SEO MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
^[GS]^
Registered User
Posts: 274
Joined: Sun Aug 06, 2006 10:59 pm
Location: Argentina
Contact:

Re: SEO MOD

Post by ^[GS]^ » Mon Jan 18, 2010 2:58 am

I have Fatals errors with the function utf8_trans_unaccent...
Look http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... #p11729435

baky95
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Nov 30, 2009 4:52 pm
Location: Ljubljana
Name: Darvin Jakolič

Re: SEO MOD

Post by baky95 » Sat Jan 23, 2010 12:32 pm

I installed this mod and everything works well except for voting in the posts.
When you create a poll and you want to vote appears to me that There's page.

How would this could be the problem?

Appendix: The problem is that when you select an option and click the Vote page begins to load and appear an error (and this There's the issue).
Now the problem is when it starts to load a page on UCITA link of the topic and at the end of the link added secondary line eg. http://www.svet-racunara.com/forum/priv ... t186.html-


The same problem happens when I edit my post when I want to save your changes as he begins to load the link with the secondary bar at the end and when off the line on normal load.


Where to edit the code to me that this mistake would not emerge?

healthinfo
Registered User
Posts: 20
Joined: Sun Jan 24, 2010 7:49 pm

Re: SEO MOD

Post by healthinfo » Sun Jan 24, 2010 8:26 pm

Does anyone know how to insert the query? you can't do it in phpmyadmin
Health Forum A source for health related information.

healthinfo
Registered User
Posts: 20
Joined: Sun Jan 24, 2010 7:49 pm

Re: SEO MOD

Post by healthinfo » Sun Jan 24, 2010 8:30 pm

here's the query if you guys can't remember.

Code: Select all

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('seo_ext', 'html', 0);
Health Forum A source for health related information.

healthinfo
Registered User
Posts: 20
Joined: Sun Jan 24, 2010 7:49 pm

Re: SEO MOD

Post by healthinfo » Mon Jan 25, 2010 1:34 am

Ok, I figure it out.

Here's a new question. How come most links have the ".html-" ? whats up with the dash. I also removed the dash from the .htaccess file and it fix all broken link problems. Is there a way to remove the dash from viewtopic and viewforum?
Health Forum A source for health related information.

Riggedid
Registered User
Posts: 23
Joined: Sat Jan 09, 2010 1:33 am

Re: SEO MOD

Post by Riggedid » Mon Jan 25, 2010 5:14 am

I really wish this mod was updated.

filhakika
Registered User
Posts: 126
Joined: Tue Apr 15, 2008 8:41 am

Re: SEO MOD

Post by filhakika » Fri Jan 29, 2010 11:26 pm

I have 2 questions.
I have all read the topic and fixed too many bugs.

But My "Mark Forums Read" button doesnt't work well. I mean when I click it it's going to just refresh page. And nothing change. Also forums don't mark read.

My second is it;
It's an image.

http://i46.tinypic.com/1zgcldk.gif

healthinfo
Registered User
Posts: 20
Joined: Sun Jan 24, 2010 7:49 pm

Re: SEO MOD

Post by healthinfo » Sat Jan 30, 2010 8:01 am

can you post your .htaccess file
Health Forum A source for health related information.

filhakika
Registered User
Posts: 126
Joined: Tue Apr 15, 2008 8:41 am

Re: SEO MOD

Post by filhakika » Sat Jan 30, 2010 10:25 am

@healthinfo

Code: Select all

<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

RewriteEngine on

Rewriterule ^(.+)-f([0-9]*).html-?(.*)$            ./viewforum.php?f=$2&$3
Rewriterule ^(.+)-(t|p)([0-9]*).html-?(.*)$         ./viewtopic.php?$2=$3&$4
Rewriterule ^(.+)-f([0-9]*)s([0-9]*).html-?(.*)$      ./viewforum.php?f=$2&start=$3&$4
Rewriterule ^(.+)-(t|p)([0-9]*)s([0-9]*).html-?(.*)$   ./viewtopic.php?$2=$3&start=$4&$5

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Re: SEO MOD

Post by Handyman` » Mon Feb 01, 2010 7:07 pm

^[GS]^ wrote:I have Fatals errors with the function utf8_trans_unaccent...
Look http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... #p11729435
Looks like you're using a different MOD - this MOD doesn't have utf8_trans_unaccent
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

baky95
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Nov 30, 2009 4:52 pm
Location: Ljubljana
Name: Darvin Jakolič

Re: SEO MOD

Post by baky95 » Thu Feb 04, 2010 11:46 am

I have not managed to solve the problem with secondary bar end link when voting.
I installed the mod as it is written in the guide and everything works nice addition.
Here now we appeared the same problem but with a link to the forum.
Here's how it looks (when I put the arrow on the forum below my name appears with secondary link bar at the end).
error.jpg
error.jpg (144.65 KiB) Viewed 1215 times
Where is the problem?

Ds !
Registered User
Posts: 85
Joined: Sun Feb 10, 2008 10:04 am
Location: Darkness
Contact:

Re: SEO MOD

Post by Ds ! » Sat Feb 06, 2010 11:03 pm

Hello ,

First I would like to thanks you Handyman` for this great MOD

I have some questions about this MOD

1. what is the format of the URL after installing this MOD

2. can I make the format to look like this

- http://subdomain.mydomain.com/f1/t1/
- my forum already in subdomain and I want the URL end with slash / folder format

3. can I after installing this MOD install MOD like SEO Forum and Meta tag .

4. does this MOD make Loading in the CPU - server -

5. does this MOD work with 3.0.6 and 3.0.7 ...

Thanks again :)

feamor
Registered User
Posts: 34
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:24 am

Re: Better clean_url function

Post by feamor » Sun Feb 07, 2010 11:39 am

waxxie wrote:I find the current clean_url function the be lacking as many foreign characters can be added and you need to edit the functions_seo.php to add each in the array.

On my site I accept only a-z and 0-9.

to do this open includes/functions_seo.php

Code: Select all

FIND:
$find = array(' ', '@', '=', '$', '&amp', '&quot', '+', '~', '`', '?', '#', '%', '!', '^', '.', '/', '_', ')', '(', '[', ']', '{', '}', ':', ',', '<', '>', ';', '|', '*', '"', '\'', '\\');
$url = str_replace($find, '-', censor_text($url));

REPLACE WITH:
$url = ereg_replace('[^A-Za-z0-9]', '-', censor_text($url));
Enjoy
there is not a file named functions_seo.php in includes directory. Actually, there is not such a file anywhere :?

baky95
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Nov 30, 2009 4:52 pm
Location: Ljubljana
Name: Darvin Jakolič

Re: SEO MOD

Post by baky95 » Tue Feb 09, 2010 2:20 pm

Please, I managed to solve a problem that I mentioned in the previous few posts.

I have another question,
How to set the title of a topic that is not precisely the link at the end of this sad igleda

Test topic • Name My Forum

and wanted to be like this

Test topic

I tried something in overall_header template, but I failed.

Is it possible this is done?

andrew55
Registered User
Posts: 236
Joined: Wed Jan 28, 2009 7:43 pm

Re: SEO MOD

Post by andrew55 » Fri Feb 12, 2010 3:37 am

I have phpBB SEO installed and had to move my board to a new directory. Everything went ok except, when phpBB SEO is enabled, all of my board links are broken. I refreshed template, theme, and cache. I also disabled and re-enabled phpBB SEO, but I can't get links to work. I must be missing something here - any suggestions?

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”