SEO MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Obi_Wan
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Sep 01, 2003 8:22 am

Re: SEO MOD

Post by Obi_Wan »

So it's not fixed. k. Thanks
DaannO
Registered User
Posts: 86
Joined: Mon Sep 17, 2007 11:24 am

Re: SEO MOD

Post by DaannO »

Small question, where can i find the .htaccess file?
Obi_Wan
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Sep 01, 2003 8:22 am

Re: SEO MOD

Post by Obi_Wan »

DaannO wrote:Small question, where can i find the .htaccess file?
In your phpBB root folder. Most of the time FTP Clients would show it as hidden, so you have to tell your program that it should display hidden files too.
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: SEO MOD

Post by stokerpiller »

Hello

EDIT: I an Idiot :)

And whats this about a 404 error?
I am done with phpBB
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: SEO MOD

Post by stokerpiller »

I have installed this great MOD on my testforum.
Thanks for creating this Handyman 8-)

It is working fine with no errors.



There is one little language specific improvement that I would like to have.

In Denmark we use the letters æ ø å
Your mod does rewrite the æ to ae and thats correct.
å and ø however isn't rewritten.
å = ae
ø = oe

An example on a topic with this title: "nævner øl og bål"
It gets rewritten to this: naevner-o%CC%B7l-og-b%C3%A5l-t2235.html
To be correct and complete SEO it should be: naevner-oel-og-bael-t2235.html

Is there any way to correct this?
I am done with phpBB
mh0825
Registered User
Posts: 58
Joined: Thu Oct 19, 2006 4:18 am

Re: SEO MOD

Post by mh0825 »

I may have to ditch my own mod because I can't get the member profiles working.

My member profiles when it's set to a simple format I get a forum not found. When I do FORUM_DIR/member/member The images for the profile page don't work.
.... Some Super Sweet Signature Soon ....
braianz
Registered User
Posts: 45
Joined: Thu Apr 20, 2006 2:04 am

Re: SEO MOD

Post by braianz »

BUG:
the "mark all forums read" in index.php with the seo mod dont work.... the link redirect to index.php only.
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: SEO MOD

Post by stokerpiller »

braianz wrote:BUG:
the "mark all forums read" in index.php with the seo mod dont work.... the link redirect to index.php only.
Same here.
I am done with phpBB
PTByter
Registered User
Posts: 36
Joined: Fri Jul 27, 2007 8:34 pm

Re: SEO MOD

Post by PTByter »

Yap.. here didnt work also..
and the Polls, if you vote, it didnt work also..
Try You!
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: SEO MOD

Post by stokerpiller »

PTByter wrote:Yap.. here didnt work also..
and the Polls, if you vote, it didnt work also..
Try You!
Polls woks fine here.
I am done with phpBB
PTByter
Registered User
Posts: 36
Joined: Fri Jul 27, 2007 8:34 pm

Re: SEO MOD

Post by PTByter »

In my one no...
Login with this user:
teste
Password:
123456
and try to vote, and say me whats happening!
flipper242
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Jun 28, 2007 12:33 am
Location: Hamburg- Germany
Contact:

Re: SEO MOD

Post by flipper242 »

my solution for the pagination bug in rc4:

viewforum.php near line 640
find:
'U_LAST_POST' => $view_topic_url . '&p=' . $row['topic_last_post_id'] . '#p' . $row['topic_last_post_id'],

Replace:
'U_LAST_POST' => $view_topic_url . '#p' . $row['topic_last_post_id'],

functions_seo.php near line 290
find:
$append = '.' . $phpEx;



replace
$append = '.html';

my Mark all forums read bug solution
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0#p3251600


if there are major bugs in my solution please let me know about
seqwence
Registered User
Posts: 34
Joined: Tue Feb 13, 2007 8:20 am

Re: SEO MOD

Post by seqwence »

What about the searching?
'Cos when i'm on the search page and click on the icon, which has to take me on the last post, it only takes me to the begening of the topic instead.
braianz
Registered User
Posts: 45
Joined: Thu Apr 20, 2006 2:04 am

Re: SEO MOD

Post by braianz »

flipper242 wrote:my solution for the pagination bug in rc4:

viewforum.php near line 640
find:
'U_LAST_POST' => $view_topic_url . '&p=' . $row['topic_last_post_id'] . '#p' . $row['topic_last_post_id'],

Replace:
'U_LAST_POST' => $view_topic_url . '#p' . $row['topic_last_post_id'],

functions_seo.php near line 290
find:
$append = '.' . $phpEx;



replace
$append = '.html';

my Mark all forums read bug solution
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0#p3251600


if there are major bugs in my solution please let me know about
Dont works the fix for mark all forums read...

put dir "www.forum.com/index-i.html-mark=forums" and this says error
Silverdown
Registered User
Posts: 176
Joined: Thu Jun 08, 2006 6:31 pm
Location: USA

Re: SEO MOD

Post by Silverdown »

Works fine
Nice job, Thanks! :mrgreen:
My Extentions: None
PHPBB Fan since: 2.0.6 Version Using: phpBB 3.2.3
Dev Version Using: phpBB 3.2.3
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”