[MODDB] mChat

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Suggested Hosts
lovelysummer
Registered User
Posts: 437
Joined: Fri Mar 20, 2009 1:49 pm

Re: [RC1] mChat

Post by lovelysummer »

Tks for your quick reply. I have installed it. It works great.
Just 2 more questions :

I would to like to add my own language beside the title [Mini-chat], looks like Mini-chat XXXXX. Where to do the edit?

And where to increase the size of the wordings only inside the chat ?

edit :
one more question
If I prefer only registered member to have the chat function, is it possible to do that?

Thank you. :P
User avatar
AllCity
Registered User
Posts: 230
Joined: Sun Jun 22, 2008 6:33 pm
Name: Andrey Shapoval
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by AllCity »

lovelysummer wrote:Where to do the edit?
root\language\xx\mods\mchat_lang.php
lovelysummer wrote:And where to increase the size of the wordings only inside the chat ?
root\mchat\mchat_xxxxxx.css or root\styles\xxxxxx\template\mchat_body.html
My mods home page.
User avatar
ijhtio
Registered User
Posts: 150
Joined: Sat Feb 28, 2009 10:09 pm
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by ijhtio »

ohhhh and "Ok" "Smilies" and "BBCode" buttons are not working too :(
911!!!!!! help!!!!!!!
regards,
ijhtio
Artack
Registered User
Posts: 312
Joined: Thu Feb 07, 2008 11:26 pm

Re: [RC1] mChat

Post by Artack »

@ijhtio
same situation
lovelysummer
Registered User
Posts: 437
Joined: Fri Mar 20, 2009 1:49 pm

Re: [RC1] mChat

Post by lovelysummer »

mine is BBCODEs not work , smilies is fine .
User avatar
AllCity
Registered User
Posts: 230
Joined: Sun Jun 22, 2008 6:33 pm
Name: Andrey Shapoval
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by AllCity »

Everything works perfect demo http://allcity.net.ru/ or http://www.phpbb3bbcodes.com/ ;)
If something does not work well without linl to the site, i can help.
My mods home page.
User avatar
ijhtio
Registered User
Posts: 150
Joined: Sat Feb 28, 2009 10:09 pm
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by ijhtio »

AllCity wrote:Everything works perfect demo http://allcity.net.ru/ or http://www.phpbb3bbcodes.com/ ;)
If something does not work well without reference to the site, I have nothing to help him foot.
3. Open file mchat.php and replace the secret code on your!
but buddy you didn't reply to my query about the secret word in pointer 3 in install.xml...what does it mean...what do i have to do??
btw the forum in here is Click Here
regards,
ijhtio
User avatar
keith10456
Registered User
Posts: 2315
Joined: Thu Feb 24, 2005 6:55 pm
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by keith10456 »

Great mod!
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: [RC1] mChat

Post by stokerpiller »

ijhtio wrote: but buddy you didn't reply to my query about the secret word in pointer 3 in install.xml...what does it mean...what do i have to do??
btw the forum in here is Click Here
Open mchap.php in your texteditor. There you can change secret code.
You can also make some other changes. Take a look at it, most of it is pretty obvious.
I am done with phpBB
User avatar
ijhtio
Registered User
Posts: 150
Joined: Sat Feb 28, 2009 10:09 pm
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by ijhtio »

hi stokerpiller...thanks for the reply....but actually i did the same....that is the reason why the shoutbox appears there...but sadly it doesn't work as it shud....
regards,
ijhtio
User avatar
ijhtio
Registered User
Posts: 150
Joined: Sat Feb 28, 2009 10:09 pm
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by ijhtio »

Gentlemen...it works perfectly on my test board......i guess some existing javascript (or a mod) is playing foul on my main-board :(
now that's ironic!
regards,
ijhtio
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: [RC1] mChat

Post by stokerpiller »

ijhtio wrote:Gentlemen...it works perfectly on my test board......i guess some existing javascript (or a mod) is playing foul on my main-board :(
now that's ironic!
Did you refresh template?
Or check edits of overall_header
I am done with phpBB
User avatar
ijhtio
Registered User
Posts: 150
Joined: Sat Feb 28, 2009 10:09 pm
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by ijhtio »

ummmm yeah had them double checked.....now i am planning to remove all the mods that i installed lately for this one to work...will post results here soon.... :)
regards,
ijhtio
User avatar
AllCity
Registered User
Posts: 230
Joined: Sun Jun 22, 2008 6:33 pm
Name: Andrey Shapoval
Contact:

Re: [RC1] mChat

Post by AllCity »

If you have prototype.js framework...... on your forum you need open mchat_ajax.js and replace all $ to jQuery, details can be found here.
My mods home page.
lovelysummer
Registered User
Posts: 437
Joined: Fri Mar 20, 2009 1:49 pm

Re: [RC1] mChat

Post by lovelysummer »

My problem is that when I click any function button of the BBcodes , the browser will have error message as shown in the screen shot attached. I use IE 8.

Image
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”