[MODDB] Separate Login and User Name 1.0.6

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Locked
User avatar
alleycat
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri May 02, 2008 6:32 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by alleycat »

xceler8shun wrote:Hi alleycat, I don't really have any way to test for LDAP authentication.

I could try and knock something together for you to test if you like?
That would be really good. I have a working ldap install to play with ...

thanks :mrgreen:
If I know I'm going crazy, I must not be insane
User avatar
alleycat
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri May 02, 2008 6:32 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by alleycat »

[
xceler8shun wrote:I could try and knock something together for you to test if you like?
Thanks for the code, can't pm back as this is only my 3 post to these forums, need a minimum of 5 to do that :roll:

Have applied your mod in full including replacing the auth_ldap.php code.

First there was an SQL error as the phpbb_disallow_login table had not been created. There are no db schema files in the mod zip file I downloaded. This would explain the error I received when running the install script, but I refreshed the browser and all was well!

Ran the sql you posted earlier for spiderman2 to create the phpbb_disallow_login table.

Tested existing users and they can log on OK, Also username displays instead of login name. Everything fine there.

I then tried to test a new registration but the captcha image is not displaying. It's probably just a typo on my part I'm not sure where :(

Any ideas welcome :mrgreen:
If I know I'm going crazy, I must not be insane
ghost123456789
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat Sep 06, 2008 7:34 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by ghost123456789 »

Hello,

To me, i haven't the sql-codes in install/! what can i do?
Who i will the install/index.php, i have a problem-code=

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3724: Undefined variable: new_comments
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3726: Undefined index: enable_comment
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3829: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3830: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
 
Sorry for bad english. i'm 12 and germany

mfG:

Jan
nouveau
Registered User
Posts: 256
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:51 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by nouveau »

ghost123456789 wrote:Hello,

To me, i haven't the sql-codes in install/! what can i do?
Who i will the install/index.php, i have a problem-code=

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3724: Undefined variable: new_comments
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3726: Undefined index: enable_comment
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3829: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3830: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3201)
 
Sorry for bad english. i'm 12 and germany

mfG:

Jan
Hi Jan,

Please download the install package again, the schemas files in the install directory should now be working to give you the required database sql changes.

You have the following errors

/functions.php on line 3724: Undefined variable: new_comments
/includes/functions.php on line 3726: Undefined index: enable_comment

This MOD shouldn't be affecting those variables to my knowledge.

Any other MOD's installed?
Last edited by nouveau on Thu Apr 02, 2009 10:58 am, edited 1 time in total.
Formerly known as xceler8shun
nouveau
Registered User
Posts: 256
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:51 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by nouveau »

I finally have a little free time coming up and will I'll be scheduling a few days next week to pick up work on this MOD again to get it moving forward.

Have since fixed and updated the schemas file issue.
Formerly known as xceler8shun
codythecomet
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jan 15, 2009 3:20 am

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by codythecomet »

alleycat wrote:
That would be really good. I have a working ldap install to play with ...

thanks :mrgreen:
Have you had any luck with the LDAP? I've been dreaming about applying this mod to my boards with LDAP all year. :D


xceler8shun wrote:
codythecomet wrote:Could someone just apply all the changes to a new 3.0.4 install package and then post it somewhere? It would be so much easier to throw a new forum directory up and run the SQL changes instead of going through that nightmare of an install (I won't miss my old mods)

If I get a spare 30 minutes later today I'll apply the changes to a fresh install of phpbb3 and make them available for you to test.
I hate to be a bother, but any chance you could put that package up?
nouveau
Registered User
Posts: 256
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:51 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by nouveau »

codythecomet wrote:I hate to be a bother, but any chance you could put that package up?
Sent you a PM :)
Formerly known as xceler8shun
codythecomet
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jan 15, 2009 3:20 am

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by codythecomet »

xceler8shun wrote:
codythecomet wrote:I hate to be a bother, but any chance you could put that package up?
Sent you a PM :)
Thank you so much! I really appreciate it!
Xabi
Registered User
Posts: 460
Joined: Wed May 23, 2007 9:04 am

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by Xabi »

I'm very interested in this mod. Is it still in DEV? Has it been released?
nouveau
Registered User
Posts: 256
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:51 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by nouveau »

I would say 98.4% there now, just sorting out the ldap authentication quirks.

If not for the ldap testing, I would say 100% ready for resubmission for validation to the MOD DB.
Formerly known as xceler8shun
lks45
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Jan 06, 2009 7:10 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by lks45 »

died project =(
nouveau
Registered User
Posts: 256
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:51 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by nouveau »

lks45 wrote:died project =(
explain died project?
Formerly known as xceler8shun
xbart
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Mar 19, 2009 6:25 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by xbart »

Hi, I have installed this MOD and i have a problem
When I am viewing a topic, the lik to user profile is http://fourm.url/#
normaly is
memberlist.php?mode=viewprofile&un=xxx

How can I fix it :?:


THX a lot
_________________
Sorry for my English
Sorry 4 my english...
nouveau
Registered User
Posts: 256
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:51 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by nouveau »

xbart wrote:Hi, I have installed this MOD and i have a problem
When I am viewing a topic, the lik to user profile is http://fourm.url/#
normaly is
memberlist.php?mode=viewprofile&un=xxx

How can I fix it :?:


THX a lot
_________________
Sorry for my English
Don't think this one is a MOD problem.
There are no changes made to viewtopic files, so you must have made an error while making other edits.

Does it occur on all templates?

You can try installing on a fresh install again manually or use automod to make the edits for you.
Formerly known as xceler8shun
xbart
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Mar 19, 2009 6:25 pm

Re: [DEV] Separate Login and User Name 1.0.5

Post by xbart »

I have only ONE templatem i will try to reinstal this mod... ;)
THX :oops:
Sorry 4 my english...
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”