Multi-Race Rank Themes

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
Locked
kamuiweb
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Mar 17, 2009 4:39 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by kamuiweb »

Hi,

I have 2 rank + the default rank. I have install Special_and_normal_rank_images_v1.0.1. As Admin I want to choose my rank in one of the two I add before. But now, in my ucp I can't choose any of the two rank I have add. Is it possible to a admin (or a member with special rank) to have other "second" rank than the Default ?

Sorry for my english...

Best Regards
Anyasha
Registered User
Posts: 704
Joined: Mon Aug 07, 2006 4:02 am
Name: Anyasha

Re: MultRace Rank Themes

Post by Anyasha »

MasterZ wrote:
Anti-Clovis wrote:Thanks again for your efforts IBBoard. Any word on why the the default theme is showing in posts, and not the rank theme? The rank theme shows correctly in the ACP, and on the member profile; just not in the posts. Thanks!
Who all is having this problem with this mod? Has anybody found a fix yet?
I am as well.
Kiss me, I'm Polish!
Greylock3491
Registered User
Posts: 34
Joined: Wed Jan 09, 2008 1:11 am

Re: MultRace Rank Themes

Post by Greylock3491 »

This one has me stumped :(

I've restored my database and now when I try to add a new ranked theme I get this:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Failed to read auto-increment value from storage engine [1467]

SQL

INSERT INTO phpbb_rank_themes (rtheme_title, rtheme_public) VALUES ('test2', 1)

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_ranks.php
LINE: 288
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 511
CALL: acp_ranks->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()

I did refresh my cache and reload themes / templates / images for prosilver.

I can however still add new ranks to the special, default, and two new ranked themes I had created before I backed-up and restored my DB :(
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Ok I am going to sound like an idiot here but how do I do the sql edit i know nothing on this so I may need detailed discriptions please?
Greylock3491
Registered User
Posts: 34
Joined: Wed Jan 09, 2008 1:11 am

Re: MultRace Rank Themes

Post by Greylock3491 »

Greylock3491 wrote:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Failed to read auto-increment value from storage engine [1467]

SQL

INSERT INTO phpbb_rank_themes (rtheme_title, rtheme_public) VALUES ('test2', 1)

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_ranks.php
LINE: 288
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 511
CALL: acp_ranks->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Just FYI - restarting MySQL fixed this error :oops:
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Can some tell me where to edit for the blackpearl style it is based on the subsilver2 style ?
any answers will be greatfull
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'boilerma_boilermakers.phpbb_rank_themes' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_rank_themes WHERE rtheme_id > 1 ORDER BY rtheme_title

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_ranks.php
LINE: 435
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_ranks.php
LINE: 375
CALL: acp_ranks->load_rank_themes()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_ranks->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()



Ok I have this issue also, I also have refeshed my styles themes and templates
but I do not know who to restart mySQL?
ok after reading through this topic and am confused I am getting this error when I try to go into the manage ranks when in my ACP
Ok
ToonArmy
Former Team Member
Posts: 4608
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:29 pm
Location: Worcestershire, UK
Name: Chris Smith
Contact:

Re: MultRace Rank Themes

Post by ToonArmy »

BarryARob wrote:Ok I have this issue also, I also have refeshed my styles themes and templates
but I do not know who to restart mySQL?
ok after reading through this topic and am confused I am getting this error when I try to go into the manage ranks when in my ACP
Ok
You don't have the same issue at all, the error message is totally different. You need to run the SQL/installer that came with the MOD.
Chris SmithGitHub
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Hey where is this install I dont see any installer in the mod package
the only thing i can see that you might be talking about here is the install.xml page
and the only thing I have not done in there is this section of the page

Code: Select all

SQL
Code: Select All
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_rank_theme INT DEFAULT 1 NOT NULL ;
ALTER TABLE phpbb_ranks ADD rank_theme INT DEFAULT 1 NOT NULL ;

UPDATE phpbb_ranks SET rank_theme = -1 WHERE rank_special = 1;

CREATE TABLE phpbb_rank_themes (
  rtheme_id smallint(5) NOT NULL auto_increment,
  rtheme_title varchar(50) default NULL,
  rtheme_public tinyint(1) default '0',
  PRIMARY KEY  (rtheme_id)
) CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

INSERT INTO phpbb_rank_themes VALUES (-1, 'Special', 0);
INSERT INTO phpbb_rank_themes VALUES (1, 'Default', 1);
I wasnt sure what to do here I just assumed that it was talking about the other edits that is on that page.
if I need to do some thing with this could you please let me know what it is and how to do it
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Ok I have worked out the SQL thing here and the table is created I have access to my rank management page now but the only thing that is not working is the submit buttons and the reset button any suggestions?
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Ok where is all the help on this mod at why is it so hard to get help on this mod
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

Ok I think all I need is the section and file that has the code for both the sumit and reset button the problem I am having is these buttons in the manage rank page of the ACP is not working they are not doing anything
anyone have any ideas on this
User avatar
camm15h
Former Team Member
Posts: 4981
Joined: Wed Jul 30, 2003 1:02 am
Location: Hull, UK
Name: Paul Cammish

Re: MultRace Rank Themes

Post by camm15h »

BarryARob:
Please bare in mind there is a 6 hour bump limit.
You don't need to reply to this post.
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

I dont understand there so many issues with this mod and no one else has had this issue I am having and no one is able to help me out on this
there has to be just a simple solution for this like i have missed a step or somthing and this mod has so many codes to edit it not suprising that an error would be made but sure some one would be able to tell me which part of code I need to look at for the submit and reset buttons function for the add a rank to a theme page

I have another question here also
if I dont want to not have the ranks icon usable for anyone to use can I just not install the prosilver and subsilver2 files? and skip the edit(s) overhead html and ucp_profile...
I think I have found a coding error but not sure somthing just dont look right here

Code: Select all

<dl>
		<dt><label for="theme_public">{L_RANK_THEME_PUBLIC}:</label></dt>
		<dd><label><input type="radio" class="radio" name="theme_public" value="1" id="theme_public"<!-- IF S_RANK_THEME_PUBLIC --> checked="checked"<!-- ENDIF --> />{L_YES}</label>
			<label><input type="radio" class="radio" name="theme_public" value="0"<!-- IF not S_RANK_THEME_PUBLIC --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_NO}</label></dd>
	</dl>
correct me if I am wrong but is the code above not suposed to look like this

Code: Select all

<dl>
		<dt><label for="theme_public">{L_RANK_THEME_PUBLIC}:</label></dt>
		<dd><label><input type="radio" class="radio" name="theme_public" value="1" id="theme_public"/><!-- IF S_RANK_THEME_PUBLIC --> checked="checked"<!-- ENDIF --> {L_YES}</label>
			<label><input type="radio" class="radio" name="theme_public" value="0"/><!-- IF not S_RANK_THEME_PUBLIC --> checked="checked"<!-- ENDIF -->  {L_NO}</label></dd>
	</dl>
it is realy hard to see the difference but it the /> just before <!-if not s _rank_theme_public -->
User avatar
BarryARob
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Mar 16, 2009 4:18 pm

Re: MultRace Rank Themes

Post by BarryARob »

can someone please look at this code it seams like it is wrong

Code: Select all

	 <dl>
		<dt><label for="rank_theme">{L_RANK_THEME}:</label></dt>
		<dd><select name="rank_theme" id="rank_theme" onchange="if (this.selectedIndex > 0) { dE('posts', 1) } else { dE('posts', -1) }">{S_RANK_THEME_LIST}</select></dd>
	<dl>
 
shouldnt the last <dl> be like this </dl> ?
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”