Quick reply for phpBB3

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
rxu
Extensions Development Team
Posts: 3040
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu »

DesiPlace wrote:the quickreply-box is pretty big, what should I do to make it a bit smaller?
You can try this trick.
hariS. wrote:Works on phpBB 3.0.4 , style : twilightBB
Thanks :)

Trifles
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Mar 31, 2009 3:46 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by Trifles »

edit: nvm, i just did everything over and it works fine now, i must have accidentally deleted something before
Last edited by Trifles on Tue Mar 31, 2009 6:50 pm, edited 1 time in total.

taimurkazmi
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Feb 20, 2009 6:45 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by taimurkazmi »

rxu wrote:What style?
Pro Silver2

WDPD
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Apr 02, 2009 6:38 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by WDPD »

I did a search and found nothing... apologies for what must be a really infuriating "help the dumb newbie" sort of post, but here goes.

My forum has several styles. The quick-reply mod is installed and active for two of the styles. I want to install it on other styles - such as Hermes. What do I do? I'd actually prefer editing the raw viewtopic_body files and manually FTPing instead of using install scripts, which tend to create more problems than they solve :lol:

Anyway, thanks in advance to whoever can give me detailed step-by-step instructions of what I should do. And sorry for such a newbie-style question :oops: Like I said, I searched for about thirty minutes, but couldn't find anything besides various install.php scripts - I'd rather just edit the stuff manually, so I can see what I'm doing :D

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3040
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu »

taimurkazmi wrote:Pro Silver2
Hmm... Couldn't find this style anywhere, would you provide a link?
WDPD wrote:I want to install it on other styles - such as Hermes. What do I do?
Depending on what stock style your custom style is based.
If you custom style is based on prosilver, you should apply MOD's installation instruction for prosilver to edit you custom style (use main instruction), and for subsilver2-based style you use installation instruction for subsilver2 (MOD package/templates/subsilver2.xml).

ironik
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Nov 03, 2008 12:03 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by ironik »

how to install this MOD on my forum?

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3040
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu »

You can install as per this tutorial :)

WDPD
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Apr 02, 2009 6:38 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by WDPD »

rxu wrote:
taimurkazmi wrote:Pro Silver2
Hmm... Couldn't find this style anywhere, would you provide a link?
WDPD wrote:I want to install it on other styles - such as Hermes. What do I do?
Depending on what stock style your custom style is based.
If you custom style is based on prosilver, you should apply MOD's installation instruction for prosilver to edit you custom style (use main instruction), and for subsilver2-based style you use installation instruction for subsilver2 (MOD package/templates/subsilver2.xml).
Thanks! It's based on Subsilver2, but now I've run into another snag.

In the UCP, "Display quick reply panel at topic view:" defaults to "no". When I tried setting it to "yes" (that I might see the fruit of our labors! :D ), I got the usual "settings updated" screen... but when it refreshes back to the UCP, the setting is still at "no". No matter how many times I switch it to "yes", it never actually enables it, or even claims it's enabled - blasted thing is stuck on "no" :cry: .

Other settings will switch properly - it's just the quick reply setting that "sticks" to "no".

What might I be doing wrong?

(EDIT: and since it would probably help, here's my ucp_prefs_view.html file)

Code: Select all

<!-- INCLUDE ucp_header.html -->

{$CA_BLOCK_START}
{$CA_CAP2_START}{L_TITLE}{$CA_CAP2_END}
<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}">
<!-- IF ERROR -->
	<tr>
		<td class="row3" colspan="2" align="center"><span class="gensmall error">{ERROR}</span></td>
	</tr>
<!-- ENDIF -->
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_IMAGES}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="images" value="1"<!-- IF S_IMAGES --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="images" value="0"<!-- IF not S_IMAGES --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_FLASH}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="flash" value="1"<!-- IF S_FLASH --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="flash" value="0"<!-- IF not S_FLASH --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_SMILIES}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="smilies" value="1"<!-- IF S_SMILIES --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="smilies" value="0"<!-- IF not S_SMILIES --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_SIGS}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="sigs" value="1"<!-- IF S_SIGS --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="sigs" value="0"<!-- IF not S_SIGS --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_AVATARS}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="avatars" value="1"<!-- IF S_AVATARS --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="avatars" value="0"<!-- IF not S_AVATARS --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<!-- IF QUICK_REPLY -->
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_QUICK_REPLY_DISPLAY}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="quickreply" value="1"<!-- IF S_QUICKREPLY --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="quickreply" value="0"<!-- IF not S_QUICKREPLY --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF QUICK_POST -->
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_QUICK_POST_DISPLAY}:</b></td>
	<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="quickpost" value="1"<!-- IF S_QUICKPOST --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="quickpost" value="0"<!-- IF not S_QUICKPOST --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF S_CHANGE_CENSORS -->
	<tr>
		<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_DISABLE_CENSORS}:</b></td>
		<td class="row2"><input type="radio" class="radio" name="wordcensor" value="1"<!-- IF S_DISABLE_CENSORS --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_YES}</span>&nbsp; &nbsp;<input type="radio" class="radio" name="wordcensor" value="0"<!-- IF not S_DISABLE_CENSORS --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span class="gen">{L_NO}</span></td>
	</tr>
<!-- ENDIF -->
<tr>
	<td colspan="2" class="spacer"></td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_TOPICS_DAYS}:</b></td>
	<td class="row2">{S_TOPIC_SORT_DAYS}</td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_TOPICS_KEY}:</b></td>
	<td class="row2">{S_TOPIC_SORT_KEY}</td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_TOPICS_DIR}:</b></td>
	<td class="row2">{S_TOPIC_SORT_DIR}</td>
</tr>
<tr>
	<td colspan="2" class="spacer"></td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_POSTS_DAYS}:</b></td>
	<td class="row2">{S_POST_SORT_DAYS}</td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_POSTS_KEY}:</b></td>
	<td class="row2">{S_POST_SORT_KEY}</td>
</tr>
<tr>
	<td class="row1" width="50%"><b class="genmed">{L_VIEW_POSTS_DIR}:</b></td>
	<td class="row2">{S_POST_SORT_DIR}</td>
</tr>
<tr>
	<td class="cat" colspan="2" align="center">{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="btnmain" type="submit" name="submit" value="{L_SUBMIT}" />&nbsp;&nbsp;<input class="btnlite" type="reset" value="{L_RESET}" name="reset" /></td>
</tr>
</table>
{$CA_BLOCK_END}

<!-- INCLUDE ucp_footer.html -->

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3040
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu »

WDPD wrote:In the UCP, "Display quick reply panel at topic view:" defaults to "no". When I tried setting it to "yes" (that I might see the fruit of our labors! ), I got the usual "settings updated" screen... but when it refreshes back to the UCP, the setting is still at "no". No matter how many times I switch it to "yes", it never actually enables it
The bad news is that we can't make it enabled by default with only template edits since user_options field has to be recalculated. Actually, install.php installation script should do it :)

WDPD
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Apr 02, 2009 6:38 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by WDPD »

rxu wrote:
WDPD wrote:In the UCP, "Display quick reply panel at topic view:" defaults to "no". When I tried setting it to "yes" (that I might see the fruit of our labors! ), I got the usual "settings updated" screen... but when it refreshes back to the UCP, the setting is still at "no". No matter how many times I switch it to "yes", it never actually enables it
The bad news is that we can't make it enabled by default with only template edits since user_options field has to be recalculated. Actually, install.php installation script should do it :)
Maybe I was not clear with my words :) The problem isn't that it isn't enabled by default (only ten users use this skin on the forum, having them switch manually is NO PROBLEM! I don't care! :)).

The problem is that it simply will not enable! No matter how many times I click "yes", then "submit", it always remains on "no"!

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3040
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu »

Ah... now I see. Sorry for misunderstanding (if you'd writing in russian the things would be much better for sure :mrgreen: ).
If so, there could be some problem(s) with includes/ucp/ucp_prefs.php edits. Please recheck them once again or show me the code of the edited file.

User avatar
hariS.
Registered User
Posts: 50
Joined: Sat Oct 11, 2008 12:48 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by hariS. »

I've tryed to install this MOD on another forum , but unsuscefully , I've edited al files , aded new codes , and when i run

install/install.php
I am getting this eror :

Code: Select all

Warning: include(./common.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/jeditek1/public_html/forum/install/install.php on line 17

Warning: include(./common.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/jeditek1/public_html/forum/install/install.php on line 17

Warning: include() [function.include]: Failed opening './common.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/jeditek1/public_html/forum/install/install.php on line 17

Fatal error: Call to a member function session_begin() on a non-object in /home/jeditek1/public_html/forum/install/install.php on line 20
Known as Ha[R]iS.

WDPD
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Apr 02, 2009 6:38 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by WDPD »

rxu wrote:Ah... now I see. Sorry for misunderstanding (if you'd writing in russian the things would be much better for sure :mrgreen: ).
If so, there could be some problem(s) with includes/ucp/ucp_prefs.php edits. Please recheck them once again or show me the code of the edited file.
If I could write in Russian, believe me I would :) Your English is much, MUCH better than my Russian would be :lol:

I included my ucp_prefs_view.html file, and have not changed the .php file.

User avatar
hariS.
Registered User
Posts: 50
Joined: Sat Oct 11, 2008 12:48 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by hariS. »

any help for mine problem :)
Known as Ha[R]iS.

rxu
Extensions Development Team
Posts: 3040
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu »

hariS. wrote:any help for mine problem :)
Sure. install.php script shouldn't be ran from any subfolder, but from the root folder of your board (I guess it's /forum). So try ...forum/install.php.
WDPD wrote:and have not changed the .php file.
Why not? It has to be edited as per installation instruction, and this is the problem definitely.

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”