Page 67 of 150

Re: Evil Quick Reply

Posted: Sun Mar 23, 2008 2:13 pm
by ever-fresh
another error. sorry:
actualy i uploaded the folder evil_quick_reply.zip to my Forum folder. and unzipped it. is it ok ?
in Viewtopic.php page

Code: Select all

);
make_jumpbox(append_sid("{$phpbb_root_path}viewforum.$phpEx"), $forum_id);

//-- mod : Evil Quick Reply ------------------------------------------------------------
//-- add
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_quick_reply.' . $phpEx);
quick_reply($topic_id, $forum_id, $topic_data);
//-- fin mod : Evil Quick Reply --------------------------------------------------------

page_footer();

?>
is this OK ?

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Mar 24, 2008 10:39 am
by ever-fresh
ok now. i replaced all files in correct directories.
but only problem in viewtopic.php file. and this is still.
the above way is correct to edit or not ? :(

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Mar 24, 2008 10:50 am
by igorw
Yes, that should be correct ;)

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Mar 24, 2008 7:37 pm
by anhStupid
hmm, addon no support custom, url, qoute.... bbcode.

I try new code (find in posting.php and apply for functions_quick_reply.php :) )

Code: Select all

	if ($qr_config['smilies'] || $qr_config['bbcodes'])
	{
		$user->add_lang('posting');
		
		if ($qr_config['smilies'])
		{
			include($phpbb_root_path . 'includes/functions_posting.' . $phpEx);
			
			generate_smilies('inline', $forum_id);
			$template->assign_var('S_SMILIES_ALLOWED', true);
		}
		
		if ($qr_config['bbcodes'])
		{
			// HTML, BBCode, Smilies, Images and Flash status
			$bbcode_status	= true;
			$img_status		= ($bbcode_status && $auth->acl_get('f_img', $forum_id)) ? true : false;
			$url_status		= ($config['allow_post_links']) ? true : false;
			$flash_status	= ($bbcode_status && $auth->acl_get('f_flash', $forum_id) && $config['allow_post_flash']) ? true : false;
			$quote_status	= ($auth->acl_get('f_reply', $forum_id)) ? true : false;
            
            $template->assign_vars(array(
				'S_BBCODE_ALLOWED'		=> true,
				'S_BBCODE_IMG'			=> $img_status,
				'S_BBCODE_URL'			=> $url_status,
				'S_LINKS_ALLOWED'			=> $url_status,
				'S_BBCODE_FLASH'		=> $flash_status,
				'S_BBCODE_QUOTE'		=> $quote_status)
            );
            
            display_custom_bbcodes();
		}
	}
I'm not sure is it right, but it's ok!

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Mar 24, 2008 11:57 pm
by Groover
The mod works perfectly, but for some reason 2 Quick Reply buttons appear. Does anyone know how to fix this?

Image


Thanks in advance.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Mar 25, 2008 10:27 am
by Hannibal_King
Hannibal_King wrote:Phew, i just listed the whole topic :shock: but i still cant find an answer to my problems :(

1. how to fix the problem that is in IE7? the quick reply is toggled on every page reload :roll:
2. how to add options to quick reply box? (Disable smilies, Do not automatically parse URLs, Attach a signature (signatures can be altered via the UCP), Notify me when a reply is posted, ...)
hmm, any fix for this please? its a great quick reply but i am missing this.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Thu Mar 27, 2008 7:26 pm
by kipin
I know this is supposed to be a "simple" quick reply, but has anyone figured out how to have the custom bbcodes show up in the quick reply?

In normal reply, I went to the source and found this but I can't figure out where I would add this to the quick reply function to get them to display next to all the default bbcodes..

Code: Select all

			<input class="button2" name="addbbcode22" value="imeem" onclick="bbstyle(22)" title="add IMEEM SONG IN TOPIC" type="button">
			<input class="button2" name="addbbcode24" value="spoiler" onclick="bbstyle(24)" title="Note: [spoiler]hidden text[/spoiler]" type="button">
			<input class="button2" name="addbbcode26" value="video" onclick="bbstyle(26)" title="[video]link[/video]" type="button">
I can post a screenshot of what I am talking about if you don't understand my question.

Thanks for any help!

Re: Evil Quick Reply

Posted: Sat Mar 29, 2008 4:58 pm
by Knild
Hey i got the mod working and i love it:D
But i want one thing. can the writing box be shown all the time so you don't have to click on the "Quick reply"
button.

// Knild

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Mar 31, 2008 5:17 pm
by kipin
Knild,

Open up functions_quick_reply.php

Search for this line

Code: Select all

		'hide_box'			=> true,	// Shall the box be hidden on pageload?
Change "true" to "false".

The box should stay open now.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Mon Mar 31, 2008 6:14 pm
by leviatan21
HI evil<3 :
I have a couple of questions about posting_qr_body.html
1) In prosilver there is a double code, one is disabled with <-- -->
can I delete it ??
2) Why you don't do the "addons/smilies_bbcodes" template for subsilver 2 ??

Thanks, Great mod !

Re: Evil Quick Reply

Posted: Tue Apr 01, 2008 12:24 pm
by Basilakis
It is not working for me, and it is getting really anoying.

It does not print, the button in the viewtopic page. I have added the code there, in every possible place and it is still nothing.

Also, mod is:

includes/acp/acp_styles.php

find , 'button_topic_reply'

after add

, 'button_quick_reply'

The actually script is

'button_topic_reply' , that means there is a "," after the burron_topic_reply. What the hell, do i do with that?

Re: Evil Quick Reply

Posted: Wed Apr 02, 2008 6:31 am
by alez
solved

Re: Evil Quick Reply

Posted: Wed Apr 02, 2008 12:30 pm
by callumacrae
Does it only work in prosilver and subsilver2?

Because it's not working: there used to be an error, solved that, but now there's no difference between what I have now and what I had before. I use Aero Red Blue and Green if it is that and anybody knows.

Re: Evil Quick Reply

Posted: Thu Apr 03, 2008 2:02 am
by alez
Callum95 wrote:Does it only work in prosilver and subsilver2?

Because it's not working: there used to be an error, solved that, but now there's no difference between what I have now and what I had before. I use Aero Red Blue and Green if it is that and anybody knows.
im using it on other than ss and ps.. so it works on others.
Try refreshing image gallery on styles (acp)

Re: Evil Quick Reply

Posted: Thu Apr 03, 2008 2:14 am
by redgsr
I could not get this to work to save my life. I had someone create a custom quick reply box that is always visible if you are logged in.

It works great and I suggest you all do the same - you can check it at http://www.GuruCreation.com/forum/