NV advanced last topic titles

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
User avatar
spaceace
Registered User
Posts: 1975
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:50 pm
Contact:

Re: last post topic title

Post by spaceace »

alahamdan wrote:This will work with 3.0.7 PL1?

Any update?
works perfectly with 3.0.7PL-1 ;)

User avatar
TheMainEvent
Registered User
Posts: 89
Joined: Sat Mar 13, 2010 7:11 pm

Re: last post topic title

Post by TheMainEvent »

Any chance anybody would help me get this mod back to working on my forums www.virtualleagues.net/forums

it worked, on my old test forums,but on these forums when i removed old phpbb header and added my own with buttons now this mod doesnt seem to work for me.

would really appreciate some help, need this mod badly

User avatar
TheMainEvent
Registered User
Posts: 89
Joined: Sat Mar 13, 2010 7:11 pm

Re: last post topic title

Post by TheMainEvent »

figured out how the code works myself & got it working
Last edited by TheMainEvent on Tue Mar 23, 2010 10:10 pm, edited 1 time in total.

User avatar
hiakungfu
Registered User
Posts: 7
Joined: Mon Jul 20, 2009 5:21 am

Re: last post topic title

Post by hiakungfu »

Got a double line issue here. Can anyone figure out how it could happen? I tried to re-install but it's still there.
Image

No idea how it is happened. :cry:

User avatar
TheMainEvent
Registered User
Posts: 89
Joined: Sat Mar 13, 2010 7:11 pm

Re: last post topic title

Post by TheMainEvent »

hiakungfu wrote:Got a double line issue here. Can anyone figure out how it could happen? I tried to re-install but it's still there.
Image

No idea how it is happened. :cry:
yeah i know why, same shit happened to me. You need to go to your bodyforum code or w/e it is. And you'll find a set of code repeated twice, the line says something like last post or w/e it is. You need to find out exactly what code is there twice & delete the 2nd set of it. than you wont get it showing up twice

User avatar
hiakungfu
Registered User
Posts: 7
Joined: Mon Jul 20, 2009 5:21 am

Re: last post topic title

Post by hiakungfu »

TheMainEvent, thanks a lot ! :D I finally found a repeated code in forumlist_body.html after

Code: Select all

<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn> 
I guess what happened to me was there was an error when the first time I uninstalled the mod and re-install it.

User avatar
TheMainEvent
Registered User
Posts: 89
Joined: Sat Mar 13, 2010 7:11 pm

Re: last post topic title

Post by TheMainEvent »

hiakungfu wrote:TheMainEvent, thanks a lot ! :D I finally found a repeated code in forumlist_body.html after

Code: Select all

<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn> 
I guess what happened to me was there was an error when the first time I uninstalled the mod and re-install it.
exact same problem as me, except the first time it said it installed properly & I just removed the install folder, but in fact after you install through automod your suppose than go to the install directory and install there too before removing folder. But I was able to find a way around it through fooling around with the code for a while

Jan Christensen
Registered User
Posts: 140
Joined: Sun May 16, 2004 10:42 am
Location: Denmark

Re: last post topic title

Post by Jan Christensen »

Dear Nick :)

I have translated your splended MOD into danish language, you can download my translation with this link:

http://olympusdkteam.dk/download/file.php?id=174

I use your MOD and I think the least I can do in return, is to give you my danish translation. :)
Jan Christensen • Danish language package author • Olympus DK Team

Litto
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat Nov 14, 2009 2:49 am

Re: last post topic title

Post by Litto »

Hi, again. I have a problem with the "functions_display.php" on line 423

Lines from 422 to 428

Code: Select all

			//for NV ALTT
		'ALTT_LINK_NAME_SHORT'		>= censor_text($altt_link_name_short),
			'ALTT_LINK_NAME'			=> censor_text($altt_link_name),
			'ALTT_STYLE_BOLD'			=> $altt_style_bold,
			'ALTT_STYLE_ITALIC'			=> $altt_style_italic,
			'ALTT_STYLE_ADV'			=> $altt_style_adv,
			'ALTT_STYLE_ADV2'			=> $altt_style_adv2,
			'U_ALTT_LINK'				=> $altt_link_url,
COuld someone tell me what's wrong with that line? Thanks.

PS: I'm using notepad++

User avatar
spaceace
Registered User
Posts: 1975
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:50 pm
Contact:

Re: last post topic title

Post by spaceace »

Litto wrote:Hi, again. I have a problem with the "functions_display.php" on line 423

Lines from 422 to 428

Code: Select all

			//for NV ALTT
		'ALTT_LINK_NAME_SHORT'		>= censor_text($altt_link_name_short),
			'ALTT_LINK_NAME'			=> censor_text($altt_link_name),
			'ALTT_STYLE_BOLD'			=> $altt_style_bold,
			'ALTT_STYLE_ITALIC'			=> $altt_style_italic,
			'ALTT_STYLE_ADV'			=> $altt_style_adv,
			'ALTT_STYLE_ADV2'			=> $altt_style_adv2,
			'U_ALTT_LINK'				=> $altt_link_url,
COuld someone tell me what's wrong with that line? Thanks.

PS: I'm using notepad++

Code: Select all

'ALTT_LINK_NAME_SHORT'      >= censor_text($altt_link_name_short),
should be

Code: Select all

'ALTT_LINK_NAME_SHORT'      => censor_text($altt_link_name_short),
the ">=" should be "=>" ;)

julian0924
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Mar 31, 2010 4:47 am

Re: last post topic title

Post by julian0924 »

i installed everything, did the file edits, purges cache/templates, and uploaded all the files. but still I do not seem to have a .MODs tab in my ACP. Its a fresh install of phpBB3. Can somebody help?

Sifaka
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Feb 24, 2010 2:39 pm

Re: last post topic title

Post by Sifaka »

I'm confused with the following error I get after I installed the mod.
PHPBB Error Message

Code: Select all

SQL ERROR [ mysqli ]

Not unique table/alias: 't' [1066]

SQL

SELECT f.*, ft.mark_time, t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id, t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id FROM (forum_forums f) LEFT JOIN forum_forums_track ft ON (ft.user_id = 2 AND ft.forum_id = f.forum_id) LEFT JOIN forum_topics t ON (f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id AND t.topic_moved_id = 0) LEFT JOIN forum_topics t ON (f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id AND t.topic_moved_id = 0) ORDER BY f.left_id

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_display.php
LINE: 112
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: index.php
LINE: 41
CALL: display_forums()
WebsiteURL:
http://www.weervlaanderen.be/forum

Line 81 to 112 in functions_display.php:

Code: Select all

	if ($show_active)
	{
		$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array(
			'FROM'	=> array(FORUMS_ACCESS_TABLE => 'fa'),
			'ON'	=> "fa.forum_id = f.forum_id AND fa.session_id = '" . $db->sql_escape($user->session_id) . "'"
		);

		$sql_array['SELECT'] .= ', fa.user_id';
	}
		$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array(//for NV ALTT
		'FROM'	=> array(TOPICS_TABLE => 't'),
		'ON'	=> "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id AND t.topic_moved_id = 0"
	);
	$sql_array['SELECT'] .= ', t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id';
		$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array(
		//for NV ALTT
		'FROM'	=> array(TOPICS_TABLE => 't'),
		'ON'	=> "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id AND t.topic_moved_id = 0"
	); //end NV ALTT
	$sql_array['SELECT'] .= ', t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id';

	$sql = $db->sql_build_query('SELECT', array(
		'SELECT'	=> $sql_array['SELECT'],
		'FROM'		=> $sql_array['FROM'],
		'LEFT_JOIN'	=> $sql_array['LEFT_JOIN'],

		'WHERE'		=> $sql_where,

		'ORDER_BY'	=> 'f.left_id',
	));

	$result = $db->sql_query($sql);
Collum-titles of table forum_forums:

Code: Select all

forum_id 	parent_id 	left_id 	right_id 	forum_parents 	forum_name 	forum_desc 	forum_desc_bitfield 	forum_desc_options 	forum_desc_uid 	forum_link 	forum_password 	forum_style 	forum_image 	forum_rules 	forum_rules_link 	forum_rules_bitfield 	forum_rules_options 	forum_rules_uid 	forum_topics_per_page 	forum_type 	forum_status 	forum_posts 	forum_topics 	forum_topics_real 	forum_last_post_id 	forum_last_poster_id 	forum_last_post_subject 	forum_last_post_time 	forum_last_poster_name 	forum_last_poster_colour 	forum_flags 	forum_options 	display_subforum_list 	display_on_index 	enable_indexing 	enable_icons 	enable_prune 	prune_next 	prune_days 	prune_viewed 	prune_freq
I can acces and adjust the .mod tab-page of NV advanced last topic titles in the adminpanel without any problems.
Can someone help me? website is offline while I don't get it solved. :?
Kind regards,

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: last post topic title

Post by nickvergessen »

you added the code twice:

Code: Select all

   $sql_array['LEFT_JOIN'][] = array(//for NV ALTT
      'FROM'   => array(TOPICS_TABLE => 't'),
      'ON'   => "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id AND t.topic_moved_id = 0"
   );
   $sql_array['SELECT'] .= ', t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id';
      $sql_array['LEFT_JOIN'][] = array(
      //for NV ALTT
      'FROM'   => array(TOPICS_TABLE => 't'),
      'ON'   => "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id AND t.topic_moved_id = 0"
   ); //end NV ALTT
   $sql_array['SELECT'] .= ', t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id';
just delete one of the blocks.
No Support via PM

Sifaka
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Feb 24, 2010 2:39 pm

Re: last post topic title

Post by Sifaka »

nickvergessen wrote:you added the code twice:
just delete one of the blocks.
Thanx nick, I looked over that. :roll: The problem is solved.

alfaalfa
Registered User
Posts: 27
Joined: Thu Jan 14, 2010 10:31 am

Re: last post topic title

Post by alfaalfa »

Hello,

I would have the mod operating also on topics level, meaning to show last post title in topics list.
How to get it?

thanks

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”