[MODDB] easyPortal

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
User avatar
Alxor
Registered User
Posts: 54
Joined: Wed Jun 04, 2008 1:33 am
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Alxor »

Just found this portal, looks promising! :D

Going to try it out soon...going to give this thread a bump as well!!! :P
Last edited by Alxor on Sat Nov 29, 2008 5:16 am, edited 1 time in total.
SC2Nation.com - StarCraft 2 Forum
User avatar
domestictuners
Registered User
Posts: 132
Joined: Fri Dec 17, 2004 4:38 am
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by domestictuners »

you can check it out here
http://www.clan-soc.net
stainless_steelrat
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Jun 19, 2006 5:17 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by stainless_steelrat »

[EDIT] Found source of issue. Not 3.04 upgrader... actual issue was permissions on the forum where I had on of the annoucements coming from. Guest user didn't have read....

Error:
"General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

[0]

An SQL error occurred while fetching this page. "
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

HELP im getting errors on Footer of my site my footer image is gone hahahah

http://www.world-of-games.co.cc/portal.php
User avatar
domestictuners
Registered User
Posts: 132
Joined: Fri Dec 17, 2004 4:38 am
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by domestictuners »

Sorry I can't even view the page with all the mess you have going on. this is either a spam post, or the user needs another host to remove all those adds.
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

No i'm using Add Free Service just one thing is happening in portal.php with my Footer See now

Just see my footer

http://www.world-of-games.co.cc/portal.php
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Noxwizard »

The problem is your stat counter code. It's been inserted into the middle of your HTML.

Code: Select all

<td width="5" height="70" style="background:url('./styles/Infinity/theme
<div style="text-align: center;"><div style="position:relative; top:0; margin-right:auto;margin-left:auto; z-index:99999">
<!-- Start of StatCounter Code -->
 <script type="text/javascript">
 var sc_project=4208100; 
 var sc_invisible=1; 
 var sc_partition=48; 
 var sc_click_stat=1; 
 var sc_security="ba6cd6d4"; 
 </script>
 
 <script type="text/javascript" src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js"></script><noscript><div class="statcounter"><a title="web analytics" href="http://www.statcounter.com/" target="_blank"><img class="statcounter" src="http://c.statcounter.com/4208100/0/ba6cd6d4/1/" alt="web analytics" ></a></div></noscript>
 <!-- End of StatCounter Code -->
</div></div>/images/footerl.gif');">&nbsp;</td>
It should be:

Code: Select all

<td width="5" height="70" style="background:url('./styles/Infinity/theme/images/footerl.gif');"><div style="text-align: center;"><div style="position:relative; top:0; margin-right:auto;margin-left:auto; z-index:99999">
<!-- Start of StatCounter Code -->
 <script type="text/javascript">
 var sc_project=4208100; 
 var sc_invisible=1; 
 var sc_partition=48; 
 var sc_click_stat=1; 
 var sc_security="ba6cd6d4"; 
 </script>
 
 <script type="text/javascript" src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js"></script><noscript><div class="statcounter"><a title="web analytics" href="http://www.statcounter.com/" target="_blank"><img class="statcounter" src="http://c.statcounter.com/4208100/0/ba6cd6d4/1/" alt="web analytics" ></a></div></noscript>
 <!-- End of StatCounter Code -->
</div></div>&nbsp;</td>
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

So what should i change? Which File Should I Edit
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Noxwizard »

That's in your overall_footer.html file, which seems fine. Try purging the cache and see if it fixes it.
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

Ok its not working i'm having a strange Problem when i log in there is a different Footer error and when i log out there is different Footer Error i have PURGED the Catch also Template but every time i purge the catch the Problem of Footer Changes sometime Footer Disappears sometimes INDEX|PORTAL|FAQ They change their Place try to log in my board

username: test
password: tester
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10406
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Noxwizard »

Try this:
Open: styles/Infinity/template/overall_footer.html

Move this:

Code: Select all

<div style="text-align: center;"><div style="position:relative; top:0; margin-right:auto;margin-left:auto; z-index:99999">
<!-- Start of StatCounter Code -->
 <script type="text/javascript">
 var sc_project=4208100; 
 var sc_invisible=1; 
 var sc_partition=48; 
 var sc_click_stat=1; 
 var sc_security="ba6cd6d4"; 
 </script>
 
 <script type="text/javascript" src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js"></script><noscript><div class="statcounter"><a title="web analytics" href="http://www.statcounter.com/" target="_blank"><img class="statcounter" src="http://c.statcounter.com/4208100/0/ba6cd6d4/1/" alt="web analytics" ></a></div></noscript>
 <!-- End of StatCounter Code -->
</div></div>
Above the </body> tag.
And delete the </noscript> after the body tag.
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
User avatar
domestictuners
Registered User
Posts: 132
Joined: Fri Dec 17, 2004 4:38 am
Contact:

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by domestictuners »

I only see 0"> as an issue

other than that age looks fine now, compared to earlier, it was nothing but pop-up after pop-up and scrolling ads on the page.
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

Code: Select all

	<!-- IF not S_IS_BOT -->{RUN_CRON_TASK}<!-- ENDIF -->
</div>

<!--
	We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
	This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
	but also helps build interest, traffic and use of phpBB3. If you (honestly) cannot retain
	the full copyright we ask you at least leave in place the "Powered by phpBB" line, with
	"phpBB" linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our
	forums may be affected.

	The phpBB Group : 2006
//-->
<div class="wrapfooter">
<!-- IF U_ACP -->[ <a class="gensmall" href="{U_ACP}">{L_ACP}</a> ]<br /><br /><!-- ENDIF -->
<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br /><bdo dir="ltr">[ {DEBUG_OUTPUT} ]</bdo><!-- ENDIF -->
</div>

</td></tr>
</table>
<div class="footer"><div class="footerl"><div class="footerr"></div></div></div>
</td></tr>
</table>

<br />

<table width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}">
<tr>
<td width="5" height="70" style="background:url('{T_THEME_PATH}/images/footerl.gif');">&nbsp;</td>
<td height="70" style="background:url('{T_THEME_PATH}/images/footerm.gif');">
<div class="wrapfooter">
<span class="copyright"><a class="wt" href="{U_PORTAL}">Index</a>&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp;<a class="copyright" href="{U_FAQ}">{L_FAQ}</a><!-- IF S_DISPLAY_SEARCH -->&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp;<a class="copyright" href="{U_SEARCH}">{L_SEARCH}</a><!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT --><!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST -->&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp;<a class="copyright" href="{U_MEMBERLIST}">{L_MEMBERLIST}</a><!-- ENDIF --><!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp;<a class="copyright" href="{U_PROFILE}">{L_PROFILE}</a><!-- IF S_DISPLAY_PM -->&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp;<a class="copyright" href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a><!-- ENDIF --><!-- ENDIF --><!-- ENDIF --><br /><br />
phpBB skin developed by: <a class="copyright" href="http://www.jrolson.x10hosting.com/">John Olson</a><br />Powered by <a class="copyright" href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> &copy; 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
</span>
</div>
</td>
<td width="5" height="70" style="background:url('{T_THEME_PATH}/images/footerr.gif');">&nbsp;</td>
</tr>
</table>

</div>
<br />
</body>
</html>
This is my overall_footer and i don't see any thing you stated
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

Popup how could it be ??? i m having no pop ups
Cyborgzz
Registered User
Posts: 133
Joined: Sat Nov 08, 2008 12:30 pm

Re: [BETA] easyPortal 0.0.1

Post by Cyborgzz »

There is one more error when i use Internet explorer the Error is different ,when i use Mozilla the Error is different and when i use Opera the Error is different but everytime the error occurs its in only FOOTER
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”