Page 12 of 14

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Mon Mar 24, 2014 8:10 am
by Jessica
Jessica wrote:Thanks the report. The fix has been made (thank you 5hock!!) and the new package will be uploaded soon.
download has been update...
EliteOps wrote:Can i edit or add more images to the medals ?
You can use the Dynamic image medal function

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Mon Mar 24, 2014 9:13 am
by garden of green
Hi jessica,hoping to can point out where i'am going wrong,mod installed great,guessing my issue is here,what exactly do i put in here.

Device Image:
The base name of the gif image inside the images/medals/devices directory, to be applied to dynamically create medals.
Ex. device-2.gif = device

Have upload a image by ftp,but its not showing up,thank you in advance

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Mon Mar 24, 2014 2:54 pm
by BioLogIn
garden of green
If you only want to upload another image for medal, just put it into /images/medals/, and it's filename should appear as an option in a dropdown menu at 'Medal image' (third field from the top) in Medal settings. If it doesn't show up, well, may be some read permissions issue?

You only need 'devices' field if you want to have your medal to be changed dynamically by the script.

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Tue Mar 25, 2014 4:07 am
by garden of green
BioLogIn wrote: garden of green
If you only want to upload another image for medal, just put it into /images/medals/, and it's filename should appear as an option in a dropdown menu at 'Medal image' (third field from the top) in Medal settings. If it doesn't show up, well, may be some read permissions issue?

You only need 'devices' field if you want to have your medal to be changed dynamically by the script.
Thank you for that,works fine now,knew i was making a simple mistake somewhere,was putting the image into devices folder :roll:

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Thu Mar 27, 2014 2:55 am
by garden of green
Just noticed there are now 2 medal buttons in Navbar and displays twice in profile ?
Any idea how to fix this ?

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Thu Mar 27, 2014 6:26 am
by Jessica
garden of green wrote:Just noticed there are now 2 medal buttons in Navbar and displays twice in profile ?
Any idea how to fix this ?
Look for duplicate edits in overall_header.html.

By "profile" do you mean the mini profile in posts or the actual profile? If it's the former, check for duplicates in viewtopic_body.html. If it's the latter, check memberlist_view.html

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Tue Apr 22, 2014 2:02 pm
by garden of green
Jessica wrote:
garden of green wrote:Just noticed there are now 2 medal buttons in Navbar and displays twice in profile ?
Any idea how to fix this ?
Look for duplicate edits in overall_header.html.

By "profile" do you mean the mini profile in posts or the actual profile? If it's the former, check for duplicates in viewtopic_body.html. If it's the latter, check memberlist_view.html
Thank you Jessica,all sorted now

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Sun May 11, 2014 9:13 pm
by sakkiotto
Hi i use ultimate point 1.0.6 -> https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ultimate_points/
when assign a medal (200points) at user.. points not update points.. why?

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Fri May 16, 2014 10:40 am
by Theriddler1
maybe someone would love this css edits i made, so i post here.

Open: viewtopic_body.html

Find:

Code: Select all

<!-- BEGIN medal -->
		<!-- BEGIN medal_row -->
			<!-- BEGIN medal_col -->
					<img src="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_IMAGE}" border="0" alt="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_NAME} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_COUNT}" title="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_NAME} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_COUNT}" {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_WIDTH} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_HEIGHT} />
				<!-- END medal_col -->
			</dd>
			<!-- END medal_row -->
		<!-- END medal -->
Replace with:

Code: Select all

<!-- BEGIN medal -->
		<!-- BEGIN medal_row -->
			<dd class="medalborder">
			<h1><span>Medals</span></h1>
				<!-- BEGIN medal_col -->
					<img src="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_IMAGE}" border="0" alt="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_NAME} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_COUNT}" title="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_NAME} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_COUNT}" {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_WIDTH} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_HEIGHT} />
				<!-- END medal_col -->
			</dd>
			<!-- END medal_row -->
		<!-- END medal -->
Open medals.css

At last line paste the following:

Code: Select all

.medalborder {
    border: 1px inset #B4BAC0;
    height: 100%;
}
.medalborder h1 {
    color: #000000;
    font-size: 12px;
    height: 15px;
    line-height: 16px;
    margin-left: 5px;
    margin-top: -9px;
    text-align: center;
}
.medalborder h1 span {
    background-color: #FFFFFF;
}
Demo:
http://jsfiddle.net/8LPsr/

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Wed May 28, 2014 1:08 pm
by «THÖMÅS®©»
Originally posted here: viewtopic.php?f=46&t=2244791

Hello phpBB users...

I am running a clan known as =BG= and have installed the site from a different hosting server on to my own one, but the site was on another GoDaddy server and was not getting these errors there, I cannot understand it as I have been trying to figure this out for a long time, I checked the files with the mod installer and they seem to be OK.

The error I am getting is this:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 [1064]

SQL

SELECT forum_id, auth_option_id, auth_role_id, auth_setting FROM phpbb_acl_users WHERE user_id =

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysql.php
LINE: 193
CALL: dbal->sql_error()

FILE: [ROOT]/includes/auth.php
LINE: 832
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: [ROOT]/includes/auth.php
LINE: 400
CALL: auth->acl_raw_data_single_user()

FILE: [ROOT]/includes/auth.php
LINE: 71
CALL: auth->acl_cache()

FILE: [ROOT]/includes/functions_content.php
LINE: 1277
CALL: auth->acl()

FILE: [ROOT]/includes/medals_memberlist.php
LINE: 115
CALL: get_username_string()

FILE: [ROOT]/memberlist.php
LINE: 468
CALL: include('[ROOT]/includes/medals_memberlist.php')
I am not sure what is causing that error in the installation as the file appears to be just fine to me.

Is this a known issue or is there a fix?

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Wed May 28, 2014 6:43 pm
by sakkiotto
sakkiotto wrote:Hi i use ultimate point 1.0.6 -> https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ultimate_points/
when assign a medal (200points) at user.. points not update points.. why?
anyone had this problem ?

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Fri Jun 06, 2014 1:01 am
by «THÖMÅS®©»
«THÖMÅS®©» wrote:Originally posted here: viewtopic.php?f=46&t=2244791

Hello phpBB users...

I am running a clan known as =BG= and have installed the site from a different hosting server on to my own one, but the site was on another GoDaddy server and was not getting these errors there, I cannot understand it as I have been trying to figure this out for a long time, I checked the files with the mod installer and they seem to be OK.

The error I am getting is this:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 [1064]

SQL

SELECT forum_id, auth_option_id, auth_role_id, auth_setting FROM phpbb_acl_users WHERE user_id =

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysql.php
LINE: 193
CALL: dbal->sql_error()

FILE: [ROOT]/includes/auth.php
LINE: 832
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: [ROOT]/includes/auth.php
LINE: 400
CALL: auth->acl_raw_data_single_user()

FILE: [ROOT]/includes/auth.php
LINE: 71
CALL: auth->acl_cache()

FILE: [ROOT]/includes/functions_content.php
LINE: 1277
CALL: auth->acl()

FILE: [ROOT]/includes/medals_memberlist.php
LINE: 115
CALL: get_username_string()

FILE: [ROOT]/memberlist.php
LINE: 468
CALL: include('[ROOT]/includes/medals_memberlist.php') 
I am not sure what is causing that error in the installation as the file appears to be just fine to me.

Is this a known issue or is there a fix?
I am getting this error still and cannot find the problem!

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Sun Jun 22, 2014 10:37 am
by Korkel
I like this MOD, will install it on my test board.

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Fri Jun 27, 2014 6:12 pm
by Vogue01
I installed this mod and it seems to work perfectly (so far) other than the fact that you go to a blank page after you create a topic/post. Any way to fix this?

Re: [BETA] Medal System MOD 1.0.1

Posted: Mon Jun 30, 2014 8:10 pm
by TheBird956
I just installed it and it works perfectly!

But I have one question, what is a device image? In fact, what is that device thing?