sphinx-for-phpbb installation not showing in APC

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Locked
t.sodano
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jul 25, 2013 12:24 am

sphinx-for-phpbb installation not showing in APC

Post by t.sodano » Thu Jul 25, 2013 12:29 am

Hello,

I'm attempting to install sphinx full text search using sphinx-for-phpbb (https://github.com/phpbb/sphinx-for-phpbb),

To start the board is running 3.0.11 and I installed sphinx 0.9.8.1 on the server.

I copied over the plugin files:

- root/includes/functions_sphinx.php
* To: includes/functions_sphinx.php
- root/includes/sphinxapi-0.9.8.php
* To: includes/sphinxapi-0.9.8.php
- root/includes/search/fulltext_sphinx.php
* To: includes/search/fulltext_sphinx.php
- root/language/en/mods/fulltext_sphinx.php
* To: language/en/mods/fulltext_sphinx.php

When I login to APC and check 'GENERAL' -> 'SERVER CONFIGURATION' -> 'Search Settings' for the plugin, sphinx is no where to be found.. I've tried many different steps but still can't get it to take.. any ideas? thanks in advanced!

User avatar
Tom
Former Team Member
Posts: 2665
Joined: Tue Jun 20, 2006 2:12 am
Name: Tom Catullo
Contact:

Re: sphinx-for-phpbb installation not showing in APC

Post by Tom » Thu Jul 25, 2013 1:35 am

Hi,

MOD support needs to be sought in the topic for that particular MOD. The forum topic for the MOD you're using is located here: viewtopic.php?f=70&t=796875

Please post your message in that topic, instead. Thank you. :)
Tom Catullo - Former Moderator Team Member
phpBB3 Smiley Pak Generator | Legend Repositioning MOD | My GitHub | My Site

Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”

cron