SEO MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
lizard78
Registered User
Posts: 59
Joined: Tue Sep 09, 2008 5:57 pm

Re: SEO MOD

Post by lizard78 » Wed Sep 10, 2008 3:49 pm

No, it doesn't helps. I had this code already in my functions_seo...

Anybody else an idea?

AaronBB
Registered User
Posts: 16
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:17 am

Re: SEO MOD

Post by AaronBB » Thu Sep 11, 2008 2:04 pm

I can't figure out how to install this. What do I have to do except uploading the files?

Komanche
Registered User
Posts: 248
Joined: Thu Aug 02, 2007 10:49 am
Location: Czech Republic

Re: SEO MOD

Post by Komanche » Fri Sep 12, 2008 11:02 am

Hi,
I have problem with this mod. I am using the latest version of phpbb3 and also this mod.

In this topic: http://www.offroadforum.cz/zase-p%C3%A1 ... t5019.html
when I want to show the last page, I click on the page number (at this moment 183), but it move me only to page 6... it works at the sae system for all pages in this topic...

Is it possible to be problem of language? Codepage is UTF-8...

thank you.

bike749
Registered User
Posts: 14
Joined: Sat Aug 09, 2008 3:21 am

Re: SEO MOD

Post by bike749 » Sat Sep 13, 2008 12:04 am

Those This Mod Work With 3.0.2 Yes or No Some one Tell me.

drankur
Registered User
Posts: 271
Joined: Sat Dec 22, 2007 4:16 am

Re: SEO MOD

Post by drankur » Sat Sep 13, 2008 4:21 am

yes it works , i am using it on my forum 3.02

User avatar
raybman2
Registered User
Posts: 16
Joined: Sun Feb 11, 2007 11:23 pm
Location: Los Angeles, California
Contact:

Re: SEO MOD

Post by raybman2 » Sat Sep 13, 2008 9:40 pm

Had this MOD installed for several months, but URLs would not work correctly in emails. Any subscription or reply emails would not have correct URL to appropriate forum or post. Removed the MOD and all works perfect.

This MOD needs an overhaul.

Muzet
Registered User
Posts: 189
Joined: Tue Mar 18, 2008 9:42 pm
Location: POSTER_FROM
Contact:

Re: SEO MOD

Post by Muzet » Sun Sep 14, 2008 8:58 am

raybman2 wrote:Had this MOD installed for several months, but URLs would not work correctly in emails. Any subscription or reply emails would not have correct URL to appropriate forum or post. Removed the MOD and all works perfect.

This MOD needs an overhaul.
Read here.

newsoftw
Registered User
Posts: 58
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:50 pm

Re: SEO MOD

Post by newsoftw » Mon Sep 15, 2008 12:45 pm

helloo every body...

i use the phpbb 3.0.2 with magicforest style....

when i install the seo mod Version 1.0.0RC4 on my forum --->>>>

i go to edit the .htaccess file, when i find the commad this commad

Code: Select all

<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

in the .htaccess file but this commad is not found in the mu forum .htaccess file...

this command is not present in my forum .htaccess file

plz help any & how to fix or any other ways

thanks in ADVNS
new soft world

newsoftw
Registered User
Posts: 58
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:50 pm

Re: SEO MOD

Post by newsoftw » Tue Sep 16, 2008 5:29 am

newsoftw wrote:helloo every body...

i use the phpbb 3.0.2 with magicforest style....

when i install the seo mod Version 1.0.0RC4 on my forum --->>>>

i go to edit the .htaccess file, when i find the commad this commad

Code: Select all

<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

in the .htaccess file but this commad is not found in the mu forum .htaccess file...

this command is not present in my forum .htaccess file

plz help any & how to fix or any other ways

thanks in ADVNS
new soft world


plz any body help me.....
how to fix this problem...

thanks in ADVNS
new soft world

Phi Kai
Registered User
Posts: 5
Joined: Tue Sep 16, 2008 1:53 pm

Re: SEO MOD

Post by Phi Kai » Tue Sep 16, 2008 4:47 pm

Has anyone made this work with Board3 Portal...

I installed it and now I can only get to my portal and not to the board index. Any fixes for this?

Found the fix...

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0#p4619435

Khamosh-Saya
Registered User
Posts: 871
Joined: Fri Nov 23, 2007 6:46 am
Location: UAE
Name: Jamshed Ansari
Contact:

Re: SEO MOD

Post by Khamosh-Saya » Thu Sep 18, 2008 10:54 am

i Havent This File .htaccess

What Should i Do?

After Changing the Host i cant Find This file in my ftp forum

mre03
Registered User
Posts: 149
Joined: Mon Apr 05, 2004 12:02 pm

Re: SEO MOD

Post by mre03 » Fri Sep 19, 2008 11:17 am

Phi Kai wrote:Has anyone made this work with Board3 Portal...

I installed it and now I can only get to my portal and not to the board index. Any fixes for this?

Found the fix...

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0#p4619435
got this to work now thanks!

XToF.be
Registered User
Posts: 61
Joined: Thu Jun 28, 2007 10:52 am
Contact:

Re: SEO MOD

Post by XToF.be » Sun Sep 21, 2008 1:38 pm

This is a question for al users who have installed this mod on a phpBB3 board an updated it to 3.0.2.
If you click on 'Subscribe forum' at the bottom of the page, do you get confirmation that the forum was succesfully added, or are you instantly redirected to the top of the page where you clicked on 'Subscribe forum'? I'm having this problem, and I'm thinking the SEO Mod is causing again another malfunction. :(

By the way, I still didn't find any solution for my other problem:
XToF.be wrote:Rebump.
XToF.be wrote:I think it's time to remove the one week layer of dust from my previous post :) .
XToF.be wrote:Bump:
XToF.be wrote:When I post a reply and I want to view my post, the MOD redirects me to the first page of the topic instead of my reply. I didn't find something about this issue in this topic so far.

Edit:
I'm having the exact same issue as described by flycker some posts above:

Here and
here and
here .
So from the moment that there are more than one page of reply posts, I'm redirected to the first page when replying.

It takes me to the URL:
http://myboard.com/topic-title-t464.html#p1822,
where it should take me to:
http://myboard.com/topic-title-t464s40.html#p1822

Does anyone have an idea? Or can anyone give me some hints?

Friendly
Registered User
Posts: 66
Joined: Tue May 06, 2008 12:21 pm

Re: SEO MOD

Post by Friendly » Sun Sep 21, 2008 3:02 pm

Those This Mod Work With 3.0.2 Yes or No Some one Tell me.
Yes and no. It works fine (or seems to - I just installed it and all my URLs look good to me), but you will find that one of the lines of code you need to search for doesn't exist in 3.02 . Look on page 39 of this thread for the actual line of code you need to search for.

Peter77sx
Registered User
Posts: 3253
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Re: SEO MOD

Post by Peter77sx » Sun Sep 21, 2008 3:09 pm

Khamosh-Saya wrote:i Havent This File .htaccess

What Should i Do?

After Changing the Host i cant Find This file in my ftp forum
phpbb3 download file has the .htaccess that you need.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”