['evil_qr_smilies']) ? $config['evil_qr_smilies'] : true,		
	);

Code: Select all

	if ($qr_config['smilies'] || $qr_config['bbcodes'])
	{
		$user->add_lang('posting');
		
		if ($qr_config['smilies'])
		{
			include($phpbb_root_path . 'includes/functions_posting.' . $phpEx);
			
			generate_smilies('inline', $forum_id);
			$template->assign_var('S_SMILIES_ALLOWED', true);
		}
		
		if ($qr_config['bbcodes'])
		{
			$template->assign_var('S_BBCODE_ALLOWED', true);
		}
	}

}

?>

NoDeity
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Jul 17, 2003 9:43 am
Name: Brad Reddekopp

Re: Evil Quick Reply

Post by NoDeity »

Urgh. Never mind. Sorry. I'd neglected to edit posting_qr_body.html. Works fine now.

Subliminal Emcee
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed Dec 05, 2007 8:50 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Subliminal Emcee »

This mod wont work for me? Followed instructions for install and copied files over... but no button?

Fishguts
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2007 1:44 pm

Re: Evil Quick Reply

Post by Fishguts »

Subliminal Emcee wrote:This mod wont work for me? Followed instructions for install and copied files over... but no button?
I have the same problem - there's a text "Quick Reply" and I'm able to click on it and the space right of it to open the box, bot there's no image

NoDeity wrote:Urgh. Never mind. Sorry. I'd neglected to edit posting_qr_body.html. Works fine now.
what did you edit there? I've done everything said here - maybe that's the reason why i have no image

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”