Page 51 of 77

Re: SEO MOD

Posted: Sat Aug 30, 2008 4:05 am
by danman1202
danman1202 wrote:My, "next" and, "previous" buttons do not work. As in the buttons you click within a thread to go from one page of the thread to the next.I added the pagination fix and was able to successfully click page numbers to get to content but the "next page" and "previous page" buttons are non functioning. Any help...? I've looked through a bunch of pages but this thread is so long I can't sift through it all.

Other errors for me:

"Next Topic" and "Previous Topic" buttons do not work.

Bumping threads with the "bump" button creates a 404 on the thread.

When I say, "do not work" I mean a 404 error was registered.

I'll give this a two or three days or else I'm done with this mod. Too buggy.

My forum:

http://www.madein1903.com/forum/
Anything regarding this?

Re: SEO MOD

Posted: Sat Aug 30, 2008 5:14 am
by danman1202
It has been seven months since the initial release and there is still no second re-release to address issues. I don't think this modification should have been validated with all the issues with 404 errors. I understand that this is a fairly complex modification and will be prone to more errors than most, but this mod should still be listed as in development until the errors are remedied in my humble opinion. I removed this modification off of my forum until these issues have been addressed that I have brought up. Perhaps they are of my own error, perhaps not. Either way, I will await until it is fixed. Thanks for taking the time to create such an interesting mod, and I say that with no sarcasm. This will be an awesome mod once presented sans errors.

Re: SEO MOD

Posted: Sat Aug 30, 2008 6:48 am
by Peter77sx
There are other great alternatives... like the SEO MOD's by dcz. full support for phpbb3 with sitemaps and all the 9 yards.

Re: SEO MOD

Posted: Sat Aug 30, 2008 7:08 am
by danman1202
Peter77sx wrote:There are other great alternatives... like the SEO MOD's by dcz. full support for phpbb3 with sitemaps and all the 9 yards.
I'll try it out. Thanks!

Re: SEO MOD

Posted: Sat Aug 30, 2008 7:26 am
by dearbabu
hello

Now my site is working. I have described my query here. Please have a look and say a suggestion.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p6829805

Re: SEO MOD

Posted: Sun Aug 31, 2008 10:15 pm
by vibgyor
dearbabu wrote:hello

Now my site is working. I have described my query here. Please have a look and say a suggestion.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p6829805
open ur viewtopic_body.html from ur (root/styles/style/template).
root- public_html
styles-ur themes folder
style-ur current theme folder

then remove

Code: Select all

<h2><a href="{U_VIEW_TOPIC}">{TOPIC_TITLE}</a></h2>
in that file save it,
then log into ur admin cp and run purge the cache

Re: SEO MOD

Posted: Mon Sep 01, 2008 7:33 am
by snadowitz
handyman - how do I get the latest version of this MOD? how do I install/activate it? (for a newbie to phpbb)

Re: SEO MOD

Posted: Mon Sep 01, 2008 9:46 am
by snadowitz
Peter77sx wrote:There are other great alternatives... like the SEO MOD's by dcz. full support for phpbb3 with sitemaps and all the 9 yards.
Can you post a link to the mod itself? The mods database search function sucks.........

Re: SEO MOD

Posted: Mon Sep 01, 2008 1:32 pm
by jhansle1
HI all,

I have tried quite a few locations and I just can't seem to get the ad to display:

http://www.planetsteelers.com/phpBB3/viewforum.php?f=2

I am not getting any errors, or weird display issues when I post the adsense JS.

I'm not using the standard theme so that may be a problem, but I think the tags are in the correct place.

Re: SEO MOD

Posted: Thu Sep 04, 2008 12:22 am
by Vysse
ok so iv been using phpbb for a few months now and finally got a server. for the past few weeks iv been doing mod after mod after mod. i just finished installing the SEO mod and the Advanced Meta Tags mod. now anytime i go to certain areas in my acp i get blank pages. i tried putting an htaccess file under forums/adm to show the php errors with no results. any ideas on how i can fix this?

Re: SEO MOD

Posted: Fri Sep 05, 2008 2:43 am
by harikumar001
Can anything be done about the Bump problem :(

Re: SEO MOD

Posted: Sun Sep 07, 2008 12:32 pm
by justclik
plz can i know why whene i past the sql line :

Code: Select all

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('seo_ext', 'html', 0);
it gives me that error i wondring why plz can u help me with that :)

Image

thanks in advince

Re: SEO MOD

Posted: Tue Sep 09, 2008 6:00 pm
by lizard78
Hi, I user a recent topic mod. After installing this SEO mod, there is no change in the recent file. what I have to change, can anybody help me please?

Here is my recent.php:

Code: Select all

<?php
// ############         Edit below         ########################################
$topic_length = '45';	// length of topic title
$topic_limit = '10';	// limit of displayed topics
$special_forums = '1';	// specify forums ('0' = no; '1' = yes)
$forum_ids = '25,22,23,27';		// IDs of forums; separate them with a comma

$config_path = '/forum/';	// path to config.php
$root_path = '/forum/';		// link path
// ############         Edit above         ########################################

$path = dirname(__FILE__);
include_once($path.$config_path .'config.php');
mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpasswd) OR die('Unable to select server.');
mysql_select_db($dbname) OR die('Unable to select database.'); 

// ############## output ##############
echo '<table width="340" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">
';
// ############## output ##############

$where_forums = ( $special_forums == '0' ) ? '' : 't.forum_id NOT IN ('. $forum_ids .') AND ';
$sql = "SELECT t.*, f.forum_id, f.forum_name, u.username AS first_poster, u.user_id AS first_poster_id, u2.username AS last_poster, u2.user_id AS last_poster_id, p.post_username AS first_poster_name, p2.post_username AS last_poster_name, p2.post_time
	FROM ". $table_prefix ."topics t, ". $table_prefix ."forums f, ". $table_prefix ."users u, ". $table_prefix ."posts p, ". $table_prefix ."posts p2, ". $table_prefix ."users u2
	WHERE $where_forums t.topic_poster = u.user_id AND f.forum_id = t.forum_id AND p.post_id = t.topic_first_post_id AND p2.post_id = t.topic_last_post_id AND u2.user_id = p2.poster_id
	ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT $topic_limit";
$result = mysql_query($sql);
if( !$result )
{
	die('SQL Statement Error: '. mysql_error());
	exit();
}

$line = array();
while( $row = mysql_fetch_array($result) )
{
	$line[] = $row;
}

for( $i = 0; $i < count($line); $i++ )
{
	$forum_id = $line[$i]['forum_id'];
	$forum_url = $root_path.'forum'.$forum_id.'.html';
	$topic_id = $line[$i]['topic_id'];
	$topic_url = $root_path .'ftopic'. $topic_id.'.html';

	$topic_title = ( strlen($line[$i]['topic_title']) < $topic_length ) ? $line[$i]['topic_title'] : substr(stripslashes($line[$i]['topic_title']), 0, $topic_length) .'...';

	$topic_type =  ( $line[$i]['topic_type'] == '2' ) ? '': '';
	$topic_type .= ( $line[$i]['topic_type'] == '3' ) ? '': '';
	$topic_type .= ( $line[$i]['topic_type'] == '1' ) ? '': '';
	$topic_type .= ( $line[$i]['topic_vote'] ) ? '': '';

	$views = $line[$i]['topic_views'];
	$replies = $line[$i]['topic_replies'];

	$first_time = date('d.m.', $line[$i]['topic_time']);
	$first_author = ( $line[$i]['first_poster_id'] != '-1' ) ? '<a href="'. $root_path .'profile.php?mode=viewprofile&u='. $line[$i]['first_poster_id'] .'">'. $line[$i]['first_poster'] .'</a>' : ( ($line[$i]['first_poster_name'] != '' ) ? $line[$i]['first_poster_name'] : 'guest' );
	$last_time = date('d.m.Y', $line[$i]['post_time']);
	$last_author = ( $line[$i]['last_poster_id'] != '-1' ) ? $line[$i]['last_poster'] : ( ($line[$i]['last_poster_name'] != '' ) ? $line[$i]['last_poster_name'] : 'guest' );
	$last_url = '<a href="'. $root_path .'viewtopic.php?p='. $line[$i]['topic_last_post_id'] .'#'. $line[$i]['topic_last_post_id'] .'">'. $last_author .'</a>';
	// ############## output ##############
	echo '<tr><td valign="top" nowrap="nowrap">'. $topic_type .'<a href="'. $topic_url .'" class="textnorms">'. $topic_title .'</a>   
                        &nbsp;&nbsp; (<span class="textnorms">'. $last_author .' in <a href="'. $forum_url .'" class="textnorms">'. $line[$i]['forum_name'] .'</a></span>)
                      </td>
                    </tr>';
	// ############## output ##############
}

echo '</table>';
mysql_close();
?>

Re: SEO MOD

Posted: Wed Sep 10, 2008 10:52 am
by lizard78
A big problem on the index page. I get an error 404 if I click on the latest post.

Can anybody say where the problem is?

Re: SEO MOD

Posted: Wed Sep 10, 2008 2:40 pm
by Muzet
lizard78 wrote:A big problem on the index page. I get an error 404 if I click on the latest post.

Can anybody say where the problem is?
Find in functions_seo.php:

Code: Select all

$append = '.' . $phpEx;
replace with:

Code: Select all

$append = '.html';