Posting template

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
PoPoutdoor
Registered User
Posts: 217
Joined: Fri Oct 31, 2008 2:58 pm
Contact:

Re: Posting template

Post by PoPoutdoor » Wed Dec 09, 2009 7:08 am

Sergey wrote:Have tried dis one out, but it´s not working for me!
Installed it on a clean new forum for testing it out, followed the instructions to the end...
Empty the forum cache, find it under the ACP but with { bla bla bla } and not a proper topic =/

Write in some stuff that Should appear on a new topic in the forum, press SEND, went back to my forum
Create a new topic, and nope... None of it appears like it should!

The version of the forum is 3.0.6...

What is wrong?
Have you get the Prosilver or Subsilver2 mods done?

Tazmanian
Registered User
Posts: 218
Joined: Wed Jan 25, 2006 7:02 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: Posting template

Post by Tazmanian » Wed Dec 09, 2009 10:37 am

Yes it does :idea:

Prodigy.NL
Registered User
Posts: 7
Joined: Tue Nov 24, 2009 5:41 pm

Re: Posting template

Post by Prodigy.NL » Wed Dec 09, 2009 3:48 pm

The mod didnt show up for me when i did all the changes.
I got it solved really simple, just 'Purge the cache' on the main admin page.
For anyone else that doesnt get it working, try that and hopefully it will run just as magically as it does for me.

Sergey
Registered User
Posts: 11
Joined: Tue Nov 13, 2007 9:28 am

Re: Posting template

Post by Sergey » Wed Dec 09, 2009 3:55 pm

When I get to the Forums -> Edit ->
All I find is:
{ FORUM_POST_TPL }:
{ FORUM_POST_TPL_EXPLAIN }

(IF the UCP is set to Swedish, If I set it to Eng it show up like it should) But isn´t working for me...

And a box where I can write the template... I feel that´s something is REALLY fishy here :o
Because if I write the template, the template will not show up after I press send!

And I need this to working on my other forum ASAP...

User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: Posting template

Post by igorw » Wed Dec 09, 2009 5:02 pm

You need to add the language edits to other languages too.
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three

Sergey
Registered User
Posts: 11
Joined: Tue Nov 13, 2007 9:28 am

Re: Posting template

Post by Sergey » Fri Dec 11, 2009 11:45 am

eviL<3 wrote:You need to add the language edits to other languages too.
Yes, that one I undertand and have fixed! But after I have edit all the files and have found were I can edit the template, after I have pressed Send it should appear when I create a new topic, but it dosen´t...

Therefore I ask, Whats wrong?

updown
Registered User
Posts: 542
Joined: Sat Jan 05, 2008 6:53 am

Re: Posting template

Post by updown » Mon Dec 14, 2009 12:44 am

could it be that this has something to do with the new forum_options values in database on updating to 3.0.6? There seems to be several MODs with this problem for ACP-forums-settings after the update) :?

(I'm still running 3.0.5 so I havn't checked for myself, yet)

happyvalentine
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Dec 05, 2009 11:15 am

Re: Posting template

Post by happyvalentine » Mon Dec 21, 2009 8:30 am

doesn't work for me. I didn't see anything in my acp->forum->edit, I can see other things like forum name, forum parent, description but no posting template. I have installed this mod but won't work. This is first time for me that I can't see any changes after installing mod.

Hope you will help me out as soon as you can.

happyvalentine
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Dec 05, 2009 11:15 am

Re: Posting template

Post by happyvalentine » Mon Dec 21, 2009 8:31 am

ooo sorry to mention i am using phpbb 3.0.6, i am running it from my local pc

neonshares
Registered User
Posts: 138
Joined: Thu May 21, 2009 1:31 am

Re: Posting template

Post by neonshares » Mon Dec 21, 2009 4:21 pm

Is it possible to auto hide the posting template message when a user clicks on the posting body?

bloodmage
Registered User
Posts: 52
Joined: Sun May 17, 2009 9:04 pm

Re: Posting template

Post by bloodmage » Wed Dec 23, 2009 8:29 pm

hello ,

thanks for this mod but that dont work for me when i wright the template .

i get this error code :

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Unknown column 'forum_post_tpl' in 'field list' [1054]

SQL

UPDATE phpbb_forums SET parent_id = 7, forum_type = 1, forum_status = 0, forum_parents = '', forum_name = 'Video By RobPleasure', forum_link = '', forum_desc = 'Download video without spyware .', forum_desc_uid = '', forum_desc_options = 7, forum_desc_bitfield = '', forum_post_tpl = '[img]http://robpleasure.com/bloodmage/robpleasureoverview.png[/img]\nPicture :\nTitle :\nRelease :\n[img]http://robpleasure.com/bloodmage/robpleasureuploadinformation[/img]\nHoster :\nSubtitle :\nCensor :\nSize :\n[img]http://robpleasure.com/bloodmage/robpleasurelink[/img]\nNumber of link(s) :\nlinks code :\n[hide]put links here ![/hide]', forum_rules = 'Read rules before uploading and make poste .', forum_rules_uid = '', forum_rules_options = 7, forum_rules_bitfield = '', forum_rules_link = 'http://robpleasure.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=4#p4', forum_image = 'video.png', forum_style = 0, display_subforum_list = 1, display_on_index = 1, forum_topics_per_page = 0, enable_indexing = 1, enable_icons = 1, enable_prune = 0, prune_days = 7, prune_viewed = 7, prune_freq = 1, forum_name_colour = 'ff0000', forum_flags = 32 WHERE forum_id = 8

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 1262
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 194
CALL: acp_forums->update_forum_data()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_forums->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 78
CALL: p_master->load_active()
how to resolv it ?
thanks in advance bloodmage .

User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: Posting template

Post by igorw » Wed Dec 23, 2009 9:23 pm

You have to execute the SQL query. More info: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=724145
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three

neonshares
Registered User
Posts: 138
Joined: Thu May 21, 2009 1:31 am

Re: Posting template

Post by neonshares » Thu Dec 24, 2009 9:49 pm

It will be good if we have auto disappearance of the posting template when a user click on it

BikerForLife
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Aug 30, 2009 12:24 am

Re: Posting template

Post by BikerForLife » Thu Dec 24, 2009 10:29 pm

Hi!

I love this mod, and I installed it almost perfect, but when you go to add a new forum, the posting template stuff is not aligned correctly.

Here is pic :

http://i50.tinypic.com/2ccmfx0.png

- - -
I have re-checked every file edit and it is correct, but I do not know what the problem is.

Can you help?

Thanks!

User avatar
Mike TUMS
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Oct 21, 2005 9:37 pm
Location: Moscow, RU
Contact:

Re: Posting template

Post by Mike TUMS » Mon Dec 28, 2009 1:34 pm

AutoMOD can't execute SQL query properly, error appears...

And little suggestion:
Add BBCode panel to textarea in ACP for posting template.

Great MOD, btw =)
Image

Sorry for my bad english, i'm just russian ;)

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”